אחר שאלה , אחוזי שומן במסה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
למה זה ממש גרוע ?

אני היום ביום ציט , אכלתי איזה 8 עוגיות בצק כאלה עם איטנט פודינג וניל בפנים + טילון קטן של 78 קל' + סלט עם עדשים (3 כוסות עדשים) + 8 פריכיות + 4 פרוסות לחם + 5 תמרים , 4 כוסות קורנפלקס עם 2 כוסות חלב , 2 תפוחים , פרוסת אבטיח , אפרסק , כפית חומוס.

היום עשיתי סתם יום בלי התפריט.

הגעתי לערכים של 300 פחמימה ששלי בכלל אמור להיות 225 ו-90 חלבון במקום 120 שזה טיפה דפק לי.

אבל בכללי אני מאמין שמה שאכלתי יתן עליי "בשר" , אפילו שזה יום ללא תפריט וסתם יום כזה ציט'.

נערך לאחרונה:
למה זה ממש גרוע ?

אני היום ביום ציט , אכלתי איזה 8 עוגיות בצק כאלה עם איטנט פודינג וניל בפנים + טילון קטן של 78 קל' + סלט עם עדשים (3 כוסות עדשים) + 8 פריכיות + 4 פרוסות לחם + 5 תמרים , 4 כוסות קורנפלקס עם 2 כוסות חלב , 2 תפוחים , פרוסת אבטיח , אפרסק , כפית חומוס.

הגעתי לערכים של 300 פחמימה ששלי בכלל אמור להיות 225 ו-90 חלבון במקום 120 שזה טיפה דפק לי.

אבל בכללי אני מאמין שמה שאכלתי יתן עליי "בשר" , אפילו שזה יום ללא תפריט וסתם יום כזה ציט'.
בסדר אחי ... תכין תפריט תתאמן תעלה במשקל ... פה ושם תפנק .

למה זה ממש גרוע ?

יום אחד לא יגרום לך לעלייה במשקל. אולי נוזלים שירדו אחרי יום, יומים. תבנה תפריט ומדי פעם יום צ׳יט זה בסדר גמור אפילו מומלץ

• פותח/ת השרשור
יום אחד לא יגרום לך לעלייה במשקל. אולי נוזלים שירדו אחרי יום, יומים. תבנה תפריט ומדי פעם יום צ׳יט זה בסדר גמור אפילו מומלץ
יש לי תפריט , אבל היום אמרתי שאני אנסה לעלות טיפה בשר , אני יודע שקילו אחד טהור זה 7700 קל' , זה לא הגעתי בטוח חחח , לגבי הערכה של האחוזים כמה נראה לכם ?

• פותח/ת השרשור
מזתומרת יתן בשר אחי ?
תתאמן תבנה תפריט אם פלוס קלורי .. ולאט לאט תעלה במשקל בשריר .
חשבתי שזה יתן טיפה שומן.

אבל נזכרתי ש-1 שומן טהור זה 7700 קל' , אבל זה לא רלוונטי לי כי יש לי תפריט מסודר , ככה שזה לא ישנה משהו רציני מבחינה ויזואלית אם ממחר אני ממשיך בתפריט שלי ...

אל תקפוץ מקיצוניות לקיצוניות. גם ליהיות באמצע זה טוב ואפילו מומלץ.

לא נכנסתי לתמונות בכלל כי זה לא מעניין אתה חייב להתחיל להתאמן ולאכול מסודר

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה 😃.

כמו שאמרתי אני מתחיל , יש לי כבר את הערכים שאני צריך , סתם רציתי לדעת מה ההערכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית