ייעוץ אימון עם כאבי שרירים

dimaville

משתמש מתחיל
117
0
נק' מוניטין:
11
117
0
איך צריך להתאמן כאשר יש כאבי שרירים כתוצאה מאימון של כמה ימים לפני.
הכאבים הם כתוצאה של חומצות חלב בשריר.

איך רצוי לעבוד עם משקל עבודה מקסימלי, או נמוך?

אתה אמור להוציא מעצמך את המקסימום באימון (לא חובה עד כשל). אם אתה מרגיש שתוכל להוציא מעצמך את המקסימום אז לך לאימון. אם לא אז לך מחר, אם תלך ותתאמן כשכואבים לך השרירים אתה תפגע בעצמך יותר מהאשר תועיל

איך צריך להתאמן כאשר יש כאבי שרירים כתוצאה מאימון של כמה ימים לפני.
הכאבים הם כתוצאה של חומצות חלב בשריר.

איך רצוי לעבוד עם משקל עבודה מקסימלי, או נמוך?
איך החלטת שהכאבים של חומצות חלב? בכל אופן כלל אצבע טוב זה לעשות את החימום שלך כמו שצריך ובטכניקה טובה ולפי ההרגשה להחליט מה עושים.

אני סוחב כבר חודש וחצי פציעה מציקה ברגל שמאל שמגבילה אותי בתפקוד היום יומי אבל עושה סקוואטים כי אחרי החימום אני לא מרגיש אותה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני רוצה לחזק את max
השריר\ים בטרואמה -גם אני ממליץ לנוח עד שתהיה פיקס
אפשר להגדיר את האימון כמו הרס בישביל בניה יותר יעילה מחדש (פחות או יותר ..)
זה סתם עלול ליגבות ממך מחיר ...-עוד יום\יומיים קל בחשבון ככול שאתה תיתקדם בתוכנית האימון הגוף יחלים ממנה יותר טוב

יום טוב
,
מה the sun -אין רופאים בעולם ?....- מה אם הפציעה במקום רגיש והאימון רק יחמיר אותה ?..לא חבל ...
הרי לא בכול הפציעות אתה צריך לתת לזה לעבור תוך כדי ...
אתה מיתחרה במשהוא ?.....אם לא -לא חבל להגדיל להרוס את הגוף שתיסתובב איתו כול החיים..?

רק בריאות...

יום טוב

א. אלו לא חומצות חלב כי חומצות חלב עקב אימון אנאירובי לא משנה כמה עצים הוא יהיה נעלמות מספר שעות מצומצם לאחר סיום הפעילות.
ב. אין לזה בדיוק תשובה חד משמעית אבל ההנחה שאלו כאבים הנובעים מקרעים מיקרוסקופים בשרירים וכתגובה לכך ישנה תגובה דלקתית (מכנית) אשר בעקבותיה מופיעה תחושת הכאב.
ג.
השערה אחרת אומרת שהכאב מגיע בעקבות תהליך של חיזוק וגדילת סיבי השריר. כתגובה לאימון השריר מעלה את גודל סיבי השריר תהליך הגורם לסיבים להגדיל את נפחם וללחוץ על עצבים וכלי דם והוא הגורם לכאב.

• פותח/ת השרשור
א. אלו לא חומצות חלב כי חומצות חלב עקב אימון אנאירובי לא משנה כמה עצים הוא יהיה נעלמות מספר שעות מצומצם לאחר סיום הפעילות.
ב. אין לזה בדיוק תשובה חד משמעית אבל ההנחה שאלו כאבים הנובעים מקרעים מיקרוסקופים בשרירים וכתגובה לכך ישנה תגובה דלקתית (מכנית) אשר בעקבותיה מופיעה תחושת הכאב.
ג.
השערה אחרת אומרת שהכאב מגיע בעקבות תהליך של חיזוק וגדילת סיבי השריר. כתגובה לאימון השריר מעלה את גודל סיבי השריר תהליך הגורם לסיבים להגדיל את נפחם וללחוץ על עצבים וכלי דם והוא הגורם לכאב.

אני יודע שזה לא כאב שמצביע על בעיה. אלא כאב לאחר אימון קשה שעובר כעבור יום עד שלושה ימים. כאב שזה לא הפעם הראשונה שיש לי ולא האחרונה, כאב "טוב" אחרי אימון טוב.

אז בשורה התחתונה מה אתה ממליץ?

לעשות אירובי בעצימות נמוכה 50% לערך 20 דקות משהו כזה, אם זה בשרירי הידיים אז חתירה אם זה ברגליים אז משהו שמערב רגליים, אפשר להתאמן עם זה בכל מקרה הכאבים יכולים להמשך עד 72 שעות.

מה the sun -אין רופאים בעולם ?....- מה אם הפציעה במקום רגיש והאימון רק יחמיר אותה ?..לא חבל ...
הרי לא בכול הפציעות אתה צריך לתת לזה לעבור תוך כדי ...
אתה מיתחרה במשהוא ?.....אם לא -לא חבל להגדיל להרוס את הגוף שתיסתובב איתו כול החיים..?

רק בריאות...

יום טוב
לא חושב שזה כזה חמור, זה בצד החיצוני של הרגל מהברך ונמשך עד להפרדה בין הקוואדס להמסטרינג.
אני חושב שאני יודע מה זו הפציעה הזו כי קראתי קצת חומר על אנשים שנתקלו באותה הבעיה, סוג של סינדרום שמשתחרר רק עם מסאג' ואם לצטט את ריפ "יותר כואב מלידת עכוז".

אגב התחלתי לשחק פוטבול בקבוצה ואני לא רוצה לוותר על הטרום עונה במיוחד שאני חדש, כמה רציני זה יראה אם אני לא אגיע בגלל שקצת כואב לי?

ג.

סברה ג נשמעת קצת מופרכת, כי אם כך היה דבר, אז היינו אמורים להרגיש כאב בכל התהליך של הגדילה לא?

סברה ג נשמעת קצת מופרכת, כי אם כך היה דבר, אז היינו אמורים להרגיש כאב בכל התהליך של הגדילה לא?
לא בהכרח, בתחילת האימונים או בתרגיל חדש ששרירים כאלה ואחרים אינם רגילים לפעולות ועומסים מכיוונים שונים, הסיבים שלהם יכולים לעבות את עצמם קצת מעבר למידה ואז קורה המצב, בד"כ גדילה ללא שינויים דרסטים תבוא בהדרגה והגוף ידע להתמודד עם כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית