הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה של שבוע

אלי גור

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
-32
42
1
אז ככה אני טס לחו״ל לשבוע ולא תיהיה לי אפשרות להתאמן כל החופשה וגם אני לוקח קריאטין אבל את הקריאטין אני אוכל לקחת.
השאלה שלי אם זה יוריד לי את המסת שריר באופן משמעותי וגם אם זה יפגע בכוח בכללי?
ואם זה כן פוגע יש לכם רעיון מה לעשות?
אימונים קטנים או משהו?
תודה לעוזרים.

עניתי לך גם בפוסט הקודם , צא מהסרט שקראטין זה דיבול כי זה לא , סך הכל תוספ מזון נחמד אין לך צורך לתת לו חשיבות מיוחדת , אני אישית אם הייתי במצב שלך הייתי ממשיך לקחת. ולגבי השאלה שלך בשבוע לא קורה יותר מידי ולפעמים אפילו נחוץ מידי כמה חודשיים שבוע שלם לא להתאמן לתת לגוף מנוחה ולחדש מאגרים וארגיות. אם נתת כבר שבוע כזה בתקופה האחרונה הייתי ממליץ לך לחפש חדר כושר במקום אליו אתה נוסע , היום בכל בית מלון יש חדר כושר .

• פותח/ת השרשור
עניתי לך גם בפוסט הקודם , צא מהסרט שקראטין זה דיבול כי זה לא , סך הכל תוספ מזון נחמד אין לך צורך לתת לו חשיבות מיוחדת , אני אישית אם הייתי במצב שלך הייתי ממשיך לקחת. ולגבי השאלה שלך בשבוע לא קורה יותר מידי ולפעמים אפילו נחוץ מידי כמה חודשיים שבוע שלם לא להתאמן לתת לגוף מנוחה ולחדש מאגרים וארגיות. אם נתת כבר שבוע כזה בתקופה האחרונה הייתי ממליץ לך לחפש חדר כושר במקום אליו אתה נוסע , היום בכל בית מלון יש חדר כושר .
לא עשיתי הפסקה כלשהי בכמה חודשים האחרונים אז זה סבבה נכון?
ותודה על העזרה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית