הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה של שבועיים בערך מאימונים..

xyntrex

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני סוחב פציעה בגב העליון ובצוואר שכנראה אני יצטרך להפסיק להתאמן בגללה בסביבות השבועיים..
האם זה יפגע בי , במשקלים שלי , במסת השריר שלי , אני דרך אגב בחיטוב אז זה יפגע בירידה שלי באחוזי השומן? אני ימשיך לעשות אירובי , והאם כדאי להתאמן עם משקל גוף? כאילו מתח ומקבילים בזמן הזה של ההפסקה מהחדר כושר

תודה!

זה עלול לפגוע במשקלים, אבל מנוחה שבאה לאחר תקופה ארוכה של אימונים יכולה לעתים לעשות פלאים. גם במשקלים.
צא לנייטרלי בשבועיים האלו.
ממליץ לא להתאמן בבית או עם משקל גוף כי אתה רוצה לנוח. תן לגוף לנצל את המנוחה כמו שצריך. גם ככה לא תראה תוצאות ממתח או מקבילים בחיטוב, לכן עדיף להשקיע את השבועיים האלו למנוחה מוחלטת. אולי גם מאירובי.

ברגע של פציעה הגוף נכנס למצב של טיפול וברגע שאתה מתאמן אירובי/משקולות
אתה נותן לגוף לעבוד על שתי פציעות במקביל אני מציע לך לנוח ולשמור על אכילה של קלוריות במאזן נייטרלי להכניס לגוף את הפחמימה הדרושה לו להתאוששות.

זה יפגע במשקלי העבודה שלך, אבל לא בצורה מאוד משמעותית. כשתחלים תחזור, ותתחיל ממשקלים קצת יותר נמוכים שיעלו כל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית