הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתכנית למסה

Arnold753

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני יחסית חדש בחדכ ואמרו לי שהתוכנית שעשיתי ABC שלוש פעמים בשבוע היא לא טובה לי ואני צריך FBW או AB
מישהו יכול להביא לי תכנית שתתאים לי ?
אם זה חשוב אז
בן 15
משקל-56
גובה-172

מסיבה מאוד פשוטה, אני זלזלתי בהתחלה בתוכנית הזאת ולא הבנתי מה כולם מתלהבים ממנה , ולאחר שביצעתי אותה 7 חודשיים הבנתי כמה היא פסיכית וחיונית למתחילים , בנוסף גם למדתי שמרכיב התוכנית מרק ריפטו הוא בין האנשים הכי גאונים בתחום כיום בעולם ואם לא הכי גאון , לטעמי אין תוכנית טובה מזאת למתאמנים מתחילים גם אם מתעסקים בליפטניג וגם אם בבילדניג היא נותנת בסיס מטורף לשני הענפים
למה אתה כל הזמן ממליץ על הSS.??????????

מסיבה מאוד פשוטה, אני זלזלתי בהתחלה בתוכנית הזאת ולא הבנתי מה כולם מתלהבים ממנה , ולאחר שביצעתי אותה 7 חודשיים הבנתי כמה היא פסיכית וחיונית למתחילים , בנוסף גם למדתי שמרכיב התוכנית מרק ריפטו הוא בין האנשים הכי גאונים בתחום כיום בעולם ואם לא הכי גאון , לטעמי אין תוכנית טובה מזאת למתאמנים מתחילים גם אם מתעסקים בליפטניג וגם אם בבילדניג היא נותנת בסיס מטורף לשני הענפים
קראתי שהשריר בתוכנית בקושי עולה, כי אתה לא מגיע לאותו דופק בלב למשך זמן מסיים כמו עבודת היפרטרופיה עם של 10 חזרות .
והתוכנית פשוט מחזקת את הכוח של השריר לזמן מסוים ובקושי יש היפרטרופיה.

שמע אני לא אנסה לשכנע אותך שאין לך שום תועלת כמתאמן מתחיל לעבוד על היפטרפיה , אם אני לא משכנע אותך מספיק אתה מוזמן ליקרוא ולחקור ולבדוק בעצמך את כל מה שאני אומר , כל דבר שאני ממליץ עליו אני מציין אם אני בטוח בעצמי וכי קראתי על נושא זה רבות , או שאין לי כל כך הרבה ידע באותו נושא ואני אומר את דעתי האישית מהניסיון האישי שלי בלבד, ולנושא הזה מאוד בטוח במה שאני אומר

יש עוד 1001 תוכנית שהם לא SS היא פשוט הכי אפקטיבית לרוב אלה שביצעו אותה
מה אפקטיבי בה חוץ מי העלאת משקלים???? דיי כבר להמליץ אותה לכולם..

לנושא : AB של הרצל מהליינקייה של פורום כספ

יום A חזה 3 תרגילים
כתפיים 2 תרגילים
טרייספ 2 תרגילים

יום B רגליים 3 תרגילים
גב 3 תרגילים
בייספ 2 תרגילים

מה אפקטיבי בה חוץ מי העלאת משקלים???? דיי כבר להמליץ אותה לכולם..
טוב שמע אתה מתחיל לעלות לי את העצבים ילד ארור, זה שאתה לא מבין כמה התוכנית הזאת גאונית זאת בעיה שלך אל תזיין תשכל על דברים שאין לך מושג בהם עלק תפסיק להמליץ אותה , אתה לא רוצה לעשות אותה סבבה אל תעשה , אבל אל תזיין תשכל לאנשים אחרים שהיא לא טובה או שהיא לא הכי מומלצת למתחילים וכל התוכניות זבל האלה של 400 תרגילים וסטים שאתה חושב שאתה בגודל של ג'אי קטלר שזאת תוכנית מתאימה לך תמשיך לעשות אותה נירא לאן תגיע אל תמליץ תזבל הזה לאנשים אחרים כשאין לך מושג על מה אתה ממליץ

טוב שמע אתה מתחיל לעלות לי את העצבים ילד ארור, זה שאתה לא מבין כמה התוכנית הזאת גאונית זאת בעיה שלך אל תזיין תשכל על דברים שאין לך מושג בהם עלק תפסיק להמליץ אותה , אתה לא רוצה לעשות אותה סבבה אל תעשה , אבל אל תזיין תשכל לאנשים אחרים שהיא לא טובה או שהיא לא הכי מומלצת למתחילים וכל התוכניות זבל האלה של 400 תרגילים וסטים שאתה חושב שאתה בגודל של ג'אי קטלר שזאת תוכנית מתאימה לך תמשיך לעשות אותה נירא לאן תגיע אל תמליץ תזבל הזה לאנשים אחרים כשאין לך מושג על מה אתה ממליץ
טוב אם אתה משווה תוכנית רגילה של AB או אפילו FBW לתוכנית של "400 תרגילים וסטים ולתוכנית של ג'אי קאטלר" אז אין טעם להמשיך את הדיון אפילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית