ייעוץ תעזרו לי לחשב ת'ערכים :(

לא צריך מדוייק על הגרם. כנס לאחד המחשבוני תזונה שיש במאמרים בפורטל (גם במאמר לחיטוב וגם במסה יש בסוף קישורים) ותחשב

• פותח/ת השרשור
מצאתי !! זה בערך.. אני מאמין טוב אז זה מה שהרכבתי, התפריט [מבחינת חלבון] לא כולל עוד סקופ חלבון כי כרגע אין לי.
[זה קצת יותר קלוריות זה לא מדויק מדויק כמובן זה בערך 1800-1700] + יש גם ירקות שהוא אמר לי לאכול חופשי. אבל אני כבר ב70 גרם פחמימה אני חושב להוריד את הפריכיות אז..

זה התפריט, אששמח לביקורת !

m2kyymx2ryz3.png

• פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה שהגירעון קצת גבוה מידי....
עושה אירובי?

עושה ועוד איך, ובקרוב חוזר גם לקראטה ולהשירדות.. ככה שהקלוריות ירדו בכפול.. אבל חלבון אני אשלים תמיד מצידי לקצץ בפחמימות ובשומן אין לי בעיה גירעון של פחמימות מצידי גם ל0 אם אני אצליח להחזיק מעמד..

הגרעון של גדול מדי. תחשב את הbmr, תוריד ממנו 500 קלוריות(ושאתה תחזור לפעילות הנוספת שלך תוסיף עוד 200 קלוריות בערך), בכל מקרה בתפריט הנוכחי שלך, תוסיף עוד חלבון(שיהיה לפחות פי 2 ממשקל גוף), ותוסיף פחמימות עד שתגיע למכסת הקלוריות שלך.

כמו שאמרו מעלי, הגרעון גדול מדי..זה כמות קלוריות של סוף חיטוב למישהו ששוקל 65 קילו
אתה צריך לפחות 90 גרם שומן, 180 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
ואם אני אומר לכם שאני מסתדר עם התפריט יופי? אין חריגות ממנו ואין כלום.. מעלה את ה CHEAT עכשיו לפעם בשבועיים כדי לתת פוש עקב העליה החדה שלי.. הייתי 10% ועליתי ל16 עקב פציעה,
אני עושה את זה לתת לגוף שלי קצת שוק שיתחיל לסתום תפה שלו מכל החרא שהאכלתי אותו כשהתבטטתי בבית..
אולי זה קצת קשה אבל אני מסוגל אין ספק ;)

איפה הפירות? בננה עם השייק לאחר אימון?

מדוע 3 כפות שמן זית לקופסת טונה בשמן? איפה הטחינה הגולמית/אבוקדו?

2 נתחי חזה עוף לאחר בישול ״בגודל כף היד״ זה לא מתקרב ל-130 גרם חזה עוף. ממליץ לך לקנות משקל.

תפריט מאוד לא מקצועי.

• פותח/ת השרשור
איפה הפירות? בננה עם השייק לאחר אימון?

מדוע 3 כפות שמן זית לקופסת טונה בשמן? איפה הטחינה הגולמית/אבוקדו?

2 נתחי חזה עוף לאחר בישול ״בגודל כף היד״ זה לא מתקרב ל-130 גרם חזה עוף. ממליץ לך לקנות משקל.

תפריט מאוד לא מקצועי.

תראה, הגמילה שעשיתי מפירות עזרה לי מאד מאד לרדת באחוזי השומן. יותר מיזה למעשה כל הדיאטה שלי היתה בנויה על ללא פירות. אחר כך הוספתי קצת בהדרגה, אבל זה תרם לי מאד. השומנים יש מקום קצת להוסיף זה נכון. החזה עוף כניראה שאתה לא ראית את הגודל כף יד שלי, אבל כן אני עובר את ה200 גרם בקלות, אני מחשב את זה[בערך] על ידי כך שאני קונה לי כל יום/יומיים חצי קילו חזה עוף, וצריך לאכול ביום 400 גרם? בודק שנישאר לי חתיכה/2 וככה אני מעריך, לא חיי על מדקהמ דויק אני לא הולך לא להתחרות ולא שום דבר. צריך להכניס חלבון כי אין לי אבקה כרגע לא אפשרי לי כלכלית.

השמן זית זה כי אני מייבש את הטונה עד מוות, דואג שלא יישאר אפילו גרם אחד של שמן שיהיה כל כך יבש להחריד. אבל לפחות לא טונה במים.

תראה, הגמילה שעשיתי מפירות עזרה לי מאד מאד לרדת באחוזי השומן. יותר מיזה למעשה כל הדיאטה שלי היתה בנויה על ללא פירות. אחר כך הוספתי קצת בהדרגה, אבל זה תרם לי מאד. השומנים יש מקום קצת להוסיף זה נכון. החזה עוף כניראה שאתה לא ראית את הגודל כף יד שלי, אבל כן אני עובר את ה200 גרם בקלות, אני מחשב את זה[בערך] על ידי כך שאני קונה לי כל יום/יומיים חצי קילו חזה עוף, וצריך לאכול ביום 400 גרם? בודק שנישאר לי חתיכה/2 וככה אני מעריך, לא חיי על מדקהמ דויק אני לא הולך לא להתחרות ולא שום דבר. צריך להכניס חלבון כי אין לי אבקה כרגע לא אפשרי לי כלכלית.

השמן זית זה כי אני מייבש את הטונה עד מוות, דואג שלא יישאר אפילו גרם אחד של שמן שיהיה כל כך יבש להחריד. אבל לפחות לא טונה במים.
מה רע בטונה במים? אם זה בגלל הטעם פשוט תוסיף קצת שמן זית מעליה.

• פותח/ת השרשור
משהו אומר לי שהערכים שהצגתי פה לא ממש נכונים..

בכל אופן, כרגע אני רואה קושי אחד - וזה CHEAT.. לא יודע למה אבל פיתאום התחיל להיות לי קשה, ואם אני דקה במחשב לא לועס משהו פיתאום יש לי חשק למתוק או משהו.. לא יודע להסביר את זה,
אולי אני צריך להוסיף עוד כוס פחמימה? רק יום שבת ערכתי CHEAT של מגש פיצה וכבר בא לי שוקולוד ועוגיות..
שוקל ללכת לאברהמסון אני לא צוחק

היו ימים שהייתי מחזיק חודש וחצי בלי CHEAT בכייף שלי בסבבה ולא מרגיש בזה צורך גם כשזה מול העיניים שלי.
עכשיו.. לא יודע מה נסגר איתי לעזאזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית