הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האבקות חלבון הישראליות (פרו וויי למשל) טובות? טעימות?

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
אני חייבת המלצה לאבקת חלבון שלא יהיה לי קשה לשתות מבחינת הטעם (בעירבוב עם מים)
שתהיה כשרה, עם מינימום פחמימות ושומן, ומחיר לא בשמיים...
תודה 😃

היה לי בעבר את האקסטרים נוטריישן טעם קרם עוגיות בהתחלה טעימה אבל לאט לאט הטעם התעשייתי שלה מתגלה

היי ספיר, 110 גרם חלבון זה לא משהו שקשה להגיע אליו, לדוגמא:
250 גרם חזה עוף,
גביע קוטג' 3 אחוז,
קופסא טונה במים,

אם את מפזרת את זה על יום שלם יש לך 110 גרם חלבון מלא בלי בעיה ובלי תוספת אבקה.

אם את רוצה אבקה, בשביל הגיוון או הטעם בחיטוב, זה סיפור אחר.

• פותח/ת השרשור
היי ספיר, 110 גרם חלבון זה לא משהו שקשה להגיע אליו, לדוגמא:
250 גרם חזה עוף,
גביע קוטג' 3 אחוז,
קופסא טונה במים,

אם את מפזרת את זה על יום שלם יש לך 110 גרם חלבון מלא בלי בעיה ובלי תוספת אבקה.

אם את רוצה אבקה, בשביל הגיוון או הטעם בחיטוב, זה סיפור אחר.

גם אני חשבתי שזה קל...אבל ממש ממש לא פשוט לי..מרוב שאכלתי את הדברים האלה הם כבר גורמים לי בחילה, קוטג׳ אני בכלל לא יכולה לאכול כבר, טונה לא יותר מחצי קופסא..וחזה עוף אני עוד איכשהו מצליחה לאכול...ביצים אני לא רוצה לאכול יותר מדי כי יש בהם די הרבה שומן, ובלי הצהוב סתם חבל לבזבז כלכך הרבה ביצים
בגלל זה חשבתי למלא את החסר במשקה אחד ביום לפחות, שאני לא ארגיש שאני דוחפת אוכל בכח

גם אני חשבתי שזה קל...אבל ממש ממש לא פשוט לי..מרוב שאכלתי את הדברים האלה הם כבר גורמים לי בחילה, קוטג׳ אני בכלל לא יכולה לאכול כבר, טונה לא יותר מחצי קופסא..וחזה עוף אני עוד איכשהו מצליחה לאכול...ביצים אני לא רוצה לאכול יותר מדי כי יש בהם די הרבה שומן, ובלי הצהוב סתם חבל לבזבז כלכך הרבה ביצים
בגלל זה חשבתי למלא את החסר במשקה אחד ביום לפחות, שאני לא ארגיש שאני דוחפת אוכל בכח

אני חושב שאם אפשר להשיג מאוכל את כמות החלבון אז עדיף מאוכל ולא מאבקת חלבון כי באוכל יש עוד דברים שבאבקת חלבון אין כמו וויטמינים וכ'ו...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם אפשר להשיג מאוכל את כמות החלבון אז עדיף מאוכל ולא מאבקת חלבון כי באוכל יש עוד דברים שבאבקת חלבון אין כמו וויטמינים וכ'ו...

אין ספק שזה עדיף..אם היה לי קל לאכול את הכמות שאני צריכה הייתי עושה את זה.
רק בגלל שאני כבר לא מסוגלת אני נאלצת להשלים את הכמות שחסרה לי מהאבקת חלבון

אין ספק שזה עדיף..אם היה לי קל לאכול את הכמות שאני צריכה הייתי עושה את זה.
רק בגלל שאני כבר לא מסוגלת אני נאלצת להשלים את הכמות שחסרה לי מהאבקת חלבון

אני שמעתי בעבר רק על בעיות של אנשים שעשו מסה ואחרי זה התחילו חיטוב הייתה להם בעיה בגלל שהגוף שלהם התרגל לאכול הרבה ובחיטוב אוכלים פחות אז הם תמיד היו רעבים או לדוגמא מי שמתחיל מסה קשה לו לאכול כמות כזאת של אוכל (בסוף אבל הגוף מתרגל) אבל עוד לא שמעתי על בעיה שלמישהו קשה להשלים תפריט בחיטוב (אני מתכוון אחד שלא עשה מסה לפני)

• פותח/ת השרשור
זה לא שקשה
אני שמעתי בעבר רק על בעיות של אנשים שעשו מסה ואחרי זה התחילו חיטוב הייתה להם בעיה בגלל שהגוף שלהם התרגל לאכול הרבה ובחיטוב אוכלים פחות אז הם תמיד היו רעבים או לדוגמא מי שמתחיל מסה קשה לו לאכול כמות כזאת של אוכל (בסוף אבל הגוף מתרגל) אבל עוד לא שמעתי על בעיה שלמישהו קשה להשלים תפריט בחיטוב (אני מתכוון אחד שלא עשה מסה לפני)

זה לא שקשה לי מבחינת כמויות, קשה לי בחינת המוצרים שמוגבלים לי בחיטוב.
לאכול בעיקר חזה עוף/טונה/קוטג..כשאני אוכלת כל יום קופסת קוטג׳ במשך חודש אני כבר לא מסוגלת להכניס את זה לפה.
כנ״ל טונה, שאותה עוד איכשהו אני מצליחה לאכול עם הסלט אחרי האימון.

זה לא שקשה לי מבחינת כמויות, קשה לי בחינת המוצרים שמוגבלים לי בחיטוב.
לאכול בעיקר חזה עוף/טונה/קוטג..כשאני אוכלת כל יום קופסת קוטג׳ במשך חודש אני כבר לא מסוגלת להכניס את זה לפה.
כנ״ל טונה, שאותה עוד איכשהו אני מצליחה לאכול עם הסלט אחרי האימון.

אז כן אם את לא מסוגלת כבר להכניס לפה אפשר לשלב אבקת חלבון..

תצרי קשר עם aminoshop הוא יעזור לך

מישהו אמר לך לסבול ? חח הייתי בתיסכול כמו שלך אבל בכל זאת מאוכל מגעיל הצלחתי להכין אוכל נהדר שלא יבייש שום אוכל מלא בשמן ומלא בפחמימות

לדוגמא לטונה

קחי קופסאת טונה וביצה שלמה ( כן הצהוב בריא ושומן בריא )
תתבלני את הטונה תגרדי בפומפיה בצל
תשברי ביצה ותערבבי את התערובת
שמן זית כף ולספוג עם נייר סופג או לחלופין להשמש בספרי שמן ולטגן ..
תאמיני לי זה יצא לך נהדר

חזה עוף

קחי 2 בצלים ו2 עגבניות ותתבלני את החזה עוף תחתכי את הבצל ואת העגבניות שימי אותם במחבט עם כף שמן זית ואחרי 2 דק' תוסיפי את החזה עוף ותכסי עם מכסה

ואז תגידי לי אם את מרגישה שאת דוחפת אוכל בכוח בתיאבון 😃

הבנתי ספיר, זה עניין של גיוון, אצלי לדוגמא, בחורף כשאני במסה האבקה עוזרת לי להגיע ל300+ גרם חלבון, בקיץ היא משמשת אותי להכנת מאכלים עתירי חלבון ודלי פחמימה.

בהמשך למה שטל אמר, אני גיליתי את נפלאות התבלינים, אפשרי בהחלט ליצור אוכל מעניין ועשיר בטעם עם ערך תזונתי גבוה שלא פוגע לנו בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית