הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ PSMF

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
יש לי חבר שאומר שהוא ירד 8 קילו שומן בחודש מה-PSMF קראתי המון בגוגל התייעצתי עם אנשים וכולם ממליצים

לקחת את זה עם תוספי תזונה כמו מולטי וימטין אבץ סידן מגנזיום

והירידה בשומן מטורפת ובקושי מורגשת ירידה בשריר

ובמקום חיטוב דל פחמימה רגיל אתה יורד פי 4 יותר מהר וגם בשומן וזה ממש מטורף

אתם ממליצים על זה? עזבו קשה לא קשה יש לי כוח רצון מטורף כי בעבר ירדתי כמו מטורף במשקל ואני רגיל לזה ..

אממ כן הוא חיטוב ממש טוב אני ביום הראשון שלו כרגע

חברים יש לי שאלה אישית ... איך האימונים אמורים להיות ?

אני עושה את זה ככה
ראשון אימון ריקון
שני שלישי אירובי
רבעי אימון ריקון גליקוגן

חמישי אימון FBW כבד

שישי אירובי (העמסה של 5 שעות )

אם אתה מעוניין לעשות דיאטה על עקרון ה-PSMF, אני ממליץ לך לקרוא את הספר של לייל מקדונלד בנושא - "Rapid Fat Loss" שזה מסביר את המנגנונים והפרקטיקה.
אני חושב שיש בפורטל גם מאמר מסכם בנושא.

בכל אופן, הדיאטה בנויה בעיקר לאנשים בעלי אחוז שומן גבוה. אחוז השומן יקבע למעשה את תדירות ההעמסות או\ו הפסקה של הדיאטה וחזרה לאכילה בתחזוקה קלורית למשך X ימים.
זו לא דיאטה שאפשר או כדאי להחזיק בה למשך זמן ממושך.

בדר"כ מי שנמצא באיזור ה15%~ שומן כדאי לבצע למשך 4-10 ימים ואז העמסה ועוד יום-יומיים בתחזוקה או מינוס קלורי של 10-15%.

לדעתי, זו דיאטה מצויינת כ-kickstarter בתחילת הדיאטה שההורמונים והתירואיד עדיין בתפקוד נורמלי או בסוף הדיאטה כדי לסחוט תוצאות לקראת סיום.
בנוסף, כדאי לתסף גם בסודיום (מלפפון חמוץ זה גם פתרון טוב), אשלגן ואומגה 3.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מעוניין לעשות דיאטה על עקרון ה-PSMF, אני ממליץ לך לקרוא את הספר של לייל מקדונלד בנושא - "Rapid Fat Loss" שזה מסביר את המנגנונים והפרקטיקה.
אני חושב שיש בפורטל גם מאמר מסכם בנושא.

בכל אופן, הדיאטה בנויה בעיקר לאנשים בעלי אחוז שומן גבוה. אחוז השומן יקבע למעשה את תדירות ההעמסות או\ו הפסקה של הדיאטה וחזרה לאכילה בתחזוקה קלורית למשך X ימים.
זו לא דיאטה שאפשר או כדאי להחזיק בה למשך זמן ממושך.

בדר"כ מי שנמצא באיזור ה15%~ שומן כדאי לבצע למשך 4-10 ימים ואז העמסה ועוד יום-יומיים בתחזוקה או מינוס קלורי של 10-15%.

לדעתי, זו דיאטה מצויינת כ-kickstarter בתחילת הדיאטה שההורמונים והתירואיד עדיין בתפקוד נורמלי או בסוף הדיאטה כדי לסחוט תוצאות לקראת סיום.
בנוסף, כדאי לתסף גם בסודיום (מלפפון חמוץ זה גם פתרון טוב), אשלגן ואומגה 3.
ברור אני מתסף עם אומגה מולטי והכל וגם קפאין

בכל מקרה תשמע אני רוצה לרדת איתה ל 10 א"ש וזה יקח לי איזה חודש איתה בגלל שבחודש יורדים איזה 8-9 קילו של מסת שומן

זה אפשרי ?
ואני צריך איזה 4 וחצי גרם חלבון הוא כתב זה לא מסוכן ?

• פותח/ת השרשור
סתם הרעבה.. תוריד פחמימה תוסיף אירובי וזהו לא צריך להגזים.
אחשלי אני בטוח שאתה לא מבין יותר מליל מקדונלד ועוד רבים שעשו תדיאטה אני לא יהיה רעב כי אני חזק והדיאטה הזאת לא תיהיה בעיה

ואם הדיאטה הזאת יותר טובה מדל פחמימה אז אני יעשה אותה

אתה תרד בחודש 3 קילו

אני ארד 8 קילו של מסת שומן

רוב האנשים שעשו אותה ציינו שהשריר דווקא נשמר טוב

אחשלי אני בטוח שאתה לא מבין יותר מליל מקדונלד ועוד רבים שעשו תדיאטה אני לא יהיה רעב כי אני חזק והדיאטה הזאת לא תיהיה בעיה

ואם הדיאטה הזאת יותר טובה מדל פחמימה אז אני יעשה אותה

אתה תרד בחודש 3 קילו

אני ארד 8 קילו של מסת שומן

רוב האנשים שעשו אותה ציינו שהשריר דווקא נשמר טוב

ומה אם אני יגיד לך שעשיתי אותה כבר פעמיים .

אז יפה אם עשית אותה נכון ירדת בהמון שומן אז מה הבעיה ? אם אני יכול לספוג אותה מה הבעיה ?

כי אין הבדל בין כמה תרד עם 30 פחמימה וגרעון של 1000 לבין אם תתחיל עם 150-200 פחמימה עם 40 דקות אירובי כל יום

• פותח/ת השרשור
כי אין הבדל בין כמה תרד עם 30 פחמימה וגרעון של 1000 לבין אם תתחיל עם 150-200 פחמימה עם 40 דקות אירובי כל יום
מה הקשר ?

אני יורד יותר במשקל ב-PSMF זה חוסך לי פי 3 זמן אתה חושב לא עשיתי אירובי בחיים עם דל פחמימה ?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר ?

אני יורד יותר במשקל ב-PSMF זה חוסך לי פי 3 זמן אתה חושב לא עשיתי אירובי בחיים עם דל פחמימה ?
יש לי טריק איך לא להיות רעב בחיטוב

זה טריק שכל תלמיד בישראל יודע

ריטלין אחייייייייייייי

אתה לא רעב נשבע לך

72 מ"ג קונצרטה ואתה שבע כל היום

אני לוקח כבר מלא שנים עם מרשם ואני לומד בחופש אז זה מסתדר לי

זה טריק סודי אחי מילה אני מספר לך משהוא יש לך מכרה זהב

??????????? מה אחי מה
כל השיטות שאתה רואה, כולן עובדות על אותו עקרון : גרעון קלורי שלילי.
אתה סתם מפתח ציפיות ואחר כך אתה תתבאס.
מה שאתה קורה זה המקרים הקיצוניים שקורים לאנשים.
אתה יודע כמה אנשים מנסים את השיטות האלו ומתבאסים אחר כך?
פשוט תאוכל פחות ממה שאתה שורף.
Calories in vs calories out.
אין כאן קסם או תוכנית אימונים מיוחדת, או תפריט תזונה מיוחד או אבקת קסמים שתוריד אותך במשקל.

בכל מקרה תשמע אני רוצה לרדת איתה ל 10 א"ש וזה יקח לי איזה חודש איתה בגלל שבחודש יורדים איזה 8-9 קילו של מסת שומן

זה אפשרי ?

הכל אפשרי אבל רשמתי לך כבר כמה זמן עושים. לכל היותר תריץ כמה סייקלים, בשום אופן לא חודש רצוף, אתה תאבד שריר ובריאות. בטח של-10 א"ש.

בחיים לא שמעתי את לייל ממליץ על 4.5g\kg חלבון, מלבד למזריקים, בדר"כ ההמלצה היא 2.2-3.3g לקילו מסה רזה. במקרה של הPSMF, בדר"כ מדובר על סף תחתון כדי להגיע לגרעון קלורי מקסימלי.

זה אפשרי ?
יש לך המון בורות בנוגע .. אף אחד לא מבטיח לך 8-9 קילו מסת שומן נקי .. זה משתנה מאדם לאדם .. ובטח ובטח לא 9 קילו מסת שומן החילוף חומרים יורד יחד איתו קצב ההורדה .. כרגע אני אומר תמתין לתוצאות ממני אני עכשיו נכנס ליום השני וביום שישי אדווח מצב לדעתי תמתין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית