אתגר המתח! כמה חזרות אתן עושות בתרגיל המתח? סרטונים בבקשה!

לא ממש ניסיתי מקסימום עד כה וגם היום חששתי לסחוט את עצמי בתחילת אימון כך שאולי אפשר היה עוד 2 חזרות..
היו 13.

לא ממש ניסיתי מקסימום עד כה וגם היום חששתי לסחוט את עצמי בתחילת אימון כך שאולי אפשר היה עוד 2 חזרות..
היו 13.

אני כבר חשבתי שאת ממזמן עושה מתח עם משקל

חחח זה טוב הדבר הזה? כי כל מי ששאלתי אמר לי לברוח משם (שואלת לא בשבילי) אמרו לי שהלימודים לא ברמה
תלוי לאן ואיזה מקצוע רוצים להגיע כמובן..
אני באופן אישי ממליצה על הטכני (חיפה) אבל בעיקר על חשמל\מכונות בגלל איכות המורים ושיטת הלימוד שלהם.
באלקטרוניקה המורים אצלנו יש להם איזה שהיא שריטה לא מוסברת, אבל מפטרים לאט לאט את השרוטים.
חוץ מזה הביה"ס הוא לכל דבר, אין בעיות משמעת\התנהגות, מדריכים שרובם מדברים איתך בגובה העיניים ובכללי יחס אישי לכל תלמיד.
החיסרון שזה ייעוד למערך הטכני ויש כאלה שלא מתחברים, למרות שאני מכירה המון בנות שיצאו ללוחמה והיו שוחרות.

• פותח/ת השרשור
היו 13.

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 השראה!
הפרעות אכילה, דיכאון ושאר הירקות

איזה מסלול קרבי, אני חיל האוויר בכלל 🤣🤣🤣

את מטפלת בעניין?
אגב האימונים ממש חשובים בתהליך של הבראה מהפרעות אכילה.

היו 13.

הייתי בטוח ברגע שמייק הופיע בסרטון שתקבלי קצת מהמוג'ו שלו, ונראה עוד עשירייה 😛
אלופה!

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 השראה!

את מטפלת בעניין?
אגב האימונים ממש חשובים בתהליך של הבראה מהפרעות אכילה.
לא כל כך.. מהמכון עצמו אני לא מרוצה בכלל אז זה עוד יותר דוחק לדיכאון
מזל שנשאר עוד חודש ועוברת למכון אחר:37mv:

• פותח/ת השרשור
לא כל כך.. מהמכון עצמו אני לא מרוצה בכלל אז זה עוד יותר דוחק לדיכאון
מזל שנשאר עוד חודש ועוברת למכון אחר:37mv:

אני בעד שתטפלי וכמה שיותר מהר. ככל שסוחבים הפרעות אכילה יותר זמן התהליך מתמשך יותר כדי לצאת מזה- לצערי מניסיון.
ועוד יותר בעד לעבור מחדר כושר שלא טוב לך בו, זה חלק מחווית האימון.🙄

Back
למעלה תחתית