הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי אימון מאגרי גליוקגן ריקים

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
צריך לאכול פחמימה פשוטה כדי לעלות אותם

אפשר אפילו שוקולד ? נגיד סניקרס ? או מומלץ פרי ?

תאכל תפוחי אדמה לא פרי כי פרי ממלא את המאגרי גליקוגן בכבד ולא בשריר
אחלה ברוסיינס.

IIFYM, תאכל סניקרס אחרי אימון. מן הסתם פירות מכילים ויטמינים ומינרלים שאין בסניקרס, אבל זו כבר החלטה שלך כמה להשקיע ואיפה.

פרוקטוז(סוכר פירות) הוא פחות אפקטיבי למילוי מאגרי גליקוגן בשריר מכיוון שהמבנה המולקולרי של מולקולת פרוקטוז שונה במעט ממבנה של מולקולת גלוקוז, לכן אני מאמינה שהדבר משפיע על קצב סנתוז הגליקוגן כשמדובר בפרוקטוז (גליקוגן מסונתז ממולקולות גלוקוז).
כדאי אחרי אימון לאכול מאכלים בעלי ערך גליקמי גבוה מכיוון שאחרי אימון קצב סנתוז הגליקוגן בגוף מהיר יותר לכן נרצה לצרוך פחמימה שמתפרקת כמה שיותר מהר- כמה שיותר פשוטה.
לשאלתך- כן, סניקרס זה בהחלט דרך מצויינת ליצור עלייה מהירה של הסוכר בדם (מצב רצוי במקרה הנ״ל) ולהביא למילוי מסויים של המאגרים 😃

תאכל תפוחי אדמה לא פרי כי פרי ממלא את המאגרי גליקוגן בכבד ולא בשריר
Not sure if srs.
--
בלי קשר למאגרי הגליקוגן, אני הייתי צורך בננה רק בשביל הפוטזיום שיש בה.
צריכה של פוטזיום אחרי אימון מזרזת את ההרפיה של השריר ומפחיתה DOMS.

אם אתה ממש מודאג לגבי הגליקוגן, תקרא טבלה של ערכים גליקמיים, תבחר את המאכלים עם הערך הגבוה.

סניקרס יותר מתאים לחיטוב, למסה עדיף מארס כי ניתן לזלול יותר ויותר מהר.

Godlyyy!!

• פותח/ת השרשור
פרוקטוז(סוכר פירות) הוא פחות אפקטיבי למילוי מאגרי גליקוגן בשריר מכיוון שהמבנה המולקולרי של מולקולת פרוקטוז שונה במעט ממבנה של מולקולת גלוקוז, לכן אני מאמינה שהדבר משפיע על קצב סנתוז הגליקוגן כשמדובר בפרוקטוז (גליקוגן מסונתז ממולקולות גלוקוז).
כדאי אחרי אימון לאכול מאכלים בעלי ערך גליקמי גבוה מכיוון שאחרי אימון קצב סנתוז הגליקוגן בגוף מהיר יותר לכן נרצה לצרוך פחמימה שמתפרקת כמה שיותר מהר- כמה שיותר פשוטה.
לשאלתך- כן, סניקרס זה בהחלט דרך מצויינת ליצור עלייה מהירה של הסוכר בדם (מצב רצוי במקרה הנ״ל) ולהביא למילוי מסויים של המאגרים 😃
תשמעי את חכמה 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית