עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממש ניסיתי מקסימום עד כה וגם היום חששתי לסחוט את עצמי בתחילת אימון כך שאולי אפשר היה עוד 2 חזרות..
היו 13.
לא ממש ניסיתי מקסימום עד כה וגם היום חששתי לסחוט את עצמי בתחילת אימון כך שאולי אפשר היה עוד 2 חזרות..
היו 13.
היו 13.
אכן 😛 והמון נפח בצינאפ ובפולאפעושה מתח עם משקל
אכן 😛 והמון נפח בצינאפ ובפולאפ
הפרעות אכילה, דיכאון ושאר הירקותלמה בקושי מתאמנת?? 😭
איזה מסלול קרבי, אני חיל האוויר בכלל 🤣🤣🤣אם אני לא טועה היא באמצע מסלול קרבי אז יש אימונים רק לא ליפטינג...
😭😭😭הפרעות אכילה, דיכאון ושאר הירקות
נראה לי שכל אחד בשלב מסוים נפל לנקודה כזאת בחיים, יותר חשוב זה בעיקר לצאת מזה ולחזור לעשות מתח כמו בן אדם
מה זה בגלל שגם לה קוראים טניה? מה זאת הגזענות הזאת?אני אדווח עלייך ואעשה שיימינג 🤬😘
בילבלתי בינך ובין הפייטרית המצויירת @Harlen
את במסלול של השוחרות?איזה מסלול קרבי, אני חיל האוויר בכלל
5 שנים שוחרת קללללאת במסלול של השוחרות?
חחח זה טוב הדבר הזה? כי כל מי ששאלתי אמר לי לברוח משם (שואלת לא בשבילי) אמרו לי שהלימודים לא ברמה5 שנים שוחרת קלללל
תלוי לאן ואיזה מקצוע רוצים להגיע כמובן..חחח זה טוב הדבר הזה? כי כל מי ששאלתי אמר לי לברוח משם (שואלת לא בשבילי) אמרו לי שהלימודים לא ברמה
היו 13.
הפרעות אכילה, דיכאון ושאר הירקות
איזה מסלול קרבי, אני חיל האוויר בכלל 🤣🤣🤣
לא אשקר, אני מעט כועסת:beautiful62nj6ht:😘
בילבלתי בינך ובין הפייטרית המצויירת @Harlen
היו 13.
לא כל כך.. מהמכון עצמו אני לא מרוצה בכלל אז זה עוד יותר דוחק לדיכאון😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 השראה!
את מטפלת בעניין?
אגב האימונים ממש חשובים בתהליך של הבראה מהפרעות אכילה.
לא כל כך.. מהמכון עצמו אני לא מרוצה בכלל אז זה עוד יותר דוחק לדיכאון
מזל שנשאר עוד חודש ועוברת למכון אחר:37mv: