עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם זה היה ציני או לא אבל זה מצחיק 😆😆😆😆רגע אז מה עדיף מטאטא או מגב ?
להוריד את המטאטא מהמקל או להתאמן שהוא מחובר ? כי אז זה לא יהיה מאוזן
אני מדבר עכשיו רק מניסיון אישי:זה שזה קל לו לא אומר שהוא יכול ללמוד עם המשקל הזה את התנועה, יותר מזה אין שום סיכוי שהוא ילמד לעבוד נכון עם 60 קילו אם הוא לא יודע איך לעבוד עם מקל (גם אם תסתכל בסרטון אתה תראה שהם עובדים עם מקל, למרות שאני משוכנע שחצי מהגברים שם חזקים מספיק ע"מ להריק 50 קילו).
הוא חייב להתחיל לעבוד לאט עם מקל ורק אחרי שהוא קלט את התנועה הוא צריך לעבור למוט ריק (הוא לא צריך שום תאוצה עכשיו, אין לו מושג מה לעשות עם התאוצה הזאת).
MOO אתה שאלתה את השאלה ואני עניתי אם אתה באמת מעוניין ללמוד אז אני מציע לך ליישם את הדברים במקום להתחכם.
זה שזה קל לו לא אומר שהוא יכול ללמוד עם המשקל הזה את התנועה, יותר מזה אין שום סיכוי שהוא ילמד לעבוד נכון עם 60 קילו אם הוא לא יודע איך לעבוד עם מקל (גם אם תסתכל בסרטון אתה תראה שהם עובדים עם מקל, למרות שאני משוכנע שחצי מהגברים שם חזקים מספיק ע"מ להריק 50 קילו).
הוא חייב להתחיל לעבוד לאט עם מקל ורק אחרי שהוא קלט את התנועה הוא צריך לעבור למוט ריק (הוא לא צריך שום תאוצה עכשיו, אין לו מושג מה לעשות עם התאוצה הזאת).
MOO אתה שאלתה את השאלה ואני עניתי אם אתה באמת מעוניין ללמוד אז אני מציע לך ליישם את הדברים במקום להתחכם.
אני מדבר עכשיו רק מניסיון אישי:
עם מוט ריק אני עובד חרא.
עם כל משקל שהוא בין 75 ל90% אני עובד בסדר בפאוורקלין.
עם משקלים שהם למקסימום אני פשוט עושה כל מה שאני יכול להביא את המשקל למעלה וזה עולה לי בטכניקה.
עם משקלי בדיחה אתה אפילו לא יכול להרגיש אם אתה עושה נכון או לא כי המשקל יעלה למעלה גם אם תרים אותו עם הזין.
עכשיו שכל אחד יעשה את השיקולים...
עם משקל נמוך אתה יכול ללמוד להכיר את התנוחות שאתה צריך להמצא בה ואת המסלול הנכון של המוט. אתה יכול לעשות את זה לאט ואתה יכול לעצור בנקודות שלא היית יכול אם היית משתמש במשקל. אחרי שהבנת את השלב הזה, אפשר להתחיל להוסיף משקל ומהירות.
לא זכור לי שלמדתי תאוריה לפני שהתחלתי עם שיעורי הנהיגה. וגם לא זכור לי שהתאמנתי במגרש חניה קודם.
זה שזה קל לו לא אומר שהוא יכול ללמוד עם המשקל הזה את התנועה, יותר מזה אין שום סיכוי שהוא ילמד לעבוד נכון עם 60 קילו אם הוא לא יודע איך לעבוד עם מקל (גם אם תסתכל בסרטון אתה תראה שהם עובדים עם מקל, למרות שאני משוכנע שחצי מהגברים שם חזקים מספיק ע"מ להריק 50 קילו).