איך המידתיות קשורה להרוגים מפצמ"ר?
פשוט מאד, אם היתה הרתעה, ושיטוח מקומות מהם יורים פצמ"רים אזי זה היה נמנע. לפחות לכיוון גבול ישראל, היות ופצ"מר הוא קצר טווח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך המידתיות קשורה להרוגים מפצמ"ר?
תנונה שמטרתה היא להשמיד את המדינה, אני בספק אם יש רמת מספקת של הרתעה. אבל מי יודע?פשוט מאד, אם היתה הרתעה, ושיטוח מקומות מהם יורים פצמ"רים אזי זה היה נמנע. לפחות לכיוון גבול ישראל, היות ופצ"מר הוא קצר טווח.
אפילו החמאס הם בני אדם(לא מבחינת מוסר) ואני כן חושב שבאיזשהו מקום הם מפחדים למות. לדעתי ברגע שיהיה ברור שכל טרוריסט סופו מוות זה אומנם לא יהרוס את החמאס אבל זה כן יפגע בכוח שלו.תנונה שמטרתה היא להשמיד את המדינה, אני בספק אם יש רמת מספקת של הרתעה. אבל מי יודע?
אני לא חושב שזה מתריע אותם אם הם לא פוחדים להתפוצץ באוטובוסים.אפילו החמאס הם בני אדם(לא מבחינת מוסר) ואני כן חושב שבאיזשהו מקום הם מפחדים למות. לדעתי ברגע שיהיה ברור שכל טרוריסט סופו מוות זה אומנם לא יהרוס את החמאס אבל זה כן יפגע בכוח שלו.
אפילו החמאס הם בני אדם(לא מבחינת מוסר) ואני כן חושב שבאיזשהו מקום הם מפחדים למות. לדעתי ברגע שיהיה ברור שכל טרוריסט סופו מוות זה אומנם לא יהרוס את החמאס אבל זה כן יפגע בכוח שלו.
תתפלא, היו פעמים שקיפלו את הזנב וחזרוכשהמחבלים יוצאים מהמנהרות הם לא חושבים שאחרי הפיגוע הם יחזרו דרך המנהרה הביתה לנגב פיתה עם לבנה וזעתר.
תתפלא, היו פעמים שקיפלו את הזנב וחזרו
גם באחד הסרטונים רואים שהם מנסים לחזור לתוך המנהרה וממש שניה לפני שהראשון נכנס חיל האוויר הפיל פצצה
4 חיילי צה״ל נהרגו מהפצמ״ר ועוד אחד היום מפעילות מבצעית. שיהיה ז״ל
חבל מאוד שביבי צריך הרוגים ודם בצד שלנו בשביל להמשיך להילחם
שמע, אני לא הייתי רוצה להיות עכשיו במקום ביבי. נכון שרשמתי מקודם שאין לו ביצים וכו', אבל לך תדע איזה לחצים יש עליו מצד האמריקאים והעולם ומהצד שלנו.אני פשוט לא מצליח להבין את ההתנהלות במבצע הזה.
אנשים עדיין לא רואים את זה, אבל המצבע הזה גובל ברמת הביזיון שהייתה בפן המודעיני ביום כיפור.
הססנות שפשוט גובלת בפשע, סיכון ומוכנות להקריב חיי ישראלים בשביל לזכות בתמיכה בינלאומית, שבאופן צבוע שאין שני לו, בכל מקרה לא מהללים את ישראל על ההתנהגות הלא הגיונית שלה ופשוט קונים הסברה של ארגון טרור.
למה עוד לא קמה ממשלה שתגיד שהביקורת הבינלאומית לא קודמת לחיי אזרחים וחיילים ישראלים? עד פאקינג מתי חיילים יהיו כלי משחק, במדינה בה ערך החיים כל כך חשוב?
עד מתי ערביי ישראל יתפרעו ויזרעו הרס כמה שבא להם בלי שלמישהו יהיה את האומץ לירות את הכדור (החי) הראשון כדי לעצור את זה?
מה הולך פה? יש פה מישהו שעוד לא הבין שעם ארגון טרור לא מנהלים משא ומתן, אלא טוחנים את אמא שלו, ושתזדיין הקהילה הבינלאומית?
קודם כל, צריך להתייחס לזה - http://rotter.net/forum/scoops1/124015.shtmlשמע, אני לא הייתי רוצה להיות עכשיו במקום ביבי. נכון שרשמתי מקודם שאין לו ביצים וכו', אבל לך תדע איזה לחצים יש עליו מצד האמריקאים והעולם ומהצד שלנו.
כל עם ישראל לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים, ממש אבל ממש לא הייתי רוצה להיות עכשיו במקום ביבי. קל לנו להגיד מכאן, מהמקלדת מה היינו עושים במקמו.
ואני לא מצדיק שום הפקרה של חיילי צה"ל בשטח בשביל להציל איזה אחמד!
הקהילה הבין לאומית - בוא נחלק את זה לארה"ב ולכל שאר העולם טוב?ושתזדיין הקהילה הבינלאומית?
התקציב של צה"ל עומד על 16 וחצי מליארד דולרתגיד, אתה באמת מביא דוגמאות ממדינות שכבר משנות ה70 לא תומכות בישראל, מערכת נשק כושלת ו3 מליארד דולר מתוך 60 מליארד בתור משהו שאנחנו לא יכולים להתמודד איתו?
לא, ישראל לא תלויה בקהילה הבינלאומית וגם אם הייתה, אף אחד לא יחרים את ישראל בגלל שהיא מגינה על עצמה, גם ארה"ב לא תסיר את תמיכתה.
אתה צריך להבין, למעצמות בעולם יש אזורי השפעה ואתה חלק מכוח ההשפעה של ארה"ב במזרח התיכון.
אם ארה"ב לא תקח אותך תחת חסותה, יש לי יריבים שמתיימרים להיות מעצמה ויקחו אותך במקומה...
מקרי המוות האחרונים של החיילים היו כתוצאה עקיפה של הפסקת האש.המבצע הזה בזיוני והוא צריך להגיע לסיומו.
מבצע 'הפסקת אש הומניטרית' הוא חסר תוחלת, המנהיגים חסרי אשכים והם גורמים מוות מיותר בצד שלנו. מי נותן אספקה לאוייב שלו בשעת מלחמה?
החיילים שלנו צתריכים להגן על אזרחי ישראל ולא על 'בלתי מעורבים'..איזה שטות.
שהמטכ"ל יעשה כזו מסחרה עם הילדים שלהם
הם לא.אפילו החמאס הם בני אדם