נק' מוניטין:
18
- 160
- 0
עדיין יש מעט שומן אבל אין לי מספיק מסת שריר.
עדיף לי לעשות מסה או להמשיך בחיטוב ? כרגע אני בנייטרלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי , תודה ..אם אתה לא מכווץ אז תתחיל מאסה, אני לא רואה סיבה להמשיך את החיטוב הזה. זה ברור שהמסת שריר שלך היא קטנה וזה אחת הסיבות שאתה לא מרוצה גם באחוז שומן הזה.
שיהיה לך בהצלחה
תודה רבה 😃 כמה קלוריות מעל הנייטרלי אתה ממליץ ?שאפו על השינוי, יש לך במה להתגאות.
אני ממליץ לך ללכת על מסה נקייה.
בוא נאמר שהמשקלים שהרמתי לא משקפים את איך שהגוף שלי נראה , התאמנתי FBW,AB,SS,1\3\5,ABCנראה כאילו עשית דיאטה וגם עבדת בחדר כושר ממש קצת יחסית ובמשקלים לא רציניים,
עבדת לפי תוכנית מסויימת? עשית הרבה אירובי? איך אכלת?
תודה אחי !כל הכבוד גבר ד''א על כמה אחוז שומן אתה ?
אתה בסדר גמור כרגע, רק שמסת השריר נמוכה מאוד. זה הזמן להיכנס לפלוס קלורי, לאכול נקי ולהתחיל לבנות את מסת השריר.צפה בקובץ המצורף 18098
עדיין יש מעט שומן אבל אין לי מספיק מסת שריר.
עדיף לי לעשות מסה או להמשיך בחיטוב ? כרגע אני בנייטרלי.
שאפו על השינוי, יש לך במה להתגאות.
אני ממליץ לך ללכת על מסה נקייה.
לפני - 70 קילו , 1.54כל הכבוד!
כמה שקלת לפני ואחרי ומה הגובה?
תודה. יותר מידי זמן לצערי (שנה וחצי)לדעתי שינוי יפה מאוד! יש לך באמת במה להתגאות.
כמה זמן לקח התהליך?
תתחיל מסה נקיה!!
הפסקות \ עבדת לא נכון או שפשוט התחלת מא"ש הרבה יותר גבוה (מהתמונה של הלפני)?תודה. יותר מידי זמן לצערי (שנה וחצי)
את האמת זה היה ככה - חיטוב חצי שנה,מסה חצי שנה ועוד חודשיים של נייטרלי וחיטוב 4 חודש ...)fnu nyunyo gah,h כמו מטומטם עשיתי מסה מלוכלכת והעלתי פחות בשריר בתקופת המסה הזו אני יעשה מסה נקייה לטווח יותר ארוך)הפסקות \ עבדת לא נכון או שפשוט התחלת מא"ש הרבה יותר גבוה (מהתמונה של הלפני)?
מה המשקלי עבודה במורכבים?