הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ליפטינג

StrongKid

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני בחיים לא עבדתי ליפטינג רק בילדינג ואין עלי הרבה מסה אם בכלל יש

המשקלים שלי הם

דדליפט 150X1
בנץ פרס 75X2 (בספק אם אני מצליח 2 היום אולי 1)
פרס 50X2
סקוואט השיא שלי 100X4

אני מתלבט איזה תוכנית לעשות ואני מבולבל כי אין לי המון ידע בליפטינג אבל בכללי אני מבין בפיתוח גוף

יש FBW של גייסון 5X5 יש SS יש מדאקו טקסס יש כל מיני בלוק נפח שאין לי מושג מזה ואנשים פה עושים

יש המון המון תוכניות

אני מחפש תוכנית שתיהיה לי ושתבנה לי גם קצת מסת שריר ולא רק שומן

אני אשמח לעזרה חברים!

תלך על 5\3\1
לדעתי אתה תקבל ממנה את התוצאות שאתה רוצה
כי חוץ מלפיטינג בהתחלת האימון יש לך אחרי זה תרגילי עזר שאיתם אתה יכול לפתח פה ושם טיפה מסת שריר

• פותח/ת השרשור
תלך על 5\3\1
לדעתי אתה תקבל ממנה את התוצאות שאתה רוצה
כי חוץ מלפיטינג בהתחלת האימון יש לך אחרי זה תרגילי עזר שאיתם אתה יכול לפתח פה ושם טיפה מסת שריר
סבבה אני אחכה לעוד תגובות ואז אני אחליט

אני אשמח אם תתנו לי קצת מידע על ליפטינג בכללי או תפנו אותי למקורות שאפשר לקרוא על הבסיס

• פותח/ת השרשור
SS
התכנית הכי פשוטה לליפטר מתחיל שתקדם אותך הכי מהר.
אוקיי אני אתחיל SS כנראה , מבחינת עליה במסת שריר אני יודע שכמעט ולא תיהיה במיוחד ביידים

מה עושים ? אני ממש רוצה להגיע מ 70X3 בנצ ל 100X1 בנץ לפחות 2 פלטות של בנץ ..

מה אפשר לעשות אני מחפש תוכנית שתגרום לי להגיע למטרה הזאת וגם תעלה אותי בשריר

למה ?
מזאת אומרת מתקדמת ? בגלל המשקלים ?
בגלל איך שכל התוכנית בנויה.
יש בה הרבה דברים שמתאמן מתחיל לא צריך כמו תרגילי עזר ושבוע דילואוד.
בנוסף ההתקדמות בה חודשית ובסס ההתקדמות נעשית כל אימון.

לדעתי בגלל שאתה מנסה לשלב בין שני העולמות תעשה את SS קודם ותתאפק קצת עם הרצון להגדיל את הבייספס שלך, ואחרי זה תעבור ישר ל531.
זה לא באמת התקדמות חודשית כמו שניסו להגיד לך פה. דבר ראשון בגרסא של BEYOND 531 הוא ממליץ על דילואוד כל 2 סייקלים אז 2 סייקלים לוקחים 7 שבועות, אז תאכלס זה יוצא 15 סייקלים לשנה. בנוסף העלייה במשקלי עבודה היא 5 קילו לסקוואט ודדליפט ו2.5 בלחיצות לסייקל אבל זה לTM שלך, אתה יכול להתחזק ביותר, כי אם למשל עכשיו נתת 80X7 ובסייקל הבא נתת 82.5X9 אתה התחזק ביותר מ2.5 קילו. לראיה יש לך פה למשל את BURNINGHEART שעשה 531 בתור מתחיל ועלה בקצב של יותר מ10 קילו לחודש בסקוואט שלו ומעל 5 לחודש בבנץ' שלו על פני כמה חודשים. שזה אגב קצב התקדמות בטקסס למשל, שהיא התקדמות שבועית, ובהנחה שאתה עובר כמה חודשים בלי שום ריסט.

שורה תחתונה, תתחיל מSS ותתאפק קצת עם הבייספס והקוביות, ותעבור אחרי זה ל531.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית