הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא רואה תוצאות

• פותח/ת השרשור Shi30
  • פורסם בתאריך

Shi30

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם,
אז אחרי קריאה מרובה פה בפורום ובכלל החלטתי לנסות ולקבל דעה/ עצה לשינוי.
אז ככה- אני בת 30 טבעונית (אבל אוכלת ביצים) ומתאמנת כבר תקופה ארוכה ברצינות בחדר כושר (בעיקר הולכת לחוגים כמו ספינינג, פאמפ וקרוספיט). אני מתאמנת בין 5-6 פעמים בשבוע.
במשך השבוע התפריט שלי מורכב בעיקר מירקות, מעט דגנים וחלבונים ובסופי שבוע אוכלת אוכל מבושל (ובריא) ומדי פעם גם מרשה לעצמי נשנוש קטן.
בהתחלה ראיתי תוצאות מזעריות שגם הן הגיעו לאחר הרבה מאד זמן ולא באמת ראיתי שינוי ניכר. לאחרונה, אני מרגישה שהכל פשוט תקוע ואני לא מצליחה להוריד במשקל ואפילו יש פעמים שאני מרגישה שעליתי קצת...
מה אני עושה לא נכון? מה אני יכולה לשנות?

תודה 😃

לא כתבת גובה ומשקל אבל המסקנה הדי ברורה היא שאת אוכלת יותר קלוריות ממה שאת צריכה כדי לרדת במשקל.
את צריכה גם לקחת בחשבון שאותם שיעורים שאתגרו אותך בהתחלה כבר מהווים פחות מאמץ ולכן גם באימונים את צריכה להעלות רמת קושי.

• פותח/ת השרשור
לא כתבת גובה ומשקל אבל המסקנה הדי ברורה היא שאת אוכלת יותר קלוריות ממה שאת צריכה כדי לרדת במשקל.
את צריכה גם לקחת בחשבון שאותם שיעורים שאתגרו אותך בהתחלה כבר מהווים פחות מאמץ ולכן גם באימונים את צריכה להעלות רמת קושי.

גובה 1.70
משקל 64

התפריט שלי בימים א-ה מורכב מ:
1-2 פירות ביום
2 פרוסות לחם מקמח מלא ללא סוכר
2 סלטים (ירקות בלבד עם לימון)
2 ביצים/ 1 אבוקדו/ 1 כף טחינה
לעיתים תוספת של אורז/ עדשים/ קינואה

בסופי שבוע ארוחות מבושלות כמו קינואה עם ירקות, כוסמת, אורז, ירקות בתנור, ממולאים צמחוניים וכו׳.

מבחינה קלורית זה לא הרבה... האם אני צריכה לקצץ עוד או לשנות את התפריט כולו?

מבחינה קלורית זה לא הרבה
את לא תוכלי לרדת במשקל בלי לדעת בדיוק ממה מורכב התפריט שלך. את צריכה לחשב בכמה קלוריות בדיוק מסתכם התפריט שלך.
בנוסף את לא אוכלת כמעט חלבון. אולי כדאי לך לתסף באבקת חלבון טבעוני.

מציעה לך לנהל מעקב מדוייק עם מחשבון קלוריות 2-3 ימים כדי לבדוק בכמה מסתכם התפריט שלך או שפשוט תתכנני תפריט של כ1400-1350 קלוריות כולל הכל (חלב בקפה, רוטב בסלט).

אין לך עודף משקל משמעותי ולכן כל סטיה קטנה מסתכמת באי ירידה במשקל.

תתחילי למדוד הקפים. לפי הנתונים שלך, ההרגשה האישית והמראה, יותר חשובים מהמספר שעל המשקל.
שריר ושומן נראים, מרגישים ושוקלים אחרת לגמריי.
מה שמעניין אותך זה אך את נראת ומרגישה ונראת. אין משקל בכניסה לחנויות בגדים. ואפילו המידות לא משקפות שום מציאות. חבל אל האנרגיות שלך. את סתם תמשיכי להיות מתוסכלת.

בהצלחה
יש אבקת חלבון מזרעי המפ. היא טבעונית. לא הכי טעימה שבעולם (האורגנית ללא תוספים של טעם וריח)
Search - hemp protein powder - iHerb.com
פטרון טוב לטבעוניים

הי ,
קראתי את מה שרשמת ואני ממש מזדהה עם מה שרשמת, אני בת 31 כבר שנה לא אוכלת שטויות, חיה על סלט לחם קל ומעדנים של אפס אחוז ! 🤮 אני מתה על ספורט ומתאמנת מלא , זה מדהים שלפני חמש שנים אכלתי הכללל ולא עליתי גרם והיום אני משמינה מכל שטות! החלטתי שאני רוצה לרדת 3 קילו אבל חוץ מההחלטה שלי שום דבר לא השתנה. אני לא יודעת מאיפה את אבל אני ירושלמית יש כאן תכנית כושר של מישהי שקוראים לה קטי , אני לא חושבת שיש לה אתר אבל יש לה קבוצה בפייסבוק , היא עושה תכנית שמתאימה בדיוק בשביל זה , היא מכינה תכנית מלאה של אימונים בשבוע וגם תזונה , אני ירדתי שני קילו אבל בשבילי זה מלאאא כי אני כבר דיי במשקל שאני רוצה , אני שמה לך לינק שלה , מלא בהצלחה!
מיטל

Back
למעלה תחתית