הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|הפסקה של שבועיים בערך מאימונים..

• פותח/ת השרשור xyntrex
  • פורסם בתאריך

xyntrex

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני בשבועיים שלוש האחרונים סובל מכאבים בגב העליון ובצוואר , לא ממש הצלחתי לשים לב ממה זה למרות שכן ניסתי להחליף תרגילים וכו'
יש לי תור לאורתופד ביום שני והוא בטח כבר יגיד לי מה זה , אבל מן הסתם אני יצטרך להפסיק להתאמן , אני מאמין שבין שבוע לשבועיים , זה יפגע בי? אני מתאמן בערך 8 חודשים כבר.. כרגע בחיטוב , והאם אני יוכל לקחת הפסקה מהמכון אבל לעשות אימון עם מתח ומקבילים?

שבוע-שבועיים זו תקופה קצרה ותוכל לחזור מהר מאוד לרמות הכוח שהיו לך.
חוץ מזה יש דבר שנקרא "זיכרון של השרירים" (יותר מדוייק להגיד זיכרון של המוח) ככה שלוקח הרבה פחות זמן להגיע לרמת כוח שהיית בה או למסת שריר שהיית בה כבר מאשר להגיע לרמה הזו בפעם הראשונה.

• פותח/ת השרשור
ם זו תקופה קצרה ותוכל לחזור מהר מאוד לרמות הכוח שהיו לך.
חוץ מזה יש דבר שנקרא "זיכרון של השרירים" (יותר מדוייק להגיד זיכרון של המוח) ככה שלוקח הרבה פחות זמן להגיע לרמת כוח שהיית בה או למסת שריר שהיית בה כבר מאשר להגיע לרמה הזו בפעם הראשונה.

בסוף יש לי פציעה בחוליות בעמוד שדרה ... לא אמרו לי מתי זה אמור לעבור בידיוק אבל זה יקח לפחות עוד שבועיים.. יוצא שאני בערך חודש וחצי בלי להתאמן..

פציעה בחוליות בעמוד השדרה זה לא משהו שעובר לפי מה שאני מכיר.
בכל מקרה עדיף חודש בלי אימונים מאשר להיות בלי אימונים לתמיד...

• פותח/ת השרשור
פציעה בחוליות בעמוד השדרה זה לא משהו שעובר לפי מה שאני מכיר.
בכל מקרה עדיף חודש בלי אימונים מאשר להיות בלי אימונים לתמיד...

לא ממש פציעה רצינית שם שבר או משהו כזה , יש לי נפיחות באזור או משהו בסגנון.. וצודק ^^ 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית