עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה כל הזמן ממליץ על הSS.??????????http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
שב תיקרא קצת חבר , תחזור עם שאלות תתחיל ללמוד טכניקה של כל התרגילים האלה בתור התחלה
למה אתה כל הזמן ממליץ על הSS.??????????
קראתי שהשריר בתוכנית בקושי עולה, כי אתה לא מגיע לאותו דופק בלב למשך זמן מסיים כמו עבודת היפרטרופיה עם של 10 חזרות .מסיבה מאוד פשוטה, אני זלזלתי בהתחלה בתוכנית הזאת ולא הבנתי מה כולם מתלהבים ממנה , ולאחר שביצעתי אותה 7 חודשיים הבנתי כמה היא פסיכית וחיונית למתחילים , בנוסף גם למדתי שמרכיב התוכנית מרק ריפטו הוא בין האנשים הכי גאונים בתחום כיום בעולם ואם לא הכי גאון , לטעמי אין תוכנית טובה מזאת למתאמנים מתחילים גם אם מתעסקים בליפטניג וגם אם בבילדניג היא נותנת בסיס מטורף לשני הענפים
אז אתה יכול להביא תכנית אחת טובה שלא ss?יש עוד 1001 תוכנית שהם לא SS היא פשוט הכי אפקטיבית לרוב אלה שביצעו אותה
מה אפקטיבי בה חוץ מי העלאת משקלים???? דיי כבר להמליץ אותה לכולם..יש עוד 1001 תוכנית שהם לא SS היא פשוט הכי אפקטיבית לרוב אלה שביצעו אותה
טוב שמע אתה מתחיל לעלות לי את העצבים ילד ארור, זה שאתה לא מבין כמה התוכנית הזאת גאונית זאת בעיה שלך אל תזיין תשכל על דברים שאין לך מושג בהם עלק תפסיק להמליץ אותה , אתה לא רוצה לעשות אותה סבבה אל תעשה , אבל אל תזיין תשכל לאנשים אחרים שהיא לא טובה או שהיא לא הכי מומלצת למתחילים וכל התוכניות זבל האלה של 400 תרגילים וסטים שאתה חושב שאתה בגודל של ג'אי קטלר שזאת תוכנית מתאימה לך תמשיך לעשות אותה נירא לאן תגיע אל תמליץ תזבל הזה לאנשים אחרים כשאין לך מושג על מה אתה ממליץמה אפקטיבי בה חוץ מי העלאת משקלים???? דיי כבר להמליץ אותה לכולם..
טוב אם אתה משווה תוכנית רגילה של AB או אפילו FBW לתוכנית של "400 תרגילים וסטים ולתוכנית של ג'אי קאטלר" אז אין טעם להמשיך את הדיון אפילוטוב שמע אתה מתחיל לעלות לי את העצבים ילד ארור, זה שאתה לא מבין כמה התוכנית הזאת גאונית זאת בעיה שלך אל תזיין תשכל על דברים שאין לך מושג בהם עלק תפסיק להמליץ אותה , אתה לא רוצה לעשות אותה סבבה אל תעשה , אבל אל תזיין תשכל לאנשים אחרים שהיא לא טובה או שהיא לא הכי מומלצת למתחילים וכל התוכניות זבל האלה של 400 תרגילים וסטים שאתה חושב שאתה בגודל של ג'אי קטלר שזאת תוכנית מתאימה לך תמשיך לעשות אותה נירא לאן תגיע אל תמליץ תזבל הזה לאנשים אחרים כשאין לך מושג על מה אתה ממליץ