הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך

Master

מושעה
540
103
נק' מוניטין:
172
540
103
אם אני לוקח אבקת חלבון,
ולאחר שהגוף מחוטב כמו שרציתי והכל בסדר אני מפסיק לקחת את החלבון,
מה קורה לגוף לאחר מכן? ומה עושים במקרים כאלה?

לא קורה כלום אלא אם כן אתה ממשיך להתאמן ושומר על מאזן קלורי נטרלי (אם המטרה היא להשאר באותו המשקל).

מה קורה לגוף לאחר מכן?
אם הפסקת להתאמן זה לא משנה אם שתית אבקת חלבון או לא אתה תאבד ממסת השריר שצברת כנראה

אבקת חלבון היא בסה"כ השלמה קלורית של כמות החלבון היומית, אם אתה לא רוצה אתה לא חייב תאכל טונה במים במקום זה זה בידיוק אותם ערכים כמו של אבקת חלבון.

הסיבות לקנות אבקת חלבון זה היחס חלבון למחיר, סקופ חלבון גם אם תקנה את ההכי יקר יעלה לך לא יותר מ4.5 ש"ח לעומת 6-6.5 של קוטג' או טונה, העובדה שזה הרבה יותר טעים, העובדה שזה נוח לקחת את זה בתיק ולשתות אחרי אימון בדרך לעבודה\לימודים

לא הבנתי כל כך את השאלה...
אין הבדל בין חלבון מאבקה וחלבון מהחי.. אם אתה מפסיק לקחת חלבון מאבקה אבל אוכל מספיק חלבון לא יקרה לך שום דבר

מחוטב כמו שרצית. אתה מתכוון שאתה מתאמן ואוכל בשביל חיטוב? או בשביל לעלות במסה?

אם בשביל לעלות במסה. ברגע שתפסיק לאכול כמו שצריך ובטח אחרי שתפסיק לצרוך אבקת חלבונים. המסה שלך תרד. ואם אתה נוטה להשמנה אז איך אומרים: צפה פגיעה!
אם אתה כבר עם מסה ו/או מתכנן חיטוב. ברגע שתחזור לארוחות "רגילות" ללא תוספצ אבקת חלבונים : אתה תחזור למצב קודם לאט לאט אבל...בטוח.

אין מה לעשות את זה גם אני למדתי. גוף טוב צריך לתחזק...אחרת. חבל על כל העבודה הקשה.

הבעיה בכל התחום הזה זה לא להגיע למטרה. אלה לשמור עליה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מחוטב כמו שרצית. אתה מתכוון שאתה מתאמן ואוכל בשביל חיטוב? או בשביל לעלות במסה?

אם בשביל לעלות במסה. ברגע שתפסיק לאכול כמו שצריך ובטח אחרי שתפסיק לצרוך אבקת חלבונים. המסה שלך תרד. ואם אתה נוטה להשמנה אז איך אומרים: צפה פגיעה!
אם אתה כבר עם מסה ו/או מתכנן חיטוב. ברגע שתחזור לארוחות "רגילות" ללא תוספצ אבקת חלבונים : אתה תחזור למצב קודם לאט לאט אבל...בטוח.

אין מה לעשות את זה גם אני למדתי. גוף טוב צריך לתחזק...אחרת. חבל על כל העבודה הקשה.

הבעיה בכל התחום הזה זה לא להגיע למטרה. אלה לשמור עליה.
בהצלחה.

אז אתה אומר שזה לא משנה אם אני אפסיק לקחת את האבקת חלבון פשוט צריך להתאמן ולשמר את התוצאה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית