הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא RAK שלהם.. אתגר ראשון!

שלב 1 - פלאפון על שקט / מצב טיסה.
שלב 2 - תתחיל הסרטה.
שלב 3 - שים את הפלא על האוזן כיאילו אתה מדבר.
שלב 4 - תסתובב כמה פעמים באזור של הבחורה שתסריט אותה, ותדבר כיאילו.
שלב 5 - תגיד ביי, תוריד את הפלא ותסיים הסרטה.
שלב 6 - תחזור על שלבים 3-5 בשנית, ככה יהיה לך סרטון ביטחון במידה והראשון לא יצא טוב.
שלב 7 - כשאף אחד לא בסביבה תראה את הסרטון ותצלם מסך כאשר יש קטע טוב.

😄

את עושה את זה הרבה, אה? 😛

נראה שאת ממש משופשפת בזה ומכירה את כל התהליך על בוריו.

אל תחשוב שנשים לא מסתכלות לנו על התחת כי הם כן - זה הדדי.

חוצמזה במקרה של תות היא מצלמת גברים מרימים סקוואט ודדליפט זה עושה לה את זה יותר.

ואם הם עושים דדליפט רומני(אצלנו מכירים אותו כסטיף דדליפט אך זה לא נכון) אז מה יותר טוב....

אל תחשוב שנשים לא מסתכלות לנו על התחת כי הם כן - זה הדדי.

חוצמזה במקרה של תות היא מצלמת גברים מרימים סקוואט ודדליפט זה עושה לה את זה יותר.

ואם הם עושים דדליפט רומני(אצלנו מכירים אותו כסטיף דדליפט אך זה לא נכון) אז מה יותר טוב....

הרגת אותי 🤣
אני מסכימה, נשים מסתכלות על תחת של גברים (רק כאלו שנראים טוב), אבל עד היום לא ראיתי גבר עם תחת יותר יפה מלחבר שלי, הוא פשוט מושלם:sarcastic:

הרגת אותי 🤣
אני מסכימה, נשים מסתכלות על תחת של גברים (רק כאלו שנראים טוב), אבל עד היום לא ראיתי גבר עם תחת יותר יפה מלחבר שלי, הוא פשוט מושלם:sarcastic:
אם הוא היה מרים זה היה אפילו יותר טוב.
@talp

הרגת אותי 🤣

חכי, תכף כל הפורום יתחיל לשלוח לך תמונות.

Back
למעלה תחתית