הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משתגע בפציעה!!

Augustus

משתמש מתחיל
87
7
נק' מוניטין:
10
87
7
מתחתי שריר באזור זוקפי הגב, המאמן שלי אמר לי לנוח בבית ולא לזוז.. אני כבר שבוע לא הלכתי למכון ואני משתגע!!! אני חייב לזוז קצת.. יש איזה תרגילים שהגב לא מעורב בהם שאני אוכל לעשות שיעזרו לי בss?

מניסיון מר שלי, מתחתי שריר בגב התחתון ולא הקשבתי לעצות הרופאים..המשכתי להתאמן..
עד שבסוף לא יכולתי להתכופף בכלל.
וזה גרם לחודש של ישיבה בבית ללא חדר כושר.

עדיף לתת לשריר להשתחרר, לעשות מתיחות, לישון טוב..
דעתי לפחות.

Augustus,
עבור שרירים תפוסים בגב, מומלץ דווקא לבצע פעילות קלה וזאת על מנת להזרים יותר דם למקום, דבר אשר יתרום למהירות החלמה גבוהה יותר. ברוב המקרים, תוך כדי הפעילות האירובית הקלה, הכאב יורד פלאים ולא חוזר לאותה רמה כמו טרם הפעילות.
נסה לבצע פעילות אירובית קלה כמו הליכה מהירה. אם זה עוזר, נסה להגביר קצב. כמובן שצריך לעשות את הפעילות בצורה מאוד זהירה ואם יש החמרה בכאב, להפסיק את הפעילות.

במידה והכאב באמת בלתי נסבל, גש לרופא ובקש טיפול על מנת שתוכל לחזור לשגרה. כיום אין סיבה לסבול משרירים תפוסים, במיוחד כאשר בהרבה מקרים זריקה של אביטרן יחד עם פעילות קלה ומתיחות עוזרת לשחרר את השריר.

3.jpg

ניסית עיסוי בעזרת גליל?

מהנסיון שלי אם תוך שבועיים זה לא עובר מעצמו זה כבר לא יעבור לבד וצריך גורם חיצוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית