הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב מרפק בסקוואט LB

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אז ככה: לפני כמה זמן התחילו לי כאבים במרפק ימין בזמן סקוואט שרק התחזקו. לפני חודשיים בערך הפסקתי להתאמן בגלל איזה ניתוח שעשיתי, חזרתי לפני כשבועיים וחשבתי שזאת תהיה גם הזדמנות טובה עם משקל יותר נמוך לעבוד על אחיזה ככה שלא יהיה כאב.קראתי על זה וראיתי שאומרים להרחיב אחיזה, ניסיתי להרחיב את האחיזה, בהתחלה לא היה כאב, ואז כשהמשקלים התחילו להיות מאתגרים הכאב מתחיל לחזור. יוצא שבסטים של החימום אני חושב על לא להפעיל עומס עם הידיים, אבל בסטים של עבודה אני לא שם לב אז אולי אני לוחץ עם הידיים... חשבתי לעבור לHB, אבל נראה לי שזה לא הפתרון לבעיה. אם יש למישהו הצעות אשמח לדעת

כנראה אתה לא מרים מספיק את המרפקים ואז המשקל באמת מפעיל לחץ על המרפק.
תנסה להרים את המרפקים עוד.
אל תשכח שהמשקל אמור לשבת על הכתף והוא לא אמור להפעיל לחץ על המרפק, הידיים רק צריכות "לדחוף" את המוט לתוך הכתף.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כנראה אתה לא מרים מספיק את המרפקים ואז המשקל באמת מפעיל לחץ על המרפק.
תנסה להרים את המרפקים עוד.
אל תשכח שהמשקל אמור לשבת על הכתף והוא לא אמור להפעיל לחץ על המרפק, הידיים רק צריכות "לדחוף" את המוט לתוך הכתף.
בהצלחה
בעיקרון אני יודע את זה, ואני מיישם את זה,אבל שוב, בסטים הכבדים אני אולי לא שם לב, שזה גם נראה לי חלק עיקרי מהבעיה שאני לא מצליח לפתור אגב יכול להיות שדווקא הפעולה הזאת גורמת לכאב? כלומר אני מרים מרפקים ודוחף את המוט לתוך הכתף וזה מפעיל עומס על המרפק?

תצלם את הסט הכבד הבא ותעלה לפורום וככה תקבל ביקורת..
בלי סרטון קשה לדעת בוודאות מה גורם לכאב.

גם לי היה את זה וכשהרחבתי את האחיזה זה דווקא עבר...
יכול להיות שאחיזת thumbs in (אגודל מסביב למוט) תהיה נוחה לך, אם זה לא גורם לך לכאבים בפרק כף יד

• פותח/ת השרשור
תצלם את הסט הכבד הבא ותעלה לפורום וככה תקבל ביקורת..
צודק, אעשה את זה באימון הבא

גם לי היה את זה וכשהרחבתי את האחיזה זה דווקא עבר...
יכול להיות שאחיזת thumbs in (אגודל מסביב למוט) תהיה נוחה לך, אם זה לא גורם לך לכאבים בפרק כף יד
היום ניסיתי thumbs in בחימום, לא היה לי נוח ככה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית