הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
עוד ביזיון : הסמולנות והתבוסתנות הגיעה לתוככי הצבא : בייחוד בדרגים הפיקודיים :
גורם צבאי בכיר אומר כי צה"ל ערוך לסיים את מבצע "צוק איתן" בכל עת שיחליט הדרג המדיני, וצופה שבכל מקרה "לא נראה דגלים לבנים של חמאס, אלא רק רצון להגיע להפסקת אש". "לא ניתן להגיע לכל פיר או לכל רקטה, אך לצמצמם ככל האפשר", אמר הגורם והוסיף: "לדעתי השגנו הרתעה משמעותית, צריך להפסיק לחפש אחר תמונת ניצחון

חשבתי שיש רק " זרג " מדיני שבולם ומסרס את הצבא, אך מכאן ניתן להיווכח שיש גורמים בצבא עצמו שחולים במחלת התבוסתנות. אגב, הצבא אמור לבצע מה שמוטל עליו.

שמע, אני לא הייתי רוצה להיות עכשיו במקום ביבי. נכון שרשמתי מקודם שאין לו ביצים וכו', אבל לך תדע איזה לחצים יש עליו מצד האמריקאים והעולם ומהצד שלנו.

כל עם ישראל לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים, ממש אבל ממש לא הייתי רוצה להיות עכשיו במקום ביבי. קל לנו להגיד מכאן, מהמקלדת מה היינו עושים במקמו.

ואני לא מצדיק שום הפקרה של חיילי צה"ל בשטח בשביל להציל איזה אחמד!

זה אולי נותן רמז ללחץ שאובמה מפעיל על ביבי.
אם זה אכן תוכן השיחה , זה פשוט לא יאומן.

אני כבר לא יודע.

תראה את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4551908,00.html
http://rotter.net/forum/scoops1/124338.shtml סילבן שלום אומר שבתור שר חוץ אין כזה דבר הפתעות בין שיחה של מנהיגים מה שקרה כאן

יש אומרים שכל השיחה בין אובמה לביבי הייתה קונספירציה שביבי רצה מלכתחילה

אני כבר לא יודע.

תראה את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4551908,00.html
http://rotter.net/forum/scoops1/124338.shtml סילבן שלום אומר שבתור שר חוץ אין כזה דבר הפתעות בין שיחה של מנהיגים מה שקרה כאן

יש אומרים שכל השיחה בין אובמה לביבי הייתה קונספירציה שביבי רצה מלכתחילה

וזה בכלל הזוי , למרות שיכול להיות מעניין.
http://nationalreport.net/obama-sending-2000-troops-gaza-strip/

וזה בכלל הזוי , למרות שיכול להיות מעניין.
http://nationalreport.net/obama-sending-2000-troops-gaza-strip/
נשמע לי הזוי, בשביל מה לשלוח 2000 חיילים אמריקאים ? במלחמת יום הכיפורים לא היינו צריכים חיילים מצבאות זרים שילחמו בשבילנו אז למה כאן? הרי חמאס לא יקבל אותם על אדמת רצועת עזה גם בתור peace keepers אחרי הפסקת האש.

חוץ מזה אני לא מכיר את העיתון/אתר חדשות הזה, אז אני לא יודע כמה הדבר הזה אמין. הזמן יגיד

נשמע לי הזוי, בשביל מה לשלוח 2000 חיילים אמריקאים ? במלחמת יום הכיפורים לא היינו צריכים חיילים מצבאות זרים שילחמו בשבילנו אז למה כאן? הרי חמאס לא יקבל אותם על אדמת רצועת עזה גם בתור peace keepers אחרי הפסקת האש.

חוץ מזה אני לא מכיר את העיתון/אתר חדשות הזה, אז אני לא יודע כמה הדבר הזה אמין. הזמן יגיד

זה אתר סטירי...

מישהו ראה את הסרטון שחמאס יצא מהמנהרה והרג 5 חיילים אתמול? במילה אחת פשוט ביזיון, מישהו צריך לקחת על זה אחראיות!

אם המנהלים יסכימו אני אפרסם את הסרטון המלא שתראו בעצמכם, ממש רואים איך יורים בחיילים מטווח קצר.

מישהו ראה את הסרטון שחמאס יצא מהמנהרה והרג 5 חיילים אתמול? במילה אחת פשוט ביזיון, מישהו צריך לקחת על זה אחראיות!

אם המנהלים יסכימו אני אפרסם את הסרטון המלא שתראו בעצמכם, ממש רואים איך יורים בחיילים מטווח קצר.
שלח לי את הסירטון בפרטי בבקשה, צריך לראות אם אנחנו מדברים על אותו הדבר.

תשמע, לא יודע אם להאמין לזה.
מצד אחד העיתונאי המדובר הוא ותיק ואמין ואני לא חושב שהוא ימציא מלל של שיחות.
מצד שני, השיחה הזו כל כך לא עניינית, זה נשמע כמו ישראלי בוגר ממוצע מסביר לשונא ישראל אירפואי שחמאס הוא ארגון טרור, פשוט נשמע הזוי.

מצד שני, השיחה הזו כל כך לא עניינית, זה נשמע כמו ישראלי בוגר ממוצע מסביר לשונא ישראל אירפואי שחמאס הוא ארגון טרור, פשוט נשמע הזוי.
ולמה לא להאמין?

כי לא ככה מדבר מנהיג העולם החופשי, שמבין בנושא הזה קצת יותר מהאירופאי הממוצע.
פשוט נשמע לי שיחה שטחית וחסרת כל תוכן ממשי, אם ככה מתנהל העולם אז לא יודע מה להגיד.

זה ממש לא מפתיע אותי. ברק אוסאמה הוא מינימום אדם בהזיות קשות וגובל באנטישמי בהסוואה(רציתי להגיד ניאו נאצי אבל בכל זאת המדינה שלו תומכת בנו כבר 70 שנה)

בינתיים יש הכחשות משני הכיוונים - גם בישראל וגם בארה"ב, וברצועה היה הלילה הכי קשה מתחילת המבצע. אני לא חושב שאובמה אנטי ישראלי או אנטישמי, אבל אני כן חושב שהוא הוזה ושהוא מנהל את מדיניות החוץ הכי גרועה מאז טרום מלחמת העולם השנייה.
יחד עם זאת - מערכת היחסים הגרועה שלו עם ביבי הזה לא רק אשמת אובמה.

התחקיר על החדירה במחל עוז נשמע כמו כל תחקיר אחר שנחשפתי אליו ומקרים רבים בזמן ששירתתי בגבול מצריים. אני מתוודה שאין לי מושג איך אני, ועוד הרבה צוותים, עדיין בחיים. זה היה כל כך מרושל ועלוב.
אני לא אחשוף מספר סיפורים שקרו לי, אבל זה יחל להיגמר באסון

התחקיר על החדירה במחל עוז נשמע כמו כל תחקיר אחר שנחשפתי אליו ומקרים רבים בזמן ששירתתי בגבול מצריים. אני מתוודה שאין לי מושג איך אני, ועוד הרבה צוותים, עדיין בחיים. זה היה כל כך מרושל ועלוב.
אני לא אחשוף מספר סיפורים שקרו לי, אבל זה יחל להיגמר באסון
הסיפור שלך מדובר בשגרה לא שחס ושלום אני מצדיק את זה, אבל כאן זו מלחמה. אי אפשר לזרוק זין שאתה נמצא כמה עשרות עד מאות מטרים בודדים מהרצועה ועוד שהיו פיגועים די מוצלחים של מנהרות לפני כן בשטח ישראל.

לא יודע איך לא ראו קבוצה של חמושים רצים איזה 200 מטרים במדים כהים באור יום... זה מחדל

זה לא קשור בהכרח למלחמה אבל קשור לצבא.

אני נמצא ביחידה של מ"צ(כן אני יודע, לא צריך לעשות פרצוף, אני לא נהנה) שעוזרת במצב של מלחמה לגבי פתיחה של צירים כדי לאפשר העברה של כלים כבדים ועוד כמה דברים בין היתר.

בכל מקרה פשוט נמאס לי מהמקום שבו אני נמצא. אני נמצא בפלוגה שאין בה תנאים. אין מקומות לישון, אין אוכל נורמלי וכשכן יש אנשים מקבלים קלקול קיבה, מציבים אותי ב-חורים שאני לא מאחל לשונאים שלי לעמוד שם.

הגעתי(כמו 90% מהחבר'ה כאן) למצב שלמלחמה הבאה אנחנו כבר לא נגיע. כרגע אני רוצה לעשות משו כדי לצאת מהיחידה וגם רעיונות לגימלים ארוכי טווח יעזרו אבל לא דברים קיצוניים מדי.

מישו יודע אם במידה ואגיד enough ואקח את הדברים שלי ואשאיר את הנשק וכל הדברים מאחור, חוץ ממשפט ואולי כלא שיביאו לי האם יש מצב שלא ישלמו לי על כל הימים שעשיתי כאן ? והפקרת נשק ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית