ייעוץ חגורה - RDX או אקונומית אחרת?

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
הומלץ לי לקנות חגורה ואני לא יודע אפ להזמין RDX או אקונומית אחרת?
פרונג אחד או שתיים או בכלל מנוף?
עוד משו שצריך לשים לב אליו לפני שקונים?

אם לא RDX סינגל פרונג אתה יכול לקנות חגורה גנרית אחרת סינגל פרונג, מאמין שזו אותה איכות.
סך הכל אפשר להסתדר עם 2 פרונגים.
אתה יכול גם לחשוב על לבר אם אתה רוצה
אליק לא מבין איך אתה רב עם 2 פרונגים
בחיים לא הייתי צריך להלחם כדי לצאת מהחגורה, אולי רק בהתחלה כשהשתמשתי בחגורה פעם ראשונה

אקונןמי בליפטינג.לארג עולה קרוב ל40 דולר
כולל משלוח נגיד 60
זה ממש לא 100 דולר.

בכל מקרה גם אני חושב שעדיף לקנות או זול
או יקר

קניתית rdx ששימשה.אותי לא רע בכלל
ובדיוק הגיעה החגורה שלי מבסט בלטס שעלתה משהו כמו 580 שח

תגיד, כמה שוקלת החגורה של בסט בלטס? ויש מצב שיש לך עוד את הקופסא ואתה אומר לי מה הגובה,אורך ורוחב שלה?

תגיד, כמה שוקלת החגורה של בסט בלטס? ויש מצב שיש לך עוד את הקופסא ואתה אומר לי מה הגובה,אורך ורוחב שלה?

כתוב על החבילה שהחגורה שוקלת 3 פאונד, בבית שקלתי אותה על משקל של אוכל והיא שקלה 1.6 ק''ג אבל המשקל גם ככה ל מכוון בשיט(המשקלים המעפנים האלה עם המחוגה)

רוחב 4 אינץ'
אורך משתנה לפי המידה שאתה רוצה

נ.ב
הם כותבים על כל החגורות שלהם שהערך שלהם הוא 78$
ביקשתי שיכתבו שהמחיר הוא מתחת ל75 אך הם לא יכולים בגלל כל מיני סיבות(לא זוכר מהם וזה אצלי די אחורה באימייל ואין לי כוח לחפש)

בכל מקרה מע''מ בדואר לא לקחו לי

כתוב על החבילה שהחגורה שוקלת 3 פאונד, בבית שקלתי אותה על משקל של אוכל והיא שקלה 1.6 ק''ג אבל המשקל גם ככה ל מכוון בשיט(המשקלים המעפנים האלה עם המחוגה)

רוחב 4 אינץ'
אורך משתנה לפי המידה שאתה רוצה

נ.ב
הם כותבים על כל החגורות שלהם שהערך שלהם הוא 78$
ביקשתי שיכתבו שהמחיר הוא מתחת ל75 אך הם לא יכולים בגלל כל מיני סיבות(לא זוכר מהם וזה אצלי די אחורה באימייל ואין לי כוח לחפש)

בכל מקרה מע''מ בדואר לא לקחו לי
אז לא היית צריך לשלם בשביל לשחרר את החבילה?
כמה סה"כ יצא לך לשלם על החגורה?

אז לא היית צריך לשלם בשביל לשחרר את החבילה?
כמה סה"כ יצא לך לשלם על החגורה?
לא שילמתי שקל על החגורה בארץ.
פשוט באתי ולקחתי מהדואר בלי שום בעיות.
החגורה(prime cut) עלתה 94$ ומשלוח בסביבות ה60.
חושב שיש אפשרות למשלוח יותר זול דרך חברת שילוח.

לא שילמתי שקל על החגורה בארץ.
פשוט באתי ולקחתי מהדואר בלי שום בעיות.
החגורה(prime cut) עלתה 94$ ומשלוח בסביבות ה60.
חושב שיש אפשרות למשלוח יותר זול דרך חברת שילוח.
ואיך החגורה? היא נוחה?
ודרך Buy2Usa זה יוצא סה"כ 110$, בשביל זה הייתי צריך את המידות, תודה!

ואיך החגורה? היא נוחה?
ודרך Buy2Usa זה יוצא סה"כ 110$, בשביל זה הייתי צריך את המידות, תודה!
עוד לא הייה לי ניסיון איתה באימון, מחר ננסה אותה ואני אעדכן.
בכללי מאוד נוחה ובנתיים רק מלבישה וקצת סקוואט עם מקל מטאטא אפשר כבר להרגיש הבדל עצום בין הRDX לחגורה של בסט בלטס

אני אחזק את הנקודה של לקנות rdx בהתחלה. הרמתי עם rdx גם מעל 200 קילו והחגורה ישבה לי בסדר גמור. מהניסיון שלי החומה הרגישה טובה יותר מהשחורה.
לא ממליץ על lever.
לך על שני פרונגים, אולי פחות נוח לשים אבל כל כך יותר נוח בזמנים שהמידה שלך לא קבועה. הייתה לי תקופה שהייתי נע בין החור השלישי לרביעי. והיו גם הרבה פעמים שלסקוואט שמתי חור שלישי ולבנץ רביעי באותו האימון. לעשות את זה עם lever זה דבר באמת נאצי. תודה לאל שהיה לי פרונגים... אם יש דבר שאני מתבאס עליו באינזר שלי זה הlever. זה הרבה יותר נוח אבל אני הייתי מעדיף את הפרונגים

• פותח/ת השרשור
אני אחזק את הנקודה של לקנות rdx בהתחלה. הרמתי עם rdx גם מעל 200 קילו והחגורה ישבה לי בסדר גמור. מהניסיון שלי החומה הרגישה טובה יותר מהשחורה.
לא ממליץ על lever.
לך על שני פרונגים, אולי פחות נוח לשים אבל כל כך יותר נוח בזמנים שהמידה שלך לא קבועה. הייתה לי תקופה שהייתי נע בין החור השלישי לרביעי. והיו גם הרבה פעמים שלסקוואט שמתי חור שלישי ולבנץ רביעי באותו האימון. לעשות את זה עם lever זה דבר באמת נאצי. תודה לאל שהיה לי פרונגים... אם יש דבר שאני מתבאס עליו באינזר שלי זה הlever. זה הרבה יותר נוח אבל אני הייתי מעדיף את הפרונגים
אני ממש מפחד ללכת על החומה בגלל הביקורות ששמעתי עליה.

לא ממליץ על lever.

כלכך מוזר..
אני עם לבר על אותו חור כבר חצי שנה.
יש זמנים שזה טיפה לוחץ יותר, אבל בגדול אותה מידה.

זו טענה ששמעתי מהרבה אנשים, אבל לא נתקלתי במצב שאני צריך להחליף מידה פתאום באמצע אימון.
זה הדרגתי, אם אתה עולה במשקל וזה מתחיל קצת ללחוץ אתה פשוט משנה את המידה לקראת האימון הבא, מה הבעיה בזה?
פרונג זה סבל ובזבוז זמן ואני לא רואה שום סיבה להיות איתו, במיוחד עם שתי פרונגים.

כלכך מוזר..

זו טענה ששמעתי מהרבה אנשים, אבל לא נתקלתי במצב שאני צריך להחליף מידה פתאום באמצע אימון.
זה הדרגתי, אם אתה עולה במשקל וזה מתחיל קצת ללחוץ אתה פשוט משנה את המידה לקראת האימון הבא, מה הבעיה בזה?
פרונג זה סבל ובזבוז זמן ואני לא רואה שום סיבה להיות איתו, במיוחד עם שתי פרונגים.

ואני לא ממש רואה איפה הבזבוז זמן בחגורת פרונג.
אני יוצא ממנה בקלות רבה ונכנס גם בקלות רבה בלי שום מריבות

אפשר לדעת איזה ביקורות?
אני איתה כבר קרוב לשנה ואין לי תלונות...

ואני לא ממש רואה איפה הבזבוז זמן בחגורת פרונג.
אני יוצא ממנה בקלות רבה ונכנס גם בקלות רבה בלי שום מריבות
אבל אתה נכנס בהרבה יותר קלות ללבר.
אחרי הכל, אתה עדיין מבזבז קצת אנרגיה על להכנס לפרונג..

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת איזה ביקורות?
אני איתה כבר קרוב לשנה ואין לי תלונות...

אבל אתה נכנס בהרבה יותר קלות ללבר.
אחרי הכל, אתה עדיין מבזבז קצת אנרגיה על להכנס לפרונג..
שהיא לא קשיחה ומספקת תמיכה כמו השחורה

כלכך מוזר..

אבל זה משתנה. אם אכלתי טיפה שונה, שתיתי טיפה שונה, היקף הבטן יכול להשתנות מיום ליום בפלוס מינוס של איזה סנטימטר או שניים (אל תתפוס אותי במספר). אז זה כן יכול לשנות. ועובדה שלאורך תקופה לא קצרה עם הRDX שלי החור שהייתי משתמש בו היה משתנה מאימון לאימון. וכבר היו לי אימונים עם האינזר שהייתי צריך להחליף חור באמצע אימון, והיו לי גם כאלה שלא עשיתי את זה בהם ושילמתי את המחיר של חגורה שכמעט לא יושבת עליך.
אז לך על השחורה, לא היה לי את החומה להרבה זמן והסתדרתי עם השחורה מעולה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית