מעדיף גולדה בהרבה.
דרך אגב, לדעתי הם לא כאלה בוטיק. יש גלידריות בארץ הרבה הרבה יותר טובות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעדיף גולדה בהרבה.
בטוח, אני פחות מתעסק בגלידות, אז אני מכיר רק את הברנדים החזקים, תמיד חייב להיות איזה ״הגילדה של יעקב״ ביס אחד ואתה מעולף.דרך אגב, לדעתי הם לא כאלה בוטיק. יש גלידריות בארץ הרבה הרבה יותר טובות
תלוי מה מתחשק באותו רגע 😃 אבל אין לי גלידה בבית כמעט אף פעם...צלחת פירות חתוכים ככה בכייף אחרי האוכל
או
גלידה
?
שוב רוב האנשים שאני מכיר מבינים שלא מדובר בחברה הישראלית אבל הטענה היא ככה מה אנחנו אמורים לעשות?איזה שיווק? רוב האנשים לא הבינו נכון וחושבים ש- B&J בארץ = B&J חברת האם.
אלו 2 גופים נפרדים.
בנתיים נפגע המפעל בארץ שמעסיק ישראלים.
בדיוק הסיבה למה אני אישית יצאתי להפסקה מB&J כאבי בטן תוחשת כבדות ,לא יודע מה זה היה גנטי או פיסכלוגי ,אבל החלטתי לוותר על זהוואלה גלידה זה אינדבידואלי כמו כל מאכל, זה כמו שתהיה מופתע מאדם שאוהב יותר פיצה מהמבורגר.
לי אישית גילדה לא כזה עושה לי את זה, במיוחד בן אנד ג׳ריס, צרבות קשות, מעדיף גולדה בהרבה.
שמה מדובר על אוכל שהורג תינוקות, יש שלילי של ליצור עניין ויש שלילי של לפתוח שורט עצבני על המניהפרסום שלילי
מומלץ לצפות בכמה הדקות הראשונות של הוידאו בו גיא זהר מבהיר איך כולם הבינו לא נכון את ההצהרה של B&J.