הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע למי להקשיב .. אובד עצות

HovToTheRack

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מועדון כושר לב אילת
בס''ד

לפני כמה ימים תכננתי פה תפריט חיטוב ושינתי כל פרט קטן בתפריט עד שהוא יהיה משולם לערכים שלי.
היום הלכתי להחליף תוכנית ואמרתי למאמן שאני התחלתי חיטוב למרות שזה לא כ''כ משנה בתוכניות אימון ( חוץ ממס' חזרות 8-10 )
שאלתי אותו לגבי תפריט והוא אמר שזה לא טוב להיות בגרעון קלורי של -500 ולא טוב בכלל להיות בגרעון קלורי וכדי להוריד באחוזי שומן אצטרך לאכול דברים בלי הרבה שומן

למי לעזאזל אני אמור להקשיב כדי לעשות חיטוב טוב ?

נערך לאחרונה:
שאלתי אותו לגבי תפריט והוא אמר שזה לא טוב להיות בגרעון קלורי של -500 ולא טוב בכלל להיות בגרעון קלורי וכדי להוריד באחוזי שומן אצטרך לאכול דברים בלי הרבה שומן ( לדוג' גבינה צהובה בלי הרבה שומן)

מהמשפט הזה הייתי מתרחק מהמאמן הזה ולא נותן לו לבנות לי תוכנית אימונים למרות שהוא לא תזונאי הוא חייב לדעת שכדי לרדת באחוזי השומן ובמשקל צריך להיות במחסור קלורי כי כשאתה במחסור הגוף משתמש במאגרים שלו כדי להשלים את המחסור אחרת אם תיהיה במאזן חיובי למה שהגוף ישתמש במאגרים שלו?

אם זה מה שהוא אמר לך : תקשיב ותקשיב לי טוב - אין לו מושג!!!!!

אתה צריך לאכול שומן, אתה רק צריך לדעת איזה שומן לאכול. אתה יכול לאכול אבוקדו, טחינה, שמן זית(שים על סלט), שקדים/אגוזי מלך וכו'.

לא טוב להיות בגרעון קלורי ? אז איך אתה אמור להוריד במשקל ? מנס של רוח הקודש ?

תתחיל לקרוא את המאמרים שבאתר וקח לך תכנית אימונים FBW ותתחיל ללמוד את התרגילים המורכבים.

אם זה מה שהוא אמר לך : תקשיב ותקשיב לי טוב - אין לו מושג!!!!!

אתה צריך לאכול שומן, אתה רק צריך לדעת איזה שומן לאכול. אתה יכול לאכול אבוקדו, טחינה, שמן זית(שים על סלט), שקדים/אגוזי מלך וכו'.

לא טוב להיות בגרעון קלורי ? אז איך אתה אמור להוריד במשקל ? מנס של רוח הקודש ?

תתחיל לקרוא את המאמרים שבאתר וקח לך תכנית אימונים FBW ותתחיל ללמוד את התרגילים המורכבים.
גישה מעט מיושנת. על פליאו שמעת? אני אוכל המון שומן מן החי והכל טוב 😃

יכול להיות שמה שטוב לך לא טוב לאחרים... גנטיקה 😃
הכי קל לצעוק גנטיקה גנטיקה.
כן, פליאו לא ישאיר את כולם על 10% שומן זה נכון. זה לא אומר שאי אפשר לאכול פליאו ולהיות בריאים.

• פותח/ת השרשור
מה זה פליאו ?

ולסיכום פשוט להשאר בתפריט חיטוב שלי ובתוכנית ? ( זה בסדר 8-10 חזרות בחיטוב ? )

מה זה פליאו ?

ולסיכום פשוט להשאר בתפריט חיטוב שלי ובתוכנית ? ( זה בסדר 8-10 חזרות בחיטוב ? )
על רגל אחת? בלי קטניות, בלי דגנים ובלי סוכרים פשוטים.
בשר ביצים דגים חמאה שומן אגוזים פירות וירקות

וכן, להמשיך בתוכנית AS IS ולהפיק לקחים תוך כדי.

• פותח/ת השרשור
על רגל אחת? בלי קטניות, בלי דגנים ובלי סוכרים פשוטים.
בשר ביצים דגים חמאה שומן אגוזים פירות וירקות

וכן, להמשיך בתוכנית AS IS ולהפיק לקחים תוך כדי.

קודם כל תודה.
סתם שאלה כללית כי כבר עסקנו בזה : אני צריך 60 מ''ג שומן לפי הערכים שלי ואת רובם אני מקבל משקדים זה בסדר ?

קודם כל תודה.
סתם שאלה כללית כי כבר עסקנו בזה : אני צריך 60 מ''ג שומן לפי הערכים שלי ואת רובם אני מקבל משקדים זה בסדר ?
אני פחות עוסק בתזונה, אני כן אומר לך שצריך להיות איזון ביחסים בין אומגה 3 לאומגה 6 ובשקדים יש המון אומגה 6 אז לא בטוח שזה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אני פחות עוסק בתזונה, אני כן אומר לך שצריך להיות איזון ביחסים בין אומגה 3 לאומגה 6 ובשקדים יש המון אומגה 6 אז לא בטוח שזה בסדר.

אז אפשר פשוט לקחת את השקדים וכל יום כדור של אומגה 3 אני חושב לא ?

שוב תודה . אפשר לנעול

1) אל תקשיב למאמן
2) אל תקשיב לאף אחד פה

במצבך אני ממליץ לחקור וללמוד לבד עד שתיהיה בטוח.

אתה יכול לסמוך על חוכמת ההמונים ולהאמין כאן לכולם בפורום וגם אני אגיד לך לא להקשיב למאמן וששומן חשוב לך מאוד בתזונה ואין קשר בינו לבין שומן שיש בגוף.

אתה יכול להתחיל לקרוא כאן:
http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/

ולהמשיך לקרוא בפורטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית