הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תוכנית FBW מתאמן חדש

FASTING

משתמש מתחיל
56
2
נק' מוניטין:
2
56
2
תוכנית אימון FBW:
רגליים - סקוואט (אם המדריכים לא יתנו לי לעשות סקוואט בגלל שאני רק מתחיל אז לג פרס) 3 סטים 10 חזרות.
חזה - בנץ פרס עם משקולות 3 סטים 10 חזרות.
גב - פולי עליון 3 סטים 10 חזרות.
כתפיים - פרס עם דאמבלים בישיבה 3 סטים 10 חזרות.
יד אחורית - מקבילים עם גרביטון 2 סטים 10 חזרות.
יד קדמית - כפיפות מרפקים עם מוט 2 סטים 10 חזרות.
בטן - אימון בטן (פתוח להצעות).

לגבי הסקוואט ,תעשה עם מוט ריק אף אחד לא יכול להגיד לך לא לעשות
לגב היתי עושה בנט אובר ראו
לחזה היתי מחליף לחיצה עם מוט
כתפיים -לחיצת בעמידה עם מוט
אחורית מקבילים זה מצוין ,אבל לא עם גרביטון ,או חופשי או שאתה לחיצה צרפתית או אחיזה צרה עם מוט
קידמית בסדר
בטן אם ישאר לך כוח 😃

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט ,תעשה עם מוט ריק אף אחד לא יכול להגיד לך לא לעשות
לגב היתי עושה בנט אובר ראו
לחזה היתי מחליף לחיצה עם מוט
כתפיים -לחיצת בעמידה עם מוט
אחורית מקבילים זה מצוין ,אבל לא עם גרביטון ,או חופשי או שאתה לחיצה צרפתית או אחיזה צרה עם מוט
קידמית בסדר
בטן אם ישאר לך כוח 😃

בכל מקרה אני יעשה סקוואט ריק אני רק מתחיל חח 😃
אני מפחד על הגב בבנט אובר ראו ואני רק מתחיל.
אני עושה עם דאמבלים לחזה ולכתפיים לפחות בהתחלה כי אני רוצה שהם יתאזנו קצת הפער די גדול ואני לא רוצה להרחיב אותו.
יד אחורית אני לא מצליח מקבילים רגיל, למה לא לעשות עם גרביטון?

לגב אני חושב שעדיף מתח ( אם לא מצליח אז עם הגרביטון הזה בהתחלה )
אני חושב שבקטע של פולי או מתח עם גרביטון אני ילמד תוך כדי עבודה מה יותר מתאים.

סך הכל תוכנית סבירה בתור התחלה יש לך עוד דרך ארוכה לעבור עד שזה יתחיל להיות מורכב אבל אם אתה רוצה תוצאות כמה שיותר מהר עדיף כבר מהתחלה לשבת על התחת וליקרוא ולהבין מה עדיף למי ומתי לעשות כל דבר , לדעתי ההתחלה הכי טובה זה SS עולים במשקלים במהירות צוברים מלא כוח ואז יש אחלה בסיס אבל אם אתה אומר שכרגע אתה בקושי מסוגל להרים את עצמך FBW יתאים לך אני אישית חושב שזה מתאים רק לנשים אבל זה כבר שיקול שלך מה אתה מעדיף, אבל אם כבר בחרת שזה מה שאתה רוצה הייתי ממליץ לך ללכת על התוכנית ALL-PRO של המתחילים רק תרגילים מורכבים http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=4195843
תוכנית חמודה מגניבה ולא משעממת כי יש צורך לשחק איתה כל הזמן בגדול אם אין לך כוח לשחק איתה עם הלעלות משקלים אחוזים וכאלה תעשה אותה כמו שהיא מחינת התרגילים והסטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית