הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה - RDX או אקונומית אחרת?

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
הומלץ לי לקנות חגורה ואני לא יודע אפ להזמין RDX או אקונומית אחרת?
פרונג אחד או שתיים או בכלל מנוף?
עוד משו שצריך לשים לב אליו לפני שקונים?

חגורה של אינזר או טיטאן טובות מידי בשביל המתאמן החובבן? הוא יכול להתספק מחגורות אחרות? מצטרף לשאלה..

למתאמן החובבן RDX היא מאוד מאוד טובה. לאדם שרואה את עצמו בתחום למשך שנים רבות משך חייו כדי לשקול לקנות חגורה באיכות טובה, אבל תמיד טוב להתחיל עם חגורה רגילה.

רק פרונג אחד, אני עם שתיים ומתחרט על כל רגע, קורה לי שהראשון נכנס והשני לא אז אני נלחם בחגורה
חגורה של אינזר או טיטאן טובות מידי בשביל המתאמן החובבן? הוא יכול להתספק מחגורות אחרות? מצטרף לשאלה..
לא קנית כבר אינזר ?

• פותח/ת השרשור
למתאמן החובבן RDX היא מאוד מאוד טובה. לאדם שרואה את עצמו בתחום למשך שנים רבות משך חייו כדי לשקול לקנות חגורה באיכות טובה, אבל תמיד טוב להתחיל עם חגורה רגילה.
לא היית הולך עם אקונומית במקום הRDX?
רק פרונג אחד, אני עם שתיים ומתחרט על כל רגע, קורה לי שהראשון נכנס והשני לא אז אני נלחם בחגורה
באיזו חגורה אתה משתמש

אקונומי היא יקרה יחסית והיא מאוד טובה. אל תלך על האמצע, זה או זול או יקר, באמצע אתה מפסיד ככה או ככה.

• פותח/ת השרשור
אקונומי היא יקרה יחסית והיא מאוד טובה. אל תלך על האמצע, זה או זול או יקר, באמצע אתה מפסיד ככה או ככה.
וואלה לא חשבתי על זה
אז RDX
אם אני מזמין מאיביי יש צורך בחברת שילוח ושאר כאבי ראש?

לא קנית כבר אינזר ?
אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה כי הורי טסים...יצא זול. אם אני אקנה עכשיו אז RDX ושרוולים של t.k

יקרה יחסית ומאוד טובה ?
אז בעצם אתה אומר שכדאי מאוד ללכת על האמצע...
אם תקנה אקונומי יש סיכוי גדול שתרצה לשדרג להכי טוב בהמשך. אקונומי תעלה לך כמה, 100 דולר? בזבזתי ~350 שקל על חגורה שבעתיד תשדרג לחגורה שעולה ~600 שקל. RDX תעשה את אותה העבודה לרמות החובבניות יחסית ואתה מפסיד הרבה, הרבה פחות כסף.

אם תקנה אקונומי יש סיכוי גדול שתרצה לשדרג להכי טוב בהמשך. אקונומי תעלה לך כמה, 100 דולר? בזבזתי ~350 שקל על חגורה שבעתיד תשדרג לחגורה שעולה ~600 שקל. RDX תעשה את אותה העבודה לרמות החובבניות יחסית ואתה מפסיד הרבה, הרבה פחות כסף.
אקונןמי בליפטינג.לארג עולה קרוב ל40 דולר
כולל משלוח נגיד 60
זה ממש לא 100 דולר.

בכל מקרה גם אני חושב שעדיף לקנות או זול
או יקר

קניתית rdx ששימשה.אותי לא רע בכלל
ובדיוק הגיעה החגורה שלי מבסט בלטס שעלתה משהו כמו 580 שח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית