הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 16 165cm

Sagiv124

משתמש מתחיל
33
6
נק' מוניטין:
6
33
6
היי, אני 165 ו 62kg היום הייתי אצל אנדוקרינולוגית כי רציתי לראות מה עם הגובה שלי כי אני די נמוך לגילי עשו לי צילום ואמרו שהלוחיות גדילה עוד לא נסגרו מישהו יודע איך אפשר למקסם את הפוטנציאל הגנטי שלי לגבוהה?

בשום דרך..
המקסימות שאתה יכול לעשות זה לא לפגוע בגובה שיש לך בעזרת יציבה נכונה.

אתה עדיין יכול לגבוה קצת,
אין דברים "מיוחדים", פשוט תקפיד לישון מספיק(מינימום 8 שעות), ועדיף לאכול בפלוס קלורי קטן, גם בשביל עלייה טובה במסת שריר וגם בשביל למקסם כמה שאתה יכול גדילה
מעבר לזה גם תזונה מאוזנת, פעילות ולהקפיד שאתה צורך מספיק ויטמינים ומינרלים

תשלים עם הגובה שלך...
ללא טיפול הורמונלי (שאין סיכוי שאנדו' ירשום לך) כנראה שזה ישאר הגובה שלך.

• פותח/ת השרשור
תשלים עם הגובה שלך...
ללא טיפול הורמונלי (שאין סיכוי שאנדו' ירשום לך) כנראה שזה ישאר הגובה שלך.
כן אני שאלתי אותה והיא אמרה שהם לא נותנים הורמונים מעל גיל 15 אבל מה שמוזר שאבא שלי 1.74 ואמא 1.60 אז איך אני כזה נמוך

גם אצלי אותו דבר. בן 15, 1.57. הבנתי שלהיות באחוזי שומן נמוכים מאוד, לא טוב לגדילה. אז אם את באחוזי שומן נמוכים, קח בחשבון.

• פותח/ת השרשור
גם אצלי אותו דבר. בן 15, 1.57. הבנתי שלהיות באחוזי שומן נמוכים מאוד, לא טוב לגדילה. אז אם את באחוזי שומן נמוכים, קח בחשבון.
כן אני יודע בגלל זה אני בפלוס קלורי כבר מספטמבר בנתיים גבהתי 3cm מאז אבל אני מקווה לפחות ליהיות 1.68

בולשיט.. תגיד את זה לשחיפים שהם 1.80 - 1.90..
זה גנטיקה בסופו של דבר.

אני 165 סמ
ואני יכול להיות טוב יותר מכל מי שיותר גבוה ממני, כן גם לשחק כדורסל תתפלא.
ברגע שתשלים עם זה ותכניס לראש שזה לא יחליט על כלום. אתה תחייה טוב יותר

הלוחיות גדילה עוד לא נסגרו אז יש קצת תקווה

גובה זה משהו מנטלי... אתה יכול להיות 1.60 ולהרגיש על הגובה.
ואתה יכול להיות גם 1.90 ולהרגיש בתחתית.
זה הכל עניין של ביטחון עצמי בסופו של דבר.

היי, אני 165 ו 62kg היום הייתי אצל אנדוקרינולוגית כי רציתי לראות מה עם הגובה שלי כי אני די נמוך לגילי עשו לי צילום ואמרו שהלוחיות גדילה עוד לא נסגרו מישהו יודע איך אפשר למקסם את הפוטנציאל הגנטי שלי לגבוהה?
זה אתה בתמונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית