הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איש חזק (מאוד) שמשעמם לו

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
אחד מהסטרונגמנים הטובים שהיו(הוא פרש לא מזמן).
אבל הוא העלה סירטון שלו עושה פארמר וולקס וכתב משהו בסגנון do i have a chance for a comeback או משהו כזה
לא זןכר

שמעתי שהוא פרש באופן זמני כדאי להפרות את אישתו ועכשיו הוא חוזר

אבל הוא העלה סירטון שלו עושה פארמר וולקס וכתב משהו בסגנון do i have a chance for a comeback או משהו כזה
לא זןכר

שמעתי שהוא פרש באופן זמני כדאי להפרות את אישתו ועכשיו הוא חוזר
יכול להיות, מקווה שיחזור:)

כל הWSM שאני נזכר בהם הוא נפצע- או פשוט מפגר ברמות אחרי כולם. הGRIP שלו אולי חזק- אבל יש לו דדליפט לא משהו(יחסית לשאר המתחרים),ובכלל הידיים שלו תמיד נפצעות(מה שמעיד על טיפשות יתרה בתחום הזה), והסירטונים המוזרים שלו שהוא שותה מילקשייק... לא אוהב את האישיות המשתחצנת שלו.
או שאולי אני פשוט לא אוהב כחולים.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט לא אוהב כחולים.

hqdefault.jpg

רוני ליגה. לא לאהוב את רוני זה פשע בפני עצמו. אם הייתי נותן לאיזה שוטר לעצור אותי(בתקווה שזה לא מארב) זה רק לו 😃 בכל מקרה- אני לא רואה אותו רץ מעל 8 קמ"ש כאשר.. הרגליים שלו בהיקף 90 ס"מ. לא צריך אזיקים, לוקח מהראש ומכניס לניידת.. וראבק אם הוא ישב איתך אחרי זה במעצר 😃 האירופאים פשוט רמה אחת מעל האמריקאים כשזה נוגע לWSM.. חוץ מקאז ובריין שו - ליאנקים אין ממש במה להתגאות

לא ממש מרשים כשבחורה על סייקל מעקמת מחבת.. או גבר 130 קילו שמתאמן 20 שנה..
Dennis ROGERS- לעומת זאת הבן אדם הכי צנום שיש(מי שיגיד פה שהוא עשה סייקל ואז ירד ל70קג.. יטעה כי הוא כל החיים היה 70 קילו..
https://www.youtube.com/results?search_query=Dennis+Rogers+
ויש לו את היחס הכי הזוי- בין כוח למשקל. נראה AVERAGE JOE- מחזיק 2 אופנועיים 500 סמק בעזרת הגריף, שובר 2 אזיקים,מכניס מסמר לתור קיר,מעקם מחבתות ופרסות של סוס.. אין מה להגיד חוץ מלהעריץ אותו..

בן אדם חיה !
האמת שבבית ספר שלי הביאו את Jon pritikin בן אדם הזיה שבר מחבט קיפל מחבת ועוד מלא דברים כאילו זה קלקר !

מכיר אותו?
לא אישית, רק מהאינטרנט משיתות לילי בחיפוש אחרי אנשים חזקים. אם הדרישה לכל מורה הייתה להראות FEAT של כוח,מהירות או כל דבר אחר אולי התלמידים היו קשובים יותר. ממש ככה הוא עושה כדי "לתפוס" תשומת לב.

לא אישית, רק מהאינטרנט משיתות לילי בחיפוש אחרי אנשים חזקים. אם הדרישה לכל מורה הייתה להראות FEAT של כוח,מהירות או כל דבר אחר אולי התלמידים היו קשובים יותר. ממש ככה הוא עושה כדי "לתפוס" תשומת לב.

ואפילו יש מוסר השכל בסוף, ואפילו סיפור מרגש על החיים שלו מה שהוא עבר,
מילד קטן שהתעללו בו, לשובר שיאי גינס בכיפוף מחבתות !

מוכרים מחבתות כאלה בסופר...אם אתה לא נזהר להניח אותם ממש בעדינות בעגלה, זה מגיע הביתה כבר עקום לגמרי.

על תגובה כזאת מגיע לך להיות בחובות לראק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית