הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיצול אימון כח ואירובי משתלם?

• פותח/ת השרשור Nircoo
  • פורסם בתאריך

Nircoo

משתמש מתחיל
139
25
נק' מוניטין:
46
139
25
אני חושב לפצל את הריצה/אופניים לבוקר ואת המשקולות לערב זה יסתדר לי מבחינת זמן השאלה אם זה יזיק אחד לשני? ומה ממליצים לאכול קל לפני הריצה בבוקר?

תנסה ותראה איך ישתלב. לא צריך להתפרע לפני האימון בבוקר, אבל רצוי לאכול ארוחה גדולה בלילה שלפני. תשתדל לאכול ארוחה גדולה גם אחרי האימון בוקר, ואחרי האימון בערב.

אם הקדריו שך בעצימות נמוכה זה אפילו עדיף , אני אישית לא סובל לעשות על הבוקר קרדיו ואני עושה את האימון כוח בבוקר ובערב את הקרדיו אבל בקטע הזה סך הכל לכל אחד מה שמתאים לו , אם זה מסתדר בחינת הגוף שלך ואתה לא מרגיש אחרי זה טשוש באימון כוח אז עוף על זה

זה מסתדר, השאלה האם אתה במסה או חיטוב כי יכול להיות שזה יפריע לך בהתקדמות במשקלים.
לגבי אוכל תלוי באורך הריצה, אני שותה קפה ואוכל קצת פחמימות זמינות לפני ריצה (בריצות ארוכות לוקח ג'לים תוך כדי הריצה)

מיותר, תישן טוב ותנוח, ותעשה את הקרדיו אחרי המשקולות
אירובי כמה שהוא קשה ומייגע לפעמים אפשר למשוך עוד 5-10 דקות בסבל, אבל עם משקולות לא יהיה לך כוח
לסחוט עוד 2-3 חזרות. אם כבר אירובי בבוקר, אז תכניס אותו ביום מנוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית