הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל SS

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
לא הבנתי את הקטע בתכנית.. אומרים שזה משפר את הכוח משמעותית וכו וכו אבל בסך הכל באימון אחד לעשות 3 תרגילים? מה זה כאילו לבוא לחדר כושר בשביל 5 דקות וללכת? לא הבנתי מה זאת השטות הזאת ולמה יש כלכך קצת תרגילים..

ועוד נגיד תראו :

A:

Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:

Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

ב A, סקוואט, ואז בנץ, ואז דדליפט? מישהו יכול להסביר לי על הקטע הזה?

בהתחלה זה אימונים של בערך חצי שעה ולקראת הסוף אימון יכול להגיע בקלות לשעה ועשרים, אתה נח הרבה בין הסטים, ואתה תראה שאתה צריך את זה.

ב A, סקוואט, ואז בנץ, ואז דדליפט? מישהו יכול להסביר לי על הקטע הזה?

לא הבנתי מה אתה שואל

• פותח/ת השרשור
בהתחלה זה אימונים של בערך חצי שעה ולקראת הסוף אימון יכול להגיע בקלות לשעה ועשרים, אתה נח הרבה בין הסטים, ואתה תראה שאתה צריך את זה.

לא הבנתי מה אתה שואל
כן הבנתי את זה כבר מאנשים אחרים.. תודה בכל מקרה מחר אני אעשה אימון ראשון נראה איך יהיה..
מה ששאלתי זה כאילו למה תרגיל רגליים, אחר כך חזה, ואז רגליים?

שמע אם אתה רוצה מידע ברמה מאוד גבוה אתה מוזמן ליקרוא סיכום של הספר המלא על הSS של מרק ריפטו יתן לך המון ידע , בקצרה אני אספר לך שאתה לא בגודל שצריך לעבוד יותר מיזה, וזה משהו שהרבה אנשים לא מבינים מהסיבה המאוד פשוטה שהם רואים תוכניות אימונים שמפרסם ג'אי קטלר או כל בילדר אחר שהן עמוסות ביותר וחושבים שאם הם יעשו כמו שג'אי עושה הם יראו כמוהו וזאת טעות מאוד מרה, ג'אי קטלר בגודל מסיום והשריר שלו צריך את כמות התרגילים האלו כדי לקבל גירוי ובנוסף הוא נמצא בסייקלים כבר 20 שנה כך שיש לו צורך באימונים בתווכחים האלה, חבר'ה שרק התחילו להתאמן ומסת השריר שלהם בגודל של אפרוח אין להם שום צורך ביותר מסקוואט כבד ל3 חזרות , זה יתן מקסימום תוצאות לשלב זה , כשתגיע למשקלי עבודה קצת יותר רצינים , ומסת השריש שלך תעלה משמעותית אז יהיה הצורך בפיצולים ובהוספת תרגילי העזר , אם אתה עדין מתקשה לקבל את זה אתה מוזמן ליקרוא סיכומים של הספר של ריפטו אני כמעט בטוח שיש באתר אפילו סיכום בעברית תחפש.

קראת את כל המאמר?
כן "רק" 3 תרגילים.
כן, מתחילים תמיד מסקוואט, אחרי סקוואט כבד אתה לא תרצה לחשוב על דדליפט והבנץ' יתן לך זמן להתאושש קצת עד הדדליפט.

קח טיפ מהלב, תשקיע הרבה בטכניקה, תעצור התקדמות אם הטכניקה שלך לא טובה, זה יחסוך לך הרבה כאב ראש ברגע שיתחיל ליהיות כבד.
תתחיל ממשקל קל(על גבול הבדיחה) ותטפס לפי החוקים. תוציא את האגו שלך מהמשוואה.

שתגיע לשלב שאתה מול המוט ואתה מתפלל לאלים יוונים כי אתה לא יודע אם תסיים את הסט תחזור לפוסט הזה ותן לעצמך לאטמה.
מאחל לך רק טוב ובהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע אם אתה רוצה מידע ברמה מאוד גבוה אתה מוזמן ליקרוא סיכום של הספר המלא על הSS של מרק ריפטו יתן לך המון ידע , בקצרה אני אספר לך שאתה לא בגודל שצריך לעבוד יותר מיזה, וזה משהו שהרבה אנשים לא מבינים מהסיבה המאוד פשוטה שהם רואים תוכניות אימונים שמפרסם ג'אי קטלר או כל בילדר אחר שהן עמוסות ביותר וחושבים שאם הם יעשו כמו שג'אי עושה הם יראו כמוהו וזאת טעות מאוד מרה, ג'אי קטלר בגודל מסיום והשריר שלו צריך את כמות התרגילים האלו כדי לקבל גירוי ובנוסף הוא נמצא בסייקלים כבר 20 שנה כך שיש לו צורך באימונים בתווכחים האלה, חבר'ה שרק התחילו להתאמן ומסת השריר שלהם בגודל של אפרוח אין להם שום צורך ביותר מסקוואט כבד ל3 חזרות , זה יתן מקסימום תוצאות לשלב זה , כשתגיע למשקלי עבודה קצת יותר רצינים , ומסת השריש שלך תעלה משמעותית אז יהיה הצורך בפיצולים ובהוספת תרגילי העזר , אם אתה עדין מתקשה לקבל את זה אתה מוזמן ליקרוא סיכומים של הספר של ריפטו אני כמעט בטוח שיש באתר אפילו סיכום בעברית תחפש.
לא הופתעתי מהתרגילים בגלל שראיתי תכנית של באדיבילדר או משהו פשוט הייתי רגיל עד עכשיו לעשות AB וזה נראה לידו כמו חימום חח.. אבל בסדר אני מאמין בתכנית הזאת ובינתיים שמעתי עליה רק טוב ותודה בכל מקרה כבר הורדתי את הספר ואת הסרטונים של מארק ריפטו שהוא מסביר על כל תרגיל.. תודה רבה!
קראת את כל המאמר?
כן "רק" 3 תרגילים.
כן, מתחילים תמיד מסקוואט, אחרי סקוואט כבד אתה לא תרצה לחשוב על דדליפט והבנץ' יתן לך זמן להתאושש קצת עד הדדליפט.

קח טיפ מהלב, תשקיע הרבה בטכניקה, תעצור התקדמות אם הטכניקה שלך לא טובה, זה יחסוך לך הרבה כאב ראש ברגע שיתחיל ליהיות כבד.
תתחיל ממשקל קל(על גבול הבדיחה) ותטפס לפי החוקים. תוציא את האגו שלך מהמשוואה.

שתגיע לשלב שאתה מול המוט ואתה מתפלל לאלים יוונים כי אתה לא יודע אם תסיים את הסט תחזור לפוסט הזה ותן לעצמך לאטמנה.
מאחל לך רק טוב ובהצלחה.
עכשיו אני רואה את הסרטונים של מארק על התרגילים ואז אני אקרא את הספר... ולהגיד לך תאמת שהייתי ב AB הייתי עושה סקוואט לפני דדליפט כי הדדליפט היה קורע אותי.. לא הסקוואט.. בכל מקרה אוקי ותודה אחי לגבי משקלים אל תדאג גם ככה הם נמוכים וגם ככה לא אכפת לי מאף אחד (בכוונה של אלה שמנסים לצחוק או להשוויץ), האגו שלי בדברים כאלה תמיד בחוץ.. בחוץ מקרה אעדכן טכניקות אל תדאג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית