הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Power Clean - תעזרו לי ללמוד ? סרטון שלי

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
התחלתי ללמוד פאוור קלין, הרגשתי ממש טוב עם התרגיל, אחד התרגילים המגניבים
אני כמעט בטוח שהטכניקה שלי לקויה כי אין מי שילמד אותי

מי שמכיר/יודע/ביצע אבקש את עזרתכם לדגשים, מה טוב מה לא טוב...
תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מושך עם הידיים. אני ממליץ שתקרא את הפרק של פאוור קלין ב SS בלולאה, תוך כדי שאתה לומד.

או שתתן כמה ביקורים באיזה מכון של משקולנים.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה מושך עם הידיים ?
אתה מתכוון שצריך למשוך כמו ב שראגס עם הטרפז ?

מה שטוב זה שאתה חזק מאוד ושבסופו של דבר המוט מגיע בערך לאן שהוא צריך להגיע. הדרך היא קצת בעייתית. אני מצטרף להמלצות לקריאת הפרק בSS, זה יסדר לך די טוב כמה דברים בראש. אולי גם שווה לעבוד קצת מתלייה בהתחלה.

כמו שאמרו, קשה לתת תיקונים נקודתיים כי זה עוד לא מצב שיש כמה תיקונים קטנים לעשות..

מה הכוונה מושך עם הידיים ?
אתה מתכוון שצריך למשוך כמו ב שראגס עם הטרפז ?

כן, למשוך בדיוק כמו בשראגס אבל חזק ומהר, הידיים ילוו את המוט כבר מעצמם. תעבור על הפרק בספר ותראה כבר. עוד משהו שכדאי לך לשים לב אליו זה שהמוט מאוד רחוק מהגוף שלך כבר מההתחלה. אין סיבה שזה יקרה, הרי בדדליפט שלך זה כמו שצריך, אז פשוט תתחיל קצת יותר לאט את התנועה ותשים לב זה.

אתה מושך עם הידיים. אני ממליץ שתקרא את הפרק של פאוור קלין ב SS בלולאה, תוך כדי שאתה לומד.

או שתתן כמה ביקורים באיזה מכון של משקולנים.

בנוסף לקריא של הספר ממליץ לראות גם את הסרט הדרכה של ריפ. לי מאוד עזר לראות את ריפ מתקן אנשים ומביא פתרונות לכל מני בעיות הצצות תוך כדי הביצוע.

• פותח/ת השרשור
הסרטון הזה טוב ?
(החלק הראשון של הקלין)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תצמיד את המוט לגוף לאורך כל התנועה, תשמור על הגב בלורדוזה קלה וברגע שאתה עובר את הברכיים אתה צריך להצמיד את המוט לירך שלך תוך כדי שמירה על זוית כיפוף בירכיים ובברכיים.
תוך כדי מעבר הירכיים הטרפז צריך להתחיל לעבוד עד ליישור כמעט מלא של הברכיים והירך ורק אז תוך כדי הצמדת המוט קרוב ככל האפשר לגוף אתה צריך להתחיל לכופף מרפקים ו"להפוך" אותם לכיון החזה.
כרגע אתה פשוט מושך את המוט מהרצפה ומניח אותו על החזה בלי להתיישר בכלל והעבודה נעשת רק ע"י הידיים.
תוריד משקלים ותתחיל לעבוד יותר לאט, אל תתבייש לעבוד עם מקל (של מטאטא) והכי חשוב אל תכניס לעצמך לראש תנועה לא נכונה שיהיה לך קשה להיפטר ממנה אחר כך.
ישנו עוד שלב שצריך להתבצע אחרי מעבר הברכיים אבל הוא שלב מורכב שדורש עבודה נכונה אז תעבוד קודם כל על הדברים היותר בסיסיים וכשתסיים עם זה יהיה אפשר להמשיך הלאה.

הוידאו שמצאת לא נורא. אני חושב שמישל כיוון לDVD. מה שכדאי לך לעשות לדעתי זה לראות קצת סרטונים בשביל לקבל מושג על איך הדברים צריכים להראות, לקרוא את הפרק ולראות עוד סרטונים, לצלם את הביצוע שלך ולהתחיל להשוות (גם בהילוך איטי) למה שצריך לקרות לפי הספר ולמה שאתה רואה בסרטונים האחרים.

כן, זה סירטון טוב (כמו כל סירטון של גילסון).
שים לב לדגש על מרפקים גבוהים ומהירים. אצלך אתה מסיים עם מרפקים למטה ואתה צריך להעלות אותם יותר. תנסה לעשות את החלק של הדדליפט הרבה יותר לאט. כשאתה מגיע לאמצע הירך (והמוט צמוד אליך) תתפוצץ עם המותן והטרפזים. משם פשוט לסובב מהר מרפקים ולהיכנס מתחת למוט.

תצמיד את המוט לגוף לאורך כל התנועה, תשמור על הגב בלורדוזה קלה וברגע שאתה עובר את הברכיים אתה צריך להצמיד את המוט לירך שלך תוך כדי שמירה על זוית כיפוף בירכיים ובברכיים.
תוך כדי מעבר הירכיים הטרפז צריך להתחיל לעבוד עד ליישור כמעט מלא של הברכיים והירך ורק אז תוך כדי הצמדת המוט קרוב ככל האפשר לגוף אתה צריך להתחיל לכופף מרפקים ו"להפוך" אותם לכיון החזה.
כרגע אתה פשוט מושך את המוט מהרצפה ומניח אותו על החזה בלי להתיישר בכלל והעבודה נעשת רק ע"י הידיים.
תוריד משקלים ותתחיל לעבוד יותר לאט, אל תתבייש לעבוד עם מקל (של מטאטא) והכי חשוב אל תכניס לעצמך לראש תנועה לא נכונה שיהיה לך קשה להיפטר ממנה אחר כך.
ישנו עוד שלב שצריך להתבצע אחרי מעבר הברכיים אבל הוא שלב מורכב שדורש עבודה נכונה אז תעבוד קודם כל על הדברים היותר בסיסיים וכשתסיים עם זה יהיה אפשר להמשיך הלאה.

המשקל הזה קל לו גם ככה, הוא יכול ללמוד איתו טכניקה. מה ייתן לו מקל של מטאטא שאי אפשר לפתח איתו תאוצה?

• פותח/ת השרשור
רגע אז מה עדיף מטאטא או מגב ?

להוריד את המטאטא מהמקל או להתאמן שהוא מחובר ? כי אז זה לא יהיה מאוזן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית