זה יותר מסובך כי אני משוכנע כי לא מדובר על תקרית יחידה אלא דפוס התנהגות. במקרים כאלה הגננת חייבת לדווח על המקרה וכך היא עשתה.איך העניין יכול להיות יותר מסובך מהכותרת ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יותר מסובך כי אני משוכנע כי לא מדובר על תקרית יחידה אלא דפוס התנהגות. במקרים כאלה הגננת חייבת לדווח על המקרה וכך היא עשתה.איך העניין יכול להיות יותר מסובך מהכותרת ?
מסכים אתך בערבון מוגבל, באותה מידה שילד לא צריך לעשות מה שבא איך שבא ומתי שבא לו הוא גם לא אמור לחיות במשטר טרור.זאת הבעיה בישראל, שהילד הוא מלך עולם ולא משנה מה הוא עושה...
בברה"מ הוא כבר מזמן היה מבין מי הבוס ומה מותר ומה אסור.
בגלל זה חלק גדול מאלה שכל חייהם גדלים פה, הופך להיות קבוצה של קופים ששמים זין על כל העולם ובגלל זה גם שונאים ישראלים בהרבה מקומות בעולם.
אנשים פשוט חושבים שמותר להם הכל, כי כשהיו קטנים הם לא קיבלו בראש מההורים.
גם כל עניין ה"אני אתבע אותך" תפס פה יותר מדי חזק, גם כשזה מגיע לרמה של מכת חניה קטנה ב-10 קמ"ש ומישהו פשוט נופל מהאוטו, מתפרפר ומחזיק בצוואר ובגב וצורח "תזמינו לי אמבולנס אני פצוע!".
אני חושב שכל זה בא מהילדות והחינוך מגיל קטן.
לא טרור, אבל להבדיל דברים בסיסיים ולדעת מה טוב ומה לא, כל ילד חייב.מסכים אתך בערבון מוגבל, באותה מידה שילד לא צריך לעשות מה שבא איך שבא ומתי שבא לו הוא גם לא אמור לחיות במשטר טרור.
הילד לא עבריין מין בגלל מצב שכזה, זאת שטות.אז אתה אומר שצריך לעשות משהו לילד בגלל שהוא עבריין מין?
במקרה הזה אני ממש לא מסכים איתך אבל באופן כללי אני חושב שאתה צודק(חוץ מזה שרשמת שזה רק בישראל, אני די בטוח שזה ככה בכל העולם המערבי)
אתה לא מעריך הרבה דברים שקורים לך בביה"ס עד שאתה לא מתבגר. דברים קטנים כמו לקבל מכות בטוסיק כל יום מאישה בגיל העמידה. דברים שאתה משלם כסף טוב בשבילם בשנים לאחר מכן.אצלי יש זיכרונות שהגננת נתנה לי סטירה בטוסיק 🙁
אתה לא מעריך הרבה דברים שקורים לך בביה"ס עד שאתה לא מתבגר. דברים קטנים כמו לקבל מכות בטוסיק כל יום מאישה בגיל העמידה. דברים שאתה משלם כסף טוב בשבילם בשנים לאחר מכן.
גוגל נותן לך פליקים בתחת ?מי משלם ? יש גוגל