הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאודורנט - ביקורת חיובית וביקורת שלילית

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
טוב אז נראה לי שרוב חברי הפורום בהיותם אנשים מתאמנים מודעים לחשיבות הדאודורנט למניעת ריח לא נעים מהגוף (מי שלא מודע אז כנראה שהסביבה הקרובה אליו מודעים), אז חשבתי לשתף אותכם בחחות דעת על שני דאודורנטים:
נתחיל עם החוו"ד השלילית: דאודורנט סטיק של אדידס. שם אותו אחרי מקלחת בבוקר, נוסע ללימודים/ עבודה, אחרי משהו כמו 6-8 שעות פשוט מסריח, לא נעים לי להתקרב לאנשים (ואני רוב הזמן יושב ולא זז הרבה גם בלימודים וגם בעבודה), חשבתי אולי נהייתה איזו בעיה אצלי...

עכשיו החיובית: החלטתי לנסות את הדאודורנט של חלאבין, הם טוענים שמורחים פעם אחת והוא מספיק לשבוע. לקחתי את ה SPORTS DEO. בינתיים זה לא מספיק לשבוע (הם מציינים שם שלוקח לזה כמה שימושים עד שזה יתחיל באמת להשפיע לשבוע), אבל לשלושה ימים בכיף, קניתי לפני שבוע ואתמול שמתי פעם שלישית, ואני גם מתאמן בחלק מהימים האלה (מקלחות פעם ביום לפחות כמובן). ממליץ

אני משתמש כרגע בספייד סטיק הכחול מבחינת ריח הוא מחזיק מצויין הבעיה שהוא משאיר כתמים על החולצה לרוב בצבע לבן
וגורם לי להזיע יותר לא יודע למה, אני מחפש משהו אחר אני חושב שאנסה את החלאבין הזה

ממליץ על ספיד סטיק ג'ל, אריזה אפורה
כמה שנים רק איתו והוא מעולה
אין ריח ואין כתמים

אני משתמש באינדרל פורטה מחזיק לי 3 שבועות בלי זיעה ובלי ריח בהתחלה החזיק 3-4 יום אחרי חודש נתפס לי כמו שצריך ,עולה 60-70 שקל ואני כבר מעל שנה וחצי עם אותו בקבוקון מספיק להרבה זמן.
אפשר גם לתסף עוד דאודורנט בשביל הריח עם רוצים.

• פותח/ת השרשור
ממליץ על ספיד סטיק ג'ל, אריזה אפורה
כמה שנים רק איתו והוא מעולה
אין ריח ואין כתמים
יש כמובן דאודורנטים טובים שמונעים ריח, אבל אתה כן שם אותם לפחות פעם ביום (אחרי מקלחת, אם אתה מתקלח יותר פעמים אז אחרי כל פעם). הקטע בחלאבין הזה שאתה לא צריך לשים אחרי מקלחת כל יום, רק פעם בכמה ימים
מחזיק לי 3 שבועות בלי זיעה ובלי ריח
3 שבועות? חזק!!

RIGHT GUARD תוצרת ערב הסעודית, לא עובד בכלל כתוב עליו 72H SCHOUTZ אבל זה לא מספיק גם ל20 דקות

אני משתמש באינדרל פורטה מחזיק לי 3 שבועות בלי זיעה ובלי ריח בהתחלה החזיק 3-4 יום אחרי חודש נתפס לי כמו שצריך ,עולה 60-70 שקל ואני כבר מעל שנה וחצי עם אותו בקבוקון מספיק להרבה זמן.
אפשר גם לתסף עוד דאודורנט בשביל הריח עם רוצים.

אנדריהול פורטה זה המצאה גאונית, אבל לא יכלתי לסבול את הגירודים והכוויות בזמן השימוש... כנראה אני רגיש(שיחקתי עם הכמויות, אז זו לא בעיה של כמות)

יש 2 דברים שיגרמו לך להיות עם 0 ריח ו 80% פחות זיעה בבית שחי:
1. לגלח פעם ב 3 שבועות לערך
2. לשים סטיק ג׳ל 24/7
http://www.amazon.com/Speed-Antiperspirant-Deodorant-3-Ounce-Sticks/dp/B001ET77K2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1405931459&sr=8-15&keywords=speed stick

נסה ותראה בעצמך.
רק שכחת לציין שחשוב להתאים את הדאודורנט לתיק החמוד של שאנל שיש לו

חבר'ה, תמרחו חלאבין לפני שינה פעם בשבוע ולא תצטרכו יותר דאודורנט. בניגוד לאנהידרול, זה לא מונע הזעה אלא רק את הריח ולכן גם יותר בריא.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה, תמרחו חלאבין לפני שינה פעם בשבוע ולא תצטרכו יותר דאודורנט. בניגוד לאנהידרול, זה לא מונע הזעה אלא רק את הריח ולכן גם יותר בריא.
חלאבין זה מעולה (החוות דעת בהודעה הראשונה)

• פותח/ת השרשור
כן הבעיה שאתה לא יודע מתי תפוג ההשפעה. לפני דייטים כדאי לחזק בדיאודורנט למנוע פאדיחות. :-]
או שאתה יכול פשוט לשים אותו שוב, אם אתה לפני דייט ושמת לפני כמה ימים

לא יודע, ואם מגיעים למיטה אני אצטרך להסביר למה הבית שחי שלי נראה כמו זה של אלי לוזון? :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית