עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא את הפרק בSS זה נותן בסיס טוב ומשם יהיה יותר פשוט לתקן אותך.
מה הכוונה מושך עם הידיים ?
אתה מתכוון שצריך למשוך כמו ב שראגס עם הטרפז ?
אתה מושך עם הידיים. אני ממליץ שתקרא את הפרק של פאוור קלין ב SS בלולאה, תוך כדי שאתה לומד.
או שתתן כמה ביקורים באיזה מכון של משקולנים.
תצמיד את המוט לגוף לאורך כל התנועה, תשמור על הגב בלורדוזה קלה וברגע שאתה עובר את הברכיים אתה צריך להצמיד את המוט לירך שלך תוך כדי שמירה על זוית כיפוף בירכיים ובברכיים.
תוך כדי מעבר הירכיים הטרפז צריך להתחיל לעבוד עד ליישור כמעט מלא של הברכיים והירך ורק אז תוך כדי הצמדת המוט קרוב ככל האפשר לגוף אתה צריך להתחיל לכופף מרפקים ו"להפוך" אותם לכיון החזה.
כרגע אתה פשוט מושך את המוט מהרצפה ומניח אותו על החזה בלי להתיישר בכלל והעבודה נעשת רק ע"י הידיים.
תוריד משקלים ותתחיל לעבוד יותר לאט, אל תתבייש לעבוד עם מקל (של מטאטא) והכי חשוב אל תכניס לעצמך לראש תנועה לא נכונה שיהיה לך קשה להיפטר ממנה אחר כך.
ישנו עוד שלב שצריך להתבצע אחרי מעבר הברכיים אבל הוא שלב מורכב שדורש עבודה נכונה אז תעבוד קודם כל על הדברים היותר בסיסיים וכשתסיים עם זה יהיה אפשר להמשיך הלאה.
לא אחי שלא יפצע צריך לעבוד טכניקההמשקל הזה קל לו גם ככה, הוא יכול ללמוד איתו טכניקה. מה ייתן לו מקל של מטאטא שאי אפשר לפתח איתו תאוצה?
המשקל הזה קל לו גם ככה, הוא יכול ללמוד איתו טכניקה. מה ייתן לו מקל של מטאטא שאי אפשר לפתח איתו תאוצה?
הרווחת את זה ביושר 👑אני הייתי מתחיל עם מגב 🙄
אני הייתי מתחיל עם מגב 🙄