הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
אתה לא מספיק מקווץ שכמות אחורה וכשתרים משקל כבד חצי גב שלך יפול קדימה אבל חוץ מזה נירא בסדר גמור והזריקה שלך בסוף מוקדמת מידי אתה נותן למוט ליפול לריצפה יותר מידי מוקדם תמשוך עוד קצת לפני שאתה זורק כי זה יוצר לך קימורון בגב תחתון

• פותח/ת השרשור
אתה לא מספיק מקווץ שכמות אחורה וכשתרים משקל כבד חצי גב שלך יפול קדימה אבל חוץ מזה נירא בסדר גמור והזריקה שלך בסוף מוקדמת מידי אתה נותן למוט ליפול לריצפה יותר מידי מוקדם תמשוך עוד קצת לפני שאתה זורק כי זה יוצר לך קימורון בגב תחתון
סבבה בקשר לקמרון שמתי לב לזה ותיקנתי בסט השני תודה

המוט מתחיל רחוק ההרגל,תקרב את המוט קצת יותר וזה יתקן לך גם את הבעיה של האגן,הוא מתחיל נמוך מדי

• פותח/ת השרשור
המוט מתחיל רחוק ההרגל,תקרב את המוט קצת יותר וזה יתקן לך גם את הבעיה של האגן,הוא מתחיל נמוך מדי
אחי אני הצמדתי את המוט לרגל
מזתומרת לקרב אותו? כי אין לי כל כך לאן לקרב
ישלך אולי תמונה שמראה את זה?

אחי אני הצמדתי את המוט לרגל
מזתומרת לקרב אותו? כי אין לי כל כך לאן לקרב
ישלך אולי תמונה שמראה את זה?

בסרטון פשוט זה נראה שהמוט מתחיל רחוק מהרגל, מעל האצבעות של הרגליים כשהוא צריך להיות מעל אמצע כף הרגל, אם היית נועל נעליים אז זה יוצא מעל השרוכים.

תחשוב שהמוט צריך להתחיל במרכז כף הרגל, אתה מתחיל מעל האצבעות מה שגורם לזה שהטוסיק נמוך מידי בהתחלה.

ברך צריכה להיות 90 מעלות ידיים צמודות מהצד לתחילת הירך מכיוון הברך בסוף העליה דחיפה של האגן קדימה וניפוח החזה לשמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית