שאלה הקשורה להמשך אימון

justme85

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום,
החלתי לפני שמונה חודשים תהליך של דיאטה שבמהלכה הורדתי 11 קילו. אני שוקלת היום 61 והגובה 160.
הייתי חודש וחצי על נייטרלי ועכשיו מעוניינת לרדת עוד כשלושה קילו בערך.
המשך חיטוב הוא כבר קשה לי מנטלית ובנוסף כבר מאז גיל ההתבגרות לא הייתי במשקל שנמוך יותר מ60 קילו ואני מפחדת להיות בנקודה שהיא לא הסט פויינט שלי ואז לעלות שוב משקל חזרה . וגם לא ממש מעוניינת להיות רזה.

אני מתאמנת כחצי שנה שלוש פעמים בשבוע פעילות אירובי שנמשכת כארבעים דקות בממוצע ואימון משקולות/מכשירים שנמשך כחצי שעה.
1. תרגיל עם משקולות חופשיות לחזה.
2. לאנצים עם משקולת חופשית.
3. תרגיל לשכמות במכשיר שנראה כמו שמושכים כבלים.
4. משיכת מוט ליד אחורית.
5. בטן- פלאנק

אשמח לפידבק על התוכנית 😃
ובנוסף אחרי החיטוב אני מעוניינת לעלות מסת שריר האם יש אפשרות להתעצב גם על נייטרלי משום שאני דיי נרתעת מהרעיון של תקופת מאסה, לעלות במשקל בשומן אחרי שנורא התאמצתי להוריד אותו.

תודה:)

התוכנית שלך לא טובה.
הייתי מציע לך לקחת את אחת מהתוכניות האלה - http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
בקשר למשקל שלך, אם את טוענת שאת כרגע בניטרלי כבר תקופה, הייתי מציע לך להוסיף קצת אירובי + להוריד 300-400 קלוריות מהתפריט (ליום) ולראות איך מתקדם, במקום להתחיל להיכנס לחישובים (כי בעצם אנחנו כבר "יודעים" את ה-rmr).

כמו ששחר פה אמר תוכנית האימונים שלך ניראת לא הכי אפקטיבית בעולם , אני הייתי הולך על סיגנון הALL PRO
שזאת תוכנית FBW עבודה עם מעט תרגילים אבל כולם מורכבים וטובים , תווך חזרות של 8-12 יהיה יעיל מאוד לטעמי בגלל שאת בחורה , אני לא רואה לנכון שתעשי 5 חזרות . כמו כן לטעמי בחיטובים יש 80% לחשיבות של חישוב קלריות ותפריט , אני הייתי ממליץ לך לתת את הרבה השקעה בלמידה של איך בונים תפריט והמאמר שפרסם לך שחר זאת התחלה מעולה שתיתן לך קצת מושג איך עובד העניין , אחרי שתלמדי את זה את מוזמנת לחזור עם שאלות יותר אפקטיביות של דברים שלא הבנת במאמר הזה.

Back
למעלה תחתית