הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
לאן? אף מדינת ערב לא רוצה אותם. תראה איך מתייחסים אליהם בלבנון, ירדן ועוד מדינות שיש בהם מחנות פליטים
לא חסרים שם אנשים עם תעודות כפולות
מה גם שבאירופה לא חסרות מדינות הומניות.
אל לנו לשכוח שירדן מאוכלסת ב70% 'פלסטינים'.

אין 2 עמים ואין שתי מדינות. מדינה אחת, לעם אחד.

הכל טוב על הנייר , אבל אתה כולה מדינה קטנה שממש לא יכולה להרשות לעצמה פוליטית לכבוש את עזה , נו באמת.
מה תעשה איתם ? זה גם אחריות עליהם אם אתה כובש אותם .
בכיף הייתי משליח אותם למדינה אחרת , אבל לאף אחד לא אכפת מהם ואף אחד לא יהיה מוכן לקחת אותם , כולם חכמים מהצד .
הצביעות נגד ישראל בשיאה והיא כבר מצחיקה מרוב שהיא חד צדדית , אבל אין מה לעשות , אתה לא יכול לכבוש את עזה.

הכל טוב על הנייר , אבל אתה כולה מדינה קטנה שממש לא יכולה להרשות לעצמה פוליטית לכבוש את עזה , נו באמת.
מה תעשה איתם ? זה גם אחריות עליהם אם אתה כובש אותם .
בכיף הייתי משליח אותם למדינה אחרת , אבל לאף אחד לא אכפת מהם ואף אחד לא יהיה מוכן לקחת אותם , כולם חכמים מהצד .
הצביעות נגד ישראל בשיאה והיא כבר מצחיקה מרוב שהיא חד צדדית , אבל אין מה לעשות , אתה לא יכול לכבוש את עזה.
אז אתה טועה..אכלת במשך שנים פרופוגנדה שהשמאל האכיל אותך(בין אם אתה רוצה ובין אם לאו).
הפתרון הוא הגירה מרצון. אין דרך אחרת.

אני ממש לו בצד אף אחד ואין לי אף דעות פוליטיות, אבל האירוניה של ההיסטוריה די מזעזעת

אז אתה טועה..אכלת במשך שנים פרופוגנדה שהשמאל האכיל אותך(בין אם אתה רוצה ובין אם לאו).
הפתרון הוא הגירה מרצון. אין דרך אחרת.
אם אין לנו בעיה לכבוש שטחיים , למה דווקא ממשלות ימין החזירו שטחים ?
כן כן , זה לא אותם שטחים וכו' , זה אותו העיקרון.
הייתי שמח מאוד אם הם היו עפים מפה אלפי קילומטרים , אבל זה לא המצב.
האופציה היחידה שאני רואה כיבוש של עזה היא בליווי קרקעי של כוחות אמריקאים ואז זה יראה יותר פסטורלי.

"חרפה בחרתם מפחד מלחמה, הרי לכם חרפה ומלחמה גם יחד"

ואני מוסיף, תמשיכו לרדוף אחר " הפסקות אש " ממשלה לוזרית, גלותית.

לא חסרים שם אנשים עם תעודות כפולות
מה גם שבאירופה לא חסרות מדינות הומניות.
אל לנו לשכוח שירדן מאוכלסת ב70% 'פלסטינים'.

אין 2 עמים ואין שתי מדינות. מדינה אחת, לעם אחד.
איזו מדינה תרצה לקחת 2 מיליון ערבים ? אחי, אף אחד אבל אף אחד לא רוצה אותם. הפלסטינים זו הקללה של מדינות ערב. גם לא ירדן שרובה המוחלט היא פלסטינים. מצרים, שהיא מדינה ערבית, בכלל לא רצתה את הרצועה כשהחזרנו את סיני ואפילו לא פותחת את המעבר להעברת סיוע לתוך עזה בזמנים האלו.

שנית, אלו שיש להם דרכונים זרים כבר התחפפו משם. ונראה לי כבר אירופה כבר עייפה מלקלוט עוד ועוד ערבים.

איזו מדינה תרצה לקחת 2 מיליון ערבים ? אחי, אף אחד אבל אף אחד לא רוצה אותם. הפלסטינים זו הקללה של מדינות ערב. גם לא ירדן שרובה המוחלט היא פלסטינים. מצרים, שהיא מדינה ערבית, בכלל לא רצתה את הרצועה כשהחזרנו את סיני ואפילו לא פותחת את המעבר להעברת סיוע לתוך עזה בזמנים האלו.

שנית, אלו שהיו ליש להם דרכונים זרים כבר התחפפו משם. ונראה לי כבר אירופה כבר עייפה מלקלוט עוד ועוד ערבים.

ירדן היא סיפור אחר, לא צריך " לבקש או לשאול " אותם, ירדן היא המדינה הפלסטינאצית, ואין בילתה. היא היעא הפיתרון ואין בילתו.
מתי זה יתרחש ? אינני יודע, אולי אחרי שיחוסל 50 אחוז מהיהודים פה בארץ, אין לי מושג. זה הפתרון של " ערביי ישראל " והכל.

ירדן היא סיפור אחר, לא צריך " לבקש או לשאול " אותם, ירדן היא המדינה הפלסטינאצית, ואין בילתה. היא היעא הפיתרון ואין בילתו.
מתי זה יתרחש ? אינני יודע, אולי אחרי שיחוסל 50 אחוז מהיהודים פה בארץ, אין לי מושג. זה הפתרון של " ערביי ישראל " והכל.
אתה חושב שגם אם מחר הממשלה איכשהו תחליט לעשות את זה , תצליח לגרש \ להעביר מפה 23% מהמדינה ? המשק יתמוטט , הם עובדים בעבודות שיהודים לא מוכנים לעבוד בהן , ובלי קשר , הם יעשו פה מהומות כמו לא יודע מה , הם מעדיפים למות מאשר לעבור למדינה ערבית אחרת , איפה הם יקבלו עשירית ממה שהם מקבלים פה ? חבורה של צבועים מסריחים.

אז שימותו, זה גם פתרון. זה לא איום על אף אחד.
הם אוייב ! ועוד פה בתוכינו שזה גרוע שבעתיים.

לגבי עבודות, ושירותים, ניתן לייבא עו"ז בתור פלסטר בשביל ההתחלה, ואז לשלב יהודים לאט לאט.

תחשוב מדינה ללא ערבים, כמה כסף זה יחסוך, כמה פתרונות דיור זה יפתור, וכמה עבודות יתפנו [ הם עובדים גם במקצועות מכובדים רבים ]

ו.. לא אני לא גזען, רוצה להקיא את האוייב.
לא, אתה רוצה לחסל את המיעוט.
די להיות צבוע. זה מה שהגרמנים עשו לנו באירופה.

אוי באמת ?
לא זכור לי שהיהודים שרפו, רצחו, הרגו גרמנים.
לא זכור לי שהיהודים בגרמניה חתרו תחת המדינה הגרמנית... והיו גייס חמישי
דווקא זכור לי מאד שהיהודים היו מאד נאמנים, אפילו שירתו בצבא הגרמני, תרמו מדעית, ותרבותית לגרמניה.

אז מה אתה משווה בכלל ? אל תזרה חול בעיניים ואל תזכיר את השואה, אין כאן שום קשר.

ערבים לארצות ערב וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית