עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל גוף 65~
דדליפט 115x5 (אחרי ריסט , כדי לעבוד על טכניקה)
בנצ' פרס עם עצירה 60x5F , רוצה לדעת אם זה תקין לתחרויות
הדדליפט נדאה תקין לפי דעתי.
הבנץ נראה יותר כמו T&G אני די בטוח שהעצירה צריכה להיות ארוכה יותר + בתחרות הקרובה יש גם פקןדה להתחלת החזרה, זאת אומרת שאתב מוציא את המוט מהראק ומחכה עד שיגידו לך להתחיל את החזרה.
מזה השמירה הזאת בחזה?
אלוהים ישמור עם זה היה משקל גבוה יותר הייתה יכול לעשות נזק לצלעות .
מה הספוטר שלך יושב ?<!!
מה הוא דביל בבירור ראו ירידה של המוט.....
בדדליפט נראה שאתה מאבד את הכווץ בגב התחתון אחרי הניתוק .
כמו שאמתי, אתה גם צריך לחכות לפקודת התחלה, זה ניראה זניח אבל חשוב לתרגל את זה, והעצירה מאוד שונה בין אירגון לאירגון, לא יצא לי להתחרות השנה אז לא בדקתי, אבל זה ניראה יותר כמו T&G.אני יותר בענין של לתרגל פקודת פרס , הספוטר יושב לידי ואומר לי פרס כל פעם , אתה בטוח שהעצירה פה לא תחרותית ?
ומה לגבי הדדליפט ?
הוא ישב לידי ואמר לי פקודת פרס כל פעם ... עזוב אבל את הספוטר איך העצירה של הבנץ' והטכניקה בכללי ?
לגבי הדדליפט , יש לך טיפים איך לא לאבד את הכיווץ ? לי אישית זה נראה טכניקה סבבה , אבל יכול מאוד להיות שאתה צודק , אשמח לטיפים
כמו שאמתי, אתה גם צריך לחכות לפקודת התחלה, זה ניראה זניח אבל חשוב לתרגל את זה, והעצירה מאוד שונה בין אירגון לאירגון, לא יצא לי להתחרות השנה אז לא בדקתי, אבל זה ניראה יותר כמו T&G.
בנוסף אמרתי, הדדליפט ניראה טוב, אולי קצת מאבד כיווץ אבל זה רחוק מלהיות קריטי.
דדליפט נראה טוב, תנסה בלחיצת חזה להעזר יותר בגב והרגליים
בכייף 😃תודה רבה אחי , אם אתה מתכוון ללג דרייב אז אני לא מצליח ליישם את זה לא משנה כמה סרטוני הדרכה אני רואה אני פשוט לא מצליח
מה שהסברת לי זה פשוט אייך לעשות קשת , ואת זה אני יודע לעשותבכייף 😃
וד"א כל הכבוד על ההתדקמות!
לדעתי זה בסט אפ שלך. תתחיל כשאתה ממש שוכב רחוק, מחזיק במוט (המוט אמור ליהיות הרבה יותר קדימה מהראש, הראש כבר מחוץ לספה). תייצב את הרגליים חזק על הקרקע כשאתה "עומד" על קצות האצבעות.
תחזיק חזק את הגב ותכנס עם הראש פנימה כשהרגליים נשארות במקום וככה ייוצר לך עיגול של הגב.
בזמן ההרמה מהבור אתה צריך לחשוב שאתה מרים עם הגב והרגליים ממש תדחוף חזק את הריצפה, זה יעיף לך את המשקלים.
בהצלחה!
תבדוק באתר ובפייסבוק, אני די בטוח שיהיה רשום כמה זמן צריך.ברור שחשוב לתרגל את זה , אני אתחיל מאימון בנצ הבא ... אני בטוח שזה לא TG , יש עצירה בוודאות השאלה אם היא תקינה לתחרות
תודה רבה אחי , אם אתה מתכוון ללג דרייב אז אני לא מצליח ליישם את זה לא משנה כמה סרטוני הדרכה אני רואה אני פשוט לא מצליח
העצירה תקינה לתחרות.
ממליץ להקשיב לעצות ממישהו שהתחרה בנוגע לסטנדרטים של תחרות.
בדדליפט הגב התחתון מתעגל, אני לא בטוח איך אפשר לשפר את זה, זה משהו מאוד נקודתי. אולי שווה להכניס תרגיל בטן סטטי כמו פלאנק.