הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עובד בתפריט מסודר ויורד במשקל?! איך?!

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן לכולם
מי שלא מכיר אותי אני יציג את עצמי שוב
עידן בן 22 אני עובד כרגע על תוכנית מסה נקייה, תוכנית התזונה שלי נבנתה ע"י תזונאית שאליה צירפתי לתוכנית אימונים שלי לפני חודש וחצי ונמצא בתוכנית אימונים כבר חודשיים.
התחלתי את התהליך במשקל של 75.5 קילוגרם וכל 10 ימים אני נשקל בשביל לבצע מעקב ולאחר כל חודש מבצע מדידות.
אז באמת עד היום עליתי עד למשקל של 77.5.
היום נשקלתי (השקילה הקודמת הייתה ה 02/07/14) ופתאום מצאתי את עצמי על 76 קילו.
הקפדתי לא רע על התזונה אפילו מידי פעם אכלתי משהו שהוא מעבר לתזונה אם זה פיצה אם זה המבורגר וכ'ו.
העניין שאני לא יודע עד כמה זה משפיע בדר'כ הייתי נשקל שעה אחרי ארוחת בוקר והיום נשקלתי ישר איך שקמתי, אולם אני עדיין לא חושב שבגלל שלא נשקלתי אחרי ארוחת הבוקר נעלם לי 1.5 קילו לכן זה לא מה שמדאיג אותי.
לסיכום:
מדוע לדתכם זה קרה? 02/07 שקלתי 77.5 שבכל 10 ימים שנשקלתי עליתי יפה 0.400 - 0.600 גרם בממוצע
ופתאום נפילה של קילו וחצי.
אני מוסיף את טבלת המשקלים שלי למקרה שזה יוסיף

2/6 -75.5 תחילת התהליך
12/6- 76.5
22/6- 77
2/7- 77.5 חודש מתחילת התהליך
12/7- 76

תודה מראש לכולם על העזרה שיהיה לכולם לילה שקט בצפון במרכז ובדרום

העניין שאני לא יודע עד כמה זה משפיע בדר'כ הייתי נשקל שעה אחרי ארוחת בוקר והיום נשקלתי ישר איך שקמתי, אולם אני עדיין לא חושב שבגלל שלא נשקלתי אחרי ארוחת הבוקר נעלם לי 1.5 קילו לכן זה לא מה שמדאיג אותי.
משפיע מאוד, תשקל בימים קבועים בבוקר איך שקם לאחר השירותים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית