עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלא שבשום חדר כושר לא ראיתי כל כך הרבה גברים חטובים כמו בקרוספיט...😳בקרוספיט לא מפתחים גוף , בקרוספיט מתאמנים. הגוף זה הפיצוי אבל אפשר להגיע רק עד לרמה מסויימת
אם המטרה שלך פיתוח גוף, תשאר בחדכ...
אלא שבשום חדר כושר לא ראיתי כל כך הרבה גברים חטובים כמו בקרוספיט...😳
ומשום מה אצל הנשים זה עובד הפוך.... אתה יכול להסביר לי את זה??
😃
בארץ.תלוי על איזה נשים את מסתכלת בארץ או בחו"ל?
ולגביי ה"חטובים" זה ברור כי קרוספיט מאד מטבולי כלומר הוא מאד מאד מזרז שריפת שומן , המטקונים בעיקר. תוסיפי לזה את העובדה שהרבה מהקרוספיטרים אוכלים "נכון" תגיעי למצב שרובם הגדול חטובים
בארץ.
ברור שיש נשים חטובות שעושות קרוספיט אבל הפתיע אותי הפער שראיתי בין גברים לנשים בכמעט כל קבוצה שראיתי. כאילו שה"שיטה" עובדת רק על מגזר אחד.
בארץ.
ברור שיש נשים חטובות שעושות קרוספיט אבל הפתיע אותי הפער שראיתי בין גברים לנשים בכמעט כל קבוצה שראיתי. כאילו שה"שיטה" עובדת רק על מגזר אחד.
בארץ.
חשבתי שאתה הולך לסיים את המשפט -אני חושב שהסיבה לתופעה שאת מתארת נעוצה בכך שברוב המקרים, אותו מגדר שאת מתארת ש"השיטה" עובדת עליו, מורכב מאנשים שהגיעו לקרוספיט כדי להתאמן, להשתפר ולהתחזק ואילו המגדר השני, ברוב המקרים, מגיע כי