- פותח/ת השרשור
לאן? אף מדינת ערב לא רוצה אותם. תראה איך מתייחסים אליהם בלבנון, ירדן ועוד מדינות שיש בהם מחנות פליטיםתעודד הגירה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאן? אף מדינת ערב לא רוצה אותם. תראה איך מתייחסים אליהם בלבנון, ירדן ועוד מדינות שיש בהם מחנות פליטיםתעודד הגירה
לא חסרים שם אנשים עם תעודות כפולותלאן? אף מדינת ערב לא רוצה אותם. תראה איך מתייחסים אליהם בלבנון, ירדן ועוד מדינות שיש בהם מחנות פליטים
אז אתה טועה..אכלת במשך שנים פרופוגנדה שהשמאל האכיל אותך(בין אם אתה רוצה ובין אם לאו).הכל טוב על הנייר , אבל אתה כולה מדינה קטנה שממש לא יכולה להרשות לעצמה פוליטית לכבוש את עזה , נו באמת.
מה תעשה איתם ? זה גם אחריות עליהם אם אתה כובש אותם .
בכיף הייתי משליח אותם למדינה אחרת , אבל לאף אחד לא אכפת מהם ואף אחד לא יהיה מוכן לקחת אותם , כולם חכמים מהצד .
הצביעות נגד ישראל בשיאה והיא כבר מצחיקה מרוב שהיא חד צדדית , אבל אין מה לעשות , אתה לא יכול לכבוש את עזה.
בדיוק.אין 2 עמים ואין שתי מדינות. מדינה אחת, לעם אחד.
מהרצון של פייגלין!מהרצון שלך?
אם אין לנו בעיה לכבוש שטחיים , למה דווקא ממשלות ימין החזירו שטחים ?אז אתה טועה..אכלת במשך שנים פרופוגנדה שהשמאל האכיל אותך(בין אם אתה רוצה ובין אם לאו).
הפתרון הוא הגירה מרצון. אין דרך אחרת.
כרגע, יותר חופשי מכל ח"כ אחר בכנסתהרצון *החופשי* של פייגלין!
אוי צודק! חירות!הרצון *החופשי* של פייגלין!
לול הסכמי אוסלו נאמבר 1!1!אוי צודק! חירות!
איזו מדינה תרצה לקחת 2 מיליון ערבים ? אחי, אף אחד אבל אף אחד לא רוצה אותם. הפלסטינים זו הקללה של מדינות ערב. גם לא ירדן שרובה המוחלט היא פלסטינים. מצרים, שהיא מדינה ערבית, בכלל לא רצתה את הרצועה כשהחזרנו את סיני ואפילו לא פותחת את המעבר להעברת סיוע לתוך עזה בזמנים האלו.לא חסרים שם אנשים עם תעודות כפולות
מה גם שבאירופה לא חסרות מדינות הומניות.
אל לנו לשכוח שירדן מאוכלסת ב70% 'פלסטינים'.
אין 2 עמים ואין שתי מדינות. מדינה אחת, לעם אחד.
איזו מדינה תרצה לקחת 2 מיליון ערבים ? אחי, אף אחד אבל אף אחד לא רוצה אותם. הפלסטינים זו הקללה של מדינות ערב. גם לא ירדן שרובה המוחלט היא פלסטינים. מצרים, שהיא מדינה ערבית, בכלל לא רצתה את הרצועה כשהחזרנו את סיני ואפילו לא פותחת את המעבר להעברת סיוע לתוך עזה בזמנים האלו.
שנית, אלו שהיו ליש להם דרכונים זרים כבר התחפפו משם. ונראה לי כבר אירופה כבר עייפה מלקלוט עוד ועוד ערבים.
אתה חושב שגם אם מחר הממשלה איכשהו תחליט לעשות את זה , תצליח לגרש \ להעביר מפה 23% מהמדינה ? המשק יתמוטט , הם עובדים בעבודות שיהודים לא מוכנים לעבוד בהן , ובלי קשר , הם יעשו פה מהומות כמו לא יודע מה , הם מעדיפים למות מאשר לעבור למדינה ערבית אחרת , איפה הם יקבלו עשירית ממה שהם מקבלים פה ? חבורה של צבועים מסריחים.ירדן היא סיפור אחר, לא צריך " לבקש או לשאול " אותם, ירדן היא המדינה הפלסטינאצית, ואין בילתה. היא היעא הפיתרון ואין בילתו.
מתי זה יתרחש ? אינני יודע, אולי אחרי שיחוסל 50 אחוז מהיהודים פה בארץ, אין לי מושג. זה הפתרון של " ערביי ישראל " והכל.
לא, אתה רוצה לחסל את המיעוט.אז שימותו, זה גם פתרון. זה לא איום על אף אחד.
הם אוייב ! ועוד פה בתוכינו שזה גרוע שבעתיים.
לגבי עבודות, ושירותים, ניתן לייבא עו"ז בתור פלסטר בשביל ההתחלה, ואז לשלב יהודים לאט לאט.
תחשוב מדינה ללא ערבים, כמה כסף זה יחסוך, כמה פתרונות דיור זה יפתור, וכמה עבודות יתפנו [ הם עובדים גם במקצועות מכובדים רבים ]
ו.. לא אני לא גזען, רוצה להקיא את האוייב.