הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל לפצל לABCD!

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי

תראו הייתי בFBW כמה חודשיים ואחרי זה סביב החודשיים AB, הפסקתי להתאמן עשיתי קצת FBW ואז שוב AB
עכשיו אני מרגיש שאני בקושי מתקדם ולא מתאושש ממש מאימון לאימון(בעיקר רגליים)
אבל אני בכל זאת בדילמה אם לעבור או לא כי לא התקדמתי הרבה מהסיבה שגם לא עליתי הרבה במשקל אך יחד עם זאת אני בכל זאת מעדיף לעשות ABCD, יותר נוח לי כי האימון לא "מפוצץ" עם כמה שרירים באימון(דבר שמקשה עליי)
אם כן לפצל, חשבתי על 2 הפיצולים האלה-
א. חזה ויד אחורית, גב, מנוחה, רגליים כתפיים מנוחה מנוחה
ב. חזה ויד אחורית, גב ויד קידמית, מנוחה, רגליים, כתפיים מנוחה מנוחה
מה דעתכם? ואגב, אם אני מפצל בסופו של דבר, אני נח עד סוף השבוע(יש לי עוד סיבה לכך שאני לא אציין פה) ואתחיל מתחילת שבוע הבא..
HELP 😃
@הקובה
@Eyal
(מצטער אם אסור לתייג מראש)

כדי לך להתחיל ... מומלצת ביותר להתחלה גם בילדניג גם ליפנטינג אם תתחיל על התחלה פיצולים ותעשה הרבה תרגילים יקח לך שנים לעלות במשלי עבודה SS מיועדת לעלות כמה שאפשר במשקלי עבודה במהירות האפשרית ואז שיש לך בסיס טוב להתחיל לפצל ועדין להרים די כבד אני גם בהתחלה לא רציתי SS ואמרתי לא זה ליפטינג פה שם עבדתי ישר עם פיצולים הרבה תרגילים הרבה חזרות הרמתי משקלים של ילדה בת 3 עשיתי 7 חודשים SS אחרי זה פצלתי ושמרתי על משקלי עבודה כבדים וגדלתי פיצוצים אני הייתי ממליץ לך בחום להתחיל איתה

• פותח/ת השרשור
אני אמשיך עם הAB ונראה מה קורה בהמשך..תודה רבה על העזרה אחי 😃 טוב התכנון היה לחזור ביום ראשון בכלל, אבל כל כך חלמתי איך אני מתאמן וזה אז לא יכולתי להתאפק והלכתי לעשות אימון
אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל יצא מזה משהו טוב
עשיתי היום את האימון, עכשיו אני ינוח יומיים(שישי-שבת) וככה אני יחזור "טוב יותר" לAB ועל הדרך אני לאט לאט יעלה חלבון פחמימה שומן להמשיך את המסה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית