הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
אחח אם רק הייתי ראש הממשלה

דקה אחרי שכתבתי את התגובה הזאת הייתה אזעקה (אשדוד).

נערך לאחרונה:
אזעקה באזור המרכז לאן הגענו...

לא ייאמן איך כולם פה מדברים על תנו לצה"ל לכסח, הייתם בקרבי אני בטוח. נראה אתכם רואים חברה שאתם מכירים עכשיו יוצאים להגן על המדינה, טוקבקים זה כ"כ כי לא?

חברים אני מבטיח לכם בכניסה קרקעית הבאה, אין דבר כזה חפים מפשע
כל חף מפשע שמפריע לירי על מחבל ישא בתוצאות, אין יותר מגן אנושי וסיכון כוחות צה"ל
אלה הפקודות וזה מה שיהיה. מבצע וצווי 8 נעימים לכולם.
אין אחי אפשר להביא לך ביד? שמעת פעם על חוסר אונים? תעשה לי טובה ותאמין בטוב שיש בכל אדם. לא ברע. ילד בגיל 3 צריכים לראות עליו? הוא יודע משהו?

רק אני מוצא את זה אירוני שבנט חטף אגרוף בכנס השלום שארגן עיתון הארץ?
פלורליסטים נאורים my ass

53bc2536d8c79.jpg

תגובתו של נאסראלה למצב:

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/yoaveliassi">Yoav[/a] Eliassi</a>.</div></div>

והכי מצחיק? שאנחנו ממנים להם את הטילים.. ונמשיך לממן.
נעתק מהדף של לגליזציה עכשיו:
"כיום את המיליארד הגולמי מקבל חיזבאללה...(מדובר על מיליארד וחצי שמושקע באכיפה ואיסור של הגראס) בואו נראה מה הם קונים עם הכסף... בשנת 2006 שלחו לכיוון הבית שלי 1200 טילי גראד (קטיושה..) - אלף ומאתיים טילים... כן, למי שלא מבין, אני גר בקרית שמונה. 1200 טילים בתקופה של 14 יום. חברים, אנחנו קנינו להם אותם... וזה עלה לנו רק 12,000,000 ש"ח. חבר'ה, מדובר בגרושים, יש להם מיליארד ש"ח בחשבון.

פצמ"ר עולה בערך 3000 ש"ח (כן הגזמתי, אני מעדיף להגזים לרעת החישוב שלי (שזה נותן להם אלף פצמ"רים לכל עשרה מיליון ש"ח). חברים, תבינו שאנחנו קונים להם את הטילים שהורגים את הילדים שלנו.

אז ח"כ נכבדים... תפסיקו להעביר להם כסף, קחו אותו ונצלו אותו כמו שצריך... ותראו שאולי באמת הקנאביס לא נורא כמו שמנסים למכור לכם?"

לא נותנים חירות אבל גם לא שולטים.. מה אפשר לצפות? היום כבר נופלים טילים ברחובות- מחר תל אביב. ואפילו אם יהיה מבצע מה ישתנה? אפשר להרוג את האדם אבל לא את הרעיון. והרעיון הוא שיש כיבוש. צריך לנטרל את המושג הזה גם בקרב העם והרשות הפלסטינאית. בשביל הטווח הרחוק צריך או לא להתערב שם בכלל(לנתק חשמל,מים וכו) או לשלוט עליהם.
עופרת יצוקה בדיוק כמו צוק איתן - לא מטפל בשורש של הבעיה אלא בתסמינים(חטיפת הנעריים,טילים בדרום וכו).
בימים הבאים יפלו עוד טילים- אנשים ימותו משני הצדדים ותהיה רגיעה לכמה חודשים ואלי שנה עד שלא יהיה עוד מבצע של צה"ל.
בכל מקרה עד כמה שאני לא מאמין במודל של צבא העם- צה"ל עושה הכל כמו שצריך הבעיה היא עם הפוליטיקאים- אין להם מנהיגות,חשיבה מחוץ לקופסא וכו.
צה"ל מנסה לפעול בצורה ממוקדת(מבוזבזת) אבל בסופו של דבר הוא שוב יצא מעזה- וארגוני טרור(שהם אנשים) יכלכלו בין אוכלוסיה אזרחית ויריצו תעמולה מחודשת נגד ישראל.
אז עד שלא נילך עד הסוף, נחתוך להם את הכסף(שאנו ממנים) המבצעים האלו לא יגמרו ואשליית הבטחון תמשיך להדהד בקירבנו בין מבצע למבצע.
כי לתת להם מדינה זה בטוח לא הפתרון(לפחות ביטחוני למדינת ישראל).
לדעתי בבחירות הבאות רק משה פייגלין יעמיד את המדינה על הרגליים וישים נקודה- ירושלים היא שלנו, כאן היא ארץ היהודים וכל מי שמנגד לרעיון זה מקומו לא פה.

מה שעצוב זה שאלה הנשקים שאנחנו משתמשים בהם בגלל הסנקציות המפגרות של העולם ושל הטרוריסט הגדול אובאמה, על המרמרה לדוגמא השתלטו עם רובי פיינטבול.
רק אני מוצא את זה אירוני שבנט חטף אגרוף בכנס השלום שארגן עיתון הארץ?
פלורליסטים נאורים my ass
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/279634
כמה ״פנינים״ מתוך הכתבה:
"כמו שאני אומרת לילדים שלי: לא כל נגיעה בכתף מאח שלך או מילד בכיתה זו מכה שצריך ללכת עליה למורה או אלי. פרופורציות", כתבה העיתונאית טל שניידר.

טוקבקיסטים משמאל מיהרו ליישר קו עם ההסתה החדשה משמאל. "כמה צ'אפחות לבנט זה דווקא נחמד", כתב אחד. אחר כתב: "בעיניי בנט הוא אויב בדיוק כמו החמאס ואני רציני לגמרי".

"לא לקפוץ למסקנות על מה שקרה לבנט בוועידה", כתב טוקבקיסט נוסף. "אי אפשר לא לקחת אחריות ולא סביר ששמאלנים תקפו על רקע פוליטי. לפי שמועות מדובר בליטוף על רקע הומוסקסואלי".

העיקר אנשי ״שלום״ ש״מתנגדים לאלימות״. מעניין גם שבעיתון הארץ ״שכחו״ להוסיף את הידיעה על זה.

השמאל הוא האוייב הגרוע ביותר שלנו , הוא יותר גרוע מהחמאס
אומנם השמאל לא "רוצח" אבל הוא הורס את המדינה שלנו מבפנים וגורם לנו נזק תדמיתי עצום וגדול יותר מכל מקום אחר .

היינו היום בסופר באזור הגולן וכמובן שנכנסו עם המדים והנשק , בעל ואישה שמאלנים שעברו לידנו ירקו על אחד מאיתנו והמשיכו ללכת
כמובן שלא הגבנו ואפילו לא הבטנו אליהם כדי להראות כמה שהם לא שווים כלום , אפילו לא התייחסות .
אנחנו מגנים גם עליהם ושומרים עליהם והם שמים זין , אני לא מאחל להם רע אבל אני מקווה שפעם אחת בית של פעיל שמאל יפגע מטיל ואז הם יבינו מה שאנחנו מבינים .
היותר גרוע הוא כשהיה ירי על איזור תל אביב בשעה 19:00 הם שמחו בגלל שחמאס הרחיב את הפעולות שלו .

זה רק מראה כמה השמאל הזה הם אנשים חלשים מטומטמים ומגעילים , יותר גרועים מכל דבר אחר !!!
עיתון הארץ זה עיתון מגעיל ותת רמה שמיצג בין היתר את "בצלם" ומסית את השמאל עוד יותר .

דבר שני שגרוע כמותם זה הערבים ישראלים - אוכלי חינם פשוט חיות אדם כלבים .
כמו שליברמן אמר אתמול בזמן מסיבת העיתונאים כשהוא הכריז על פירוק "הליכוד-ביתינו" האנשים הגרועים ביותר הם ישראלים ערביים שאוכלים משני הצדדים .
רוצים אוניברסיטה , רוצים הטבות , מקבלים עבודה על חשבון יהודים ומה לא..ובסוף הם בעד חטיפת חיילים , שמחים שיש טילים ויוצאים להפגנות נגד יהודים.

הערבים ישראליים פה באזור שמחים ורוקדים כשהם שומעים ברדיו על כל טיל ששוגר ורק מחכים שהוא כבר יפצע ישראלים .

דבר אחרון שחשוב לי לומר , הסיבה העיקרית לכניסה הקרקעית ולתחילת המבצע היא לא בגלל הטילים שנורו בקצב מבהיל ולא בגלל חטיפת שלושת הנערים ורציחתם אלא מפני תקרית שקרתה לפני כמה ימים ולא פורסמה בחדשות בכוונה.

• פותח/ת השרשור
דיווח בחדשות : אזעקות נשמעו בבנימינה ואזור ירושלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית