הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רזה עם אחוז שומן גבוה

עידו23

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בן 19 1.80 שוקל 70 שזה נחשב רזה אבל הבעיה שיש לי אחוזי שומן גבוהים לא בדקתי בשום מכשיר אבל אני רואה על עצמי בטח יש לי גם מסת שריר נמוכה בקושי עושה 10 שכיבות שמיכה ובקושי עולה 2 מתח השאלה היא אם לדעתכם צריך לעבוד על חיטוב מה שיוריד אותי עוד במשקל עד שאני יהיה ממש רזה תת משקל או להתחיל להתאמן?? ובכלל מה מומלץ לעשות לדעתכם עזרה דחוף תודה רבה

אני בן 19 1.80 שוקל 70 שזה נחשב רזה אבל הבעיה שיש לי אחוזי שומן גבוהים לא בדקתי בשום מכשיר אבל אני רואה על עצמי בטח יש לי גם מסת שריר נמוכה בקושי עושה 10 שכיבות שמיכה ובקושי עולה 2 מתח השאלה היא אם לדעתכם צריך לעבוד על חיטוב מה שיוריד אותי עוד במשקל עד שאני יהיה ממש רזה תת משקל או להתחיל להתאמן?? ובכלל מה מומלץ לעשות לדעתכם עזרה דחוף תודה רבה
אתה צריך מסה

מסה נסחחפתתת אתה צריך אחרי זה תשקיע בחיטוב , חטוב בלי מסת שריר נירא רע מאוד בעייני תגדל יפה תעלה איזה 10 קילו ואז תעשה חיטוב טוב

• פותח/ת השרשור
אם אני לא יכןל ללכת למכון אז איך אתם ממליצים לעשות את זה? מאזן חיובי או להישאר על ניטרלי? ואיזה תרגילים? מצטער על החפירה ותודה

למה אתה לא יכול ללכת למכון?

• פותח/ת השרשור
אין לי כסף לזה אני צריך לעבוד מה אתם ממליצים לעשות עד אז? יש אפשרות להעלות קילו מסה ואז לעשות חיטוב של קילו ככה כמה פעמים? ואיזה תרגילים לעשות?

שמע להתאמן בבית זה באמת מקשה מאוד את ההצלחה כי אתה מוגבל בהרבה דברים , אין באפשרותך לעבוד תרגילים מורכבים כמו סקוואט,בנץ,פרס וכו בנוסף גם לעבוד עם משקלים של מקסימום בלי כלוב וכאלה זה ממש מסובך ומעיק. אבל מה שכן אתה מוזמן לרשום מה האופציות שלך זאת אומרת איזה ציוד אתה כן יכול לארגן לבית ואני אוכל להמליץ לך מה לעשות (דמבלים , מוט , ספות , איזה מהציוד הזה אתה כן יכול לארגן אם בכלל)

אל תעשה שטויות.
אתה צעיר ויש לך עוד המון זמן לניסוי וטעייה.
תירשם לחדר כושר, תתחיל תוכנית עלייה במסה למתחילים ולהכין את הגוף שלך לקראת תוכנית כבדה יותר ותתחיל לקרוא מי מה ואיך דברים עובדים - יש לך המון לקרוא.
אם אין לך כסף בינתיים - תשיג אותו. אני לא יודע איפה אתה גר, אבל לאגור 500 שקל בשביל להתחיל עם מנוי של כמה חודשים למכון השכונתי - אפשרי עבור רוב האנשים, וגם אם תתחיל לעבוד בשכר מינימום זה יחזור מהר ואתה תהיה מאוד מאוד מרוצה מההחלטה הזאת בטווח הארוך.

הכי חשוב שלא תתחיל להיכנס לכל מיני בלבולי ביצים והתעסקויות מיותרות כמו קילו מסה קילו חיטוב, זה לא יועיל לך בכלום.
תתחיל בהדרגה להתאמן לאכול ולישון כמו חזיר בר ותכין את עצמך מנטלית לעלייה במשקל וגם בשומן, שתהיה מוכן לקבל אותה כשזה יתחיל להפריע לך. תן בראש במסה עד מרץ-אפריל או לפי ההתקדמות ואז תעבור לחיטוב כשתהיה סיבה לעשות אותו.

אתה תגלה שזאת הדרך היחידה לצאת מעולם ה-SKINNY FAT.

לפי המשקל לעומת הגובה מה שאתה צריך זה:
1. תפריט תזונה רווי חלבון עם מאזן קלורי מתאים(הכי חשוב)
2. תכנית אימונים שתסייע בעליה במאסת שריר וחיזוק פיזי

קודם כל קרא את המאמרים פה:
https://www.lbs.co.il/threads/32311/

המלצה שניה תהיה למצוא מקום סביר שאפשר להתאמן בו(יש מכונים זולים בכל עיר, לא צריך להירשם להולמס פלייס ולמכוני ענק שגובים 300 שקל לחודש), אימונים במסגרת עצמאית בבית, בלי השגחה/ייעוץ כלשהו יכולים להזיק לך ולצערי 9/10 סרטונים ביוטיוב של "תכניות ביתיות אדירות" הם פח אשפה.

בהצלחה

אין לי כסף לזה אני צריך לעבוד מה אתם ממליצים לעשות עד אז? יש אפשרות להעלות קילו מסה ואז לעשות חיטוב של קילו ככה כמה פעמים? ואיזה תרגילים לעשות?
יש תוסף שנקרא קריאטין ומחקרים מצאו שאפשר לעלות במסת שריר גם בלי להתאמן בכלל

חחחחחח עוד חיבס שחושב שקראטין זה דיבול , דבר ראשון זה לא צאו מהסרט זה כלום קראטין סתם תוסיף קטן ונחמד שנותן בוסט קטן , וגם עם דיבול וגם עם סינטול וגם עם הסטרואיד הכי חזק בעולם אין דבר כזה לעלות מסת שריר בלי להתאמן צא מהסרט ואת המחקרים האלה אתה יכול לזרוק לפח , אם אתה גדל בלי להתאמן תמשיך ככה אחי נירא לאיזה גודל תגיע

זו התגובה השלישית שלך שבה אתה כותב שטויות. אתה חייב להפסיק עם זה.

לנושא:
תקופות חיטוב ומסה קצרות הן לא יעילות. מה גם שלהוריד קילו אתה גם ככה תוריד מהתניידות של נוזלים במעבר בין מסה לחיטוב.
אתה נראה שמנמן אפילו שהמשקל שלך נמוך משום שמסת השריר שלך נמוכה. חיטוב יגרום לך להיות שחיף. תהליך של עלייה במסה יכול לשנות לגמרי את המראה שלך כרגע.
תתחיל לעבוד רו תבקש מההורים כסף למכון. אם אתה צריך לעבוד לפני ההרשמה למכון, נצל את הזמן הזה לקריאה בנושא. זה יעזור לך יותר מכל אימון ביתי.

זו התגובה השלישית שלך שבה אתה כותב שטויות. אתה חייב להפסיק עם זה.

לנושא:
תקופות חיטוב ומסה קצרות הן לא יעילות. מה גם שלהוריד קילו אתה גם ככה תוריד מהתניידות של נוזלים במעבר בין מסה לחיטוב.
אתה נראה שמנמן אפילו שהמשקל שלך נמוך משום שמסת השריר שלך נמוכה. חיטוב יגרום לך להיות שחיף. תהליך של עלייה במסה יכול לשנות לגמרי את המראה שלך כרגע.
תתחיל לעבוד רו תבקש מההורים כסף למכון. אם אתה צריך לעבוד לפני ההרשמה למכון, נצל את הזמן הזה לקריאה בנושא. זה יעזור לך יותר מכל אימון ביתי.
אחי זה רשום בוינגט

אה באמת? אם זה רשום בווינגט זה חייב להיות נכון.
מקווה בשבילך שאתה ציני.
לא רוצה לפגוע בך או במומחיות שלך אבל לפי דעתי מכון וינגט יותר אמין מכמה מתאמנים בחדר כושר ואפילו ממאמנים..

לא רוצה לפגוע בך או במומחיות שלך אבל לפי דעתי מכון וינגט יותר אמין מכמה מתאמנים בחדר כושר ואפילו ממאמנים..
איפה בידיוק זה רשום?
תשים כאן את הקישור.

Back
למעלה תחתית