הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במשקל

• פותח/ת השרשור guybenr
  • פורסם בתאריך

guybenr

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
טווב אז אני בן 16
גובה 170
ומשקל 50
התחלתי מכון קראתי מלא דברים על תזונה נכונה ועל אימונים כעיקרון יש לי הרבה ידע..
אבל עדיין ישלי בעיה שאני לא רעב.. אני אמור להגיע ל2400 קלוריות ביום ואני בחיים לא מצליח..
לא משנה גם ביום שאני אוכל בו הכי הרבה שאפשר אני מגיע בלחץ ל1900 קלוריות
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך לעשות את זה? או לעזור לי לבנות איזשהוא תפריט?(למרות שגם אם תפריט אני פשוט לא אצליח להכניס אוכל לפה)..
תודה רבה לעוזרים 😃

לא משנה גם ביום שאני אוכל בו הכי הרבה שאפשר אני מגיע בלחץ ל1900 קלוריות
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך לעשות את זה? או לעזור לי לבנות איזשהוא תפריט?
תתחיל מלבנות לעצמך תפריט ולהצמד אליו. אחרי שיהיה לך תפריט אם עדיין יהיה לך קשה להכניס נעזור לך

שמע סך הכל זה לא בעיה ליסגור פינות במשקל הגוף שלך , 2400 קלוריה זה באמת שזה כלום , תכניס 120 חלבון 60 שומן השאר פחמימות להגיע לערכים האלה של שומן וחלבון זה כלום בשניה אני סוגר לך את הפינה מספיק שאכלת , 300 גרם חזה עוף לפני בישול , קופסאת טונה , קופסאת קוטג 250 גרם כבר סגרת תחלבון ובוא לא נדבר על כל שאר החלבון שתקבל מפחמימה , שומן גם לא בעיה לסגור שמן זית , אגוזי מלך , טחינה אתה רק ממצמץ ונסגרת לך הפינה , להכניס 400 גרם פחמימה זה גם לא פרויקט , בוא נגיד שאתה יכול לדחוף אורז שאפשר לאכול הרבה ממנו ולא להתפוץ , שיבולת , תמרים אתה יכול גם לסגור איתם פינות בשניה , פיצות זה גם זורם , בקיצור באמת שבמשקל גוף 50 קילו להיות במסה זה כמו חיטוב של הרבה אנשים חחחח תתחיל לאכול גם אם זה בכוח (אני הייתי מתחלף איתך בזה הרגע ל2400 קלוריה ביום תגיד תודה שזה מה שאתה אוכל אתה עוד תגעגע לימים האלה)

• פותח/ת השרשור
שמע סך הכל זה לא בעיה ליסגור פינות במשקל הגוף שלך , 2400 קלוריה זה באמת שזה כלום , תכניס 120 חלבון 60 שומן השאר פחמימות להגיע לערכים האלה של שומן וחלבון זה כלום בשניה אני סוגר לך את הפינה מספיק שאכלת , 300 גרם חזה עוף לפני בישול , קופסאת טונה , קופסאת קוטג 250 גרם כבר סגרת תחלבון ובוא לא נדבר על כל שאר החלבון שתקבל מפחמימה , שומן גם לא בעיה לסגור שמן זית , אגוזי מלך , טחינה אתה רק ממצמץ ונסגרת לך הפינה , להכניס 400 גרם פחמימה זה גם לא פרויקט , בוא נגיד שאתה יכול לדחוף אורז שאפשר לאכול הרבה ממנו ולא להתפוץ , שיבולת , תמרים אתה יכול גם לסגור איתם פינות בשניה , פיצות זה גם זורם , בקיצור באמת שבמשקל גוף 50 קילו להיות במסה זה כמו חיטוב של הרבה אנשים חחחח תתחיל לאכול גם אם זה בכוח (אני הייתי מתחלף איתך בזה הרגע ל2400 קלוריה ביום תגיד תודה שזה מה שאתה אוכל אתה עוד תגעגע לימים האלה)

ברור לי שבהמשך יותר קשה אבל בהמשך הקיבה שלי תגדל ותדרוש יותר אוכל..
עכשיו היא קטנה ואני קם בבוקר ומנסה להכניס לעצמי לחמניה עם קצת קוטג' ועוד שנייה מקיא אותה..
אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש קשה לי 😭

תתחיל מלבנות לעצמך תפריט ולהצמד אליו. אחרי שיהיה לך תפריט אם עדיין יהיה לך קשה להכניס נעזור לך

אני גם לא יודע ולא מצליח לבנות תפריט.. כמויות האוכל שאני צריך להכניס אליו לא נתפסות לי
בחיים לא אכלתי כמויות כאלה של אוכל

אין מה לעשות חבר איך אמא אמרה לך שהיית קטן (אתה גם עכשיו קטן 50 קילו זה משקל של בחורה רזה בלי להעליב) "כדי לגדול צריך לאכול " ואין מה לעשות אחשלי אתה רוצה לגדול תוכאל בכוח , תוכל דברים זורמים פיצות מקדונלדס זה יש משפט שאומר "if it fits your macros" שהפשרוש שלו אם אתה מכניס את ערכי חלבון פחמימה שומן זה סך הכל תקין , אתה לא בידלר עכשיו ולא בסייקל ולא כלום ככה שאין לך כרגע יותר מידי קריתיות לטעמי להלחם על להכניס אוכל טוב תוכאל דברים זורמים שים לך לחם עם נוטלה בבוקר בזרימה אחרי זה לך לבורגוס פרק המבגורגר 300 גרם , בערב פיצה עם קוטג' אתה כבר סוגר את כל הקלריות לי זאת נשמעת משימה כפית ביותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית