עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מעוניין מחפש משהוא חזק בלי להכין ביתי אין לי זמן ושטויות לעיסוקים כאלה כי החודש אני במחנה אימונים בלי שינה בלילהקפאין בנפרד
קפאין מכינים בבית? 😳לא מעוניין מחפש משהוא חזק בלי להכין ביתי אין לי זמן ושטויות לעיסוקים כאלה כי החודש אני במחנה אימונים בלי שינה בלילה
אני צריך PRE WORKOTUS גם שיהיה לי מידי פעם לאימונים במכון בלי יותר מידי שטויות
אין לי בעיה להוציא כסף
עזוב משתלם אחי יש לי קרדיטים ב-BB ואני רוצה לבזבז אותם לא אכפת לי קפאיןקפאין מכינים בבית? 😳
התכוונתי לכדורי קפאין
חצי שעה לפני מאמץ ספורטיבי על בטן יחסית ריקה
הכי מועיל ומשתלם
איזה אבל ? אני לא היחידי שמשתמש .. אני גם ממש אוהב את התחושה של העיקוצצים והריכוזאם אתה מתעקש לבזבז כסף לך תקנה פרי וורקאוט. המרכיב היחיד שבאמת משפיע באופן מורגש הוא קפאין.
תריץ חיפוש בפורום תחת השם pre workoutעזוב משתלם אחי יש לי קרדיטים ב-BB ואני רוצה לבזבז אותם לא אכפת לי קפאין
אני ניסיתי מלא פעמים וסבבה מביא אנרגיה אבל אפילו ה-C4 הביא לי יותר אנרגיה
אני מחפש משהוא חזק יותר כמו VAPOR או MR HYDE
אשמח להמלצות מהחברה שלוקחים פה ואם הייתי רוצה לקנות כדורי קפאין הייתי מכין לי כמה כוסות קפה בבית לפני אימון ..
זאת אומרת שמבחינה בריאותית אכן קיימת בעיה ?הבעיה עם C4 זה שיש בו סינפרין, שעוד לא ברור בדיוק איך הוא משפיע על רצפטורים אלפא ובטא, אבל אם זה אכן נותן להם בראש, צריכה שלו לאורך זמן יכולה לגרום downregulation שלהם (בדומה לשימוש ארוך טווח באפדרין, או יחסית קצר בקלן).
קשה לומר, אבל הייתי נצמד למה שידוע שעובד - פחמימה, חלבון, קריאטין, בטא-אלנין, קפאין ו-citrulline malate.
וצבעי מאכל כמובן והרבה יותר יקר.הבעיה עם C4 זה שיש בו סינפרין, שעוד לא ברור בדיוק איך הוא משפיע על רצפטורים אלפא ובטא, אבל אם זה אכן נותן להם בראש, צריכה שלו לאורך זמן יכולה לגרום downregulation שלהם (בדומה לשימוש ארוך טווח באפדרין, או יחסית קצר בקלן).
קשה לומר, אבל הייתי נצמד למה שידוע שעובד - פחמימה, חלבון, קריאטין, בטא-אלנין, קפאין ו-citrulline malate.
Daily הכוונה שימוש על בסיס יומי.התחלתי לתסף גם בארג'נין בטא אלאנין קריאטין וסיטרולין... אישית לוקח 5 גרם קריאטין ו1.5 גרם בטא אלאנין לפני ואחרי אימון, לפני אימון מוסיף גם ארג'נין 3 גרם וסיטרולין 3 גרם ורבע-חצי סקופ של נאנו וייפור לטעם. מתכנן להוסיף בהמשך קפאין 200 מ"ג. אני מתאמן טבעי וניסיתי הרבה פרה וורקאוטים וזה באמת מתעלה על הכל... ואני עוד בחיטוב. בסף הכל משתמש בתוספים כמה ימים אבל בינתיים ממליץ בחום.
Vile
אשמח לגיבוי או פירוט למינונים האלה ולמה התכוונת ב"daily" ... כלומר אם יש לך צורת שימוש אפקטיבית יותר ואתה יכול לשתף זה יוכל לעזור