הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתגר ה Bench !

Lior Baron

משתמש מתחיל
216
423
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,660
216
423
אז ריססנו בסקוואטים ונהניתי מכל סרטון שכל אחת מכן העלתה (האתגר עוד לא נסגר תמיד אתן יכולות לעלות שם סרטונים חדשים ושיאים חדשים).
האתגר הבא שלנו הוא לעלות סרטונים של Bench press אפשר כנגד מוט ואפשר גם כנגד משקולות יד.
הפעם בואו נראה את יכולת האירובי שלכן :s49:Rm10 עם משקל כבד יחסית שיעלה לכן את הדופק לשמיים.🤩

• פותח/ת השרשור
נאה דורש נאה מקיים.
מעלה פה סרטון של הסט ה2 את ה1 משום מה לא צילמתי.
10 חזרות עם 50 קג.
מחכה לסרטונים שלכן

אז ריססנו בסקוואטים ונהניתי מכל סרטון שכל אחת מכן העלתה (האתגר עוד לא נסגר תמיד אתן יכולות לעלות שם סרטונים חדשים ושיאים חדשים).
האתגר הבא שלנו הוא לעלות סרטונים של Bench press אפשר כנגד מוט ואפשר גם כנגד משקולות יד.
הפעם בואו נראה את יכולת האירובי שלכן :s49:Rm10 עם משקל כבד יחסית שיעלה לכן את הדופק לשמיים.🤩
מעניין, כשביקשת סקוואט לא מעט בנות העלו סירטונים. חלף שבוע מאז שביקשת להעלות סירטונים של בנץ', יוק.

• פותח/ת השרשור
מעניין, כשביקשת סקוואט לא מעט בנות העלו סירטונים. חלף שבוע מאז שביקשת להעלות סירטונים של בנץ', יוק.

כן מאכזב מאוד!!!!

לקח לי זמן להגיע לחד"כ ;)
35kgx10.
סט לפני כן עשיתי 30 קילו, שהיה קל מידי (חשבתי שאתעייף אחרי 8 😛 שלדעתי נראה יותר טוב טכנית. אבל העדפתי להעלות את הכבד יותר כמובן)

35kgx10.
סט לפני כן עשיתי 30 קילו, שהיה קל מידי (חשבתי שאתעייף אחרי 8 😛 שלדעתי נראה יותר טוב טכנית. אבל העדפתי להעלות את הכבד יותר כמובן)

"סרטון זה אינו זמין".
תבדקי הרשאות צפייה על הסרטון..

• פותח/ת השרשור
35kgx10.

סט מאוד יפה!! משקל חזק וזה נראה מעולה.
כל הכבוד!! 🤩🤩🤩

האחיזה של המוט יותר מדי צרה, צריכה להחזיק יותר רחב

• פותח/ת השרשור

40 קילו ל-10 חזרות

זה הסט השני כי את הראשון לא צילמתי טוב אז עשיתי שוב 🤦‍♂️
שכחתי להוריד את החגורה אחרי סט עצימות שהיה לפני אז שיהיה

מדהימה. איזה סט פשוט תענוג לראות.
רק פעם הבאה שמישהו יהיה מאחורייך פחדתי עלייך חחח
סט נהדר תותחית!!!עשית לי את השבת

Back
למעלה תחתית