נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היית ראש הממשלה, ומה?אחח אם רק הייתי ראש הממשלה
מזאת אומרת? אזעקה בשדרות כדין אזעקה בתל אביב.. ככה אנחנו העם צריכים להתייחס לזה.אזעקה באזור המרכז לאן הגענו...
אז לא הייתי כוסית כמוהו שחושב כל היום מה יגידו איפשהו באירופההיית ראש הממשלה, ומה?
זה לא משחק ילדים,
דברים שרואים מכאן לא רואים משם.
אין אחי אפשר להביא לך ביד? שמעת פעם על חוסר אונים? תעשה לי טובה ותאמין בטוב שיש בכל אדם. לא ברע. ילד בגיל 3 צריכים לראות עליו? הוא יודע משהו?חברים אני מבטיח לכם בכניסה קרקעית הבאה, אין דבר כזה חפים מפשע
כל חף מפשע שמפריע לירי על מחבל ישא בתוצאות, אין יותר מגן אנושי וסיכון כוחות צה"ל
אלה הפקודות וזה מה שיהיה. מבצע וצווי 8 נעימים לכולם.
רק אני מוצא את זה אירוני שבנט חטף אגרוף בכנס השלום שארגן עיתון הארץ?
פלורליסטים נאורים my ass
אם תשים לב..לא מילה אחת בתקשורת, תחשוב מה היה קורה אם פעיל ימין היה מכניס אפר קאט לציפורה לבני.מקווה שהמאבטחים שלו שברו לתוקף את הצורה
במאקו פרסמו את זהאם תשים לב..לא מילה אחת בתקשורת, תחשוב מה היה קורה אם פעיל ימין היה מכניס אפר קאט לציפורה לבני.
חחחח קומנדו ימי עאלק, לא שמעתי פעם אחת שהקומנדו הזה עשה משהו
מה שעצוב זה שאלה הנשקים שאנחנו משתמשים בהם בגלל הסנקציות המפגרות של העולם ושל הטרוריסט הגדול אובאמה, על המרמרה לדוגמא השתלטו עם רובי פיינטבול.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/279634רק אני מוצא את זה אירוני שבנט חטף אגרוף בכנס השלום שארגן עיתון הארץ?
פלורליסטים נאורים my ass
השמאל הוא האוייב הגרוע ביותר שלנו , הוא יותר גרוע מהחמאס