הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות אחרונה: אבקת חלבון דיימטיז/סאן? מבחינת טעם

במקרה אני מכיר את היבואן באופן אישי וזה לא ב200 ש"ח לדלי ,זה יותר. עדיין זול לעומת חברות אמריקאיות. סייטק חברה אירופית!!!
זול לא אומר פחות טוב, אנשים משלמים יותר בשביל השם כאשר בסייטק יש איכות שלא נופלת משום חברה אמריקאית ואפילו עולה עליהם!!!!
אתה אומר הרבה דברים ללא הוכחה חותכת .. תוכיח לי שהטענות שלי אינם מוצדקות

אתה אומר הרבה דברים ללא הוכחה חותכת .. תוכיח לי שהטענות שלי אינם מוצדקות
אני אטוס עכשיו לאירופה להביא לך הוכחות חחחח תהיה רציני? אני לעומתך אומר תביא לי הוכחות על סופר אפקט שאתה כל כך מהלל, חברה ישראלית, לא?

אני אטוס עכשיו לאירופה להביא לך הוכחות חחחח תהיה רציני? אני לעומתך אומר תביא לי הוכחות על סופר אפקט שאתה כל כך מהלל, חברה ישראלית, לא?
אני זוכר שהיה פה פעם בדיקות מעבדה בנוגע אליה והיא עברה היא הוכיחה את עצמה מבחינת טעם מבחינת איכות

אנשים שמוכרים את הסייטק אני לא אתן שמות אמרו לי במפורש שכן יש בה קצת יותר סוכר .. אז תחשוב על אלה שבדל פחמימה ..

אני זוכר שהיה פה פעם בדיקות מעבדה בנוגע אליה והיא עברה היא הוכיחה את עצמה מבחינת טעם מבחינת איכות

אנשים שמוכרים את הסייטק אני לא אתן שמות אמרו לי במפורש שכן יש בה קצת יותר סוכר .. אז תחשוב על אלה שבדל פחמימה ..
בשביל החברה שבדל פחמימה יש את האיזולט של סייטק וגם היא יותר זולה ואיכותית מחברות אמריקאיות , בכל החברות עם המי הגבינה הרגיל יש סוכר. ושלא תבין לא נכון, אני חושב שסופר אפקט יחסית לחברה ישראלית שיחקו אותה עם המוצרים שלהם.

בשביל החברה שבדל פחמימה יש את האיזולט של סייטק וגם היא יותר זולה ואיכותית מחברות אמריקאיות , בכל החברות עם המי הגבינה הרגיל יש סוכר. ושלא תבין לא נכון, אני חושב שסופר אפקט יחסית לחברה ישראלית שיחקו אותה עם המוצרים שלהם.
סופר אפקט אני מחשיב אותה ברמה עולמית באמת האבקות היחידות שאני יתן להם ציון 10/10

הבעיה היא שסייטק לא מציינת במדויק את כמות הסוכר שיש בה ותחשוב שהמכסה שלך לדוגמא בAD עד 35 גרם פחמימה .. ואתה פשוט שותה אבקה שאתה בטוח שיש בה 1.5 גרם סוכר ו3 גרם פחמימה פתאום יש שם 5 גרם סוכר ו2 גרום פחמימה מורכבת (סוכר ופחמימה הם אותו דבר אני יודע )

סייטק חברה מובילה מאוד בעולם ובעיקר באירופה, הם לא יהרסו לעצמם את השם בשביל עוד כמה גרמים של סוכר. אני מאוד מאמין שמה שרשום, זה האמת.

סייטק חברה מובילה מאוד בעולם ובעיקר באירופה, הם לא יהרסו לעצמם את השם בשביל עוד כמה גרמים של סוכר. אני מאוד מאמין שמה שרשום, זה האמת.
כך גם אולטימאט נוטריישן בעבר עם הISO 93 אחי היית פופולארית מאוד ונחשבת לאיכותית מאוד עשו בדיקות מעבדה הISO 93 שהם הבטיחו 93 גרם חלבון ב100 גרם אבקה מסתבר שהיה שם הרבה פחות ויותר סוכר אין להאמין לאף חברה ללא בדיקה

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב אליהו 😃

יש לך ממאור זרדז בחנות הוא מוכר 2 שקי חלבון 450 ש''ח

ויש לך סופר אפקט שאני אישית נורא נהנה מהטעם קפה ובננה זה נע בין 250-300 והיא גם ישראלית דרך אגב
בנוגע להמלצה שאמרו לך על סייטק יש לי אותה בטעם שוקולד לבן הטעם נהדר אבל אומרים שיש בה יותר סוכר כרגע לא נוגע בה כל כך בגלל שאין לי הוכחות שיש בה את הכמות חלבון ואת הכמות סוכר שהם מציינים ..

כן בסוף הלכתי על הסופר אפקט, נקווה שטעים ;)

קרם עוגיות...למרות שקצת התחרטתי אחרי שעה שלא לקחתי את הוניל
עשית בשכל שלא לקחת את הוניל חח לקחת טעם מעולה שלהם אני אישית לא טעמתי את הקרם עוגיות שלהם אבל בהחלט יש ביקורות טובות בנוגע לטעם בחירה מעולה סיס 😃

• פותח/ת השרשור
עשית בשכל שלא לקחת את הוניל חח לקחת טעם מעולה שלהם אני אישית לא טעמתי את הקרם עוגיות שלהם אבל בהחלט יש ביקורות טובות בנוגע לטעם בחירה מעולה סיס 😃

ישש!! חח הרגעת אותי...אחרי כל ההתלבטויות האלה

באמת שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה בשבילך לקחת חלבון.. את צריכה להגיע ל120 חלבון ביום אני מגיע בכיף ל175 מלא בלי בעיה..לא חסר מאכלים עתירי חלבון,חבל פשוט כי מכניסים לשם ממתיקים (ואלוהים יעזור לי איך זה עדיין מגעיל) זה לא איזה רעל אני לא נגד אבקות אבל אין כמו אוכל חוץ מזה שאני יש לי דלי של דימטייז וניל עשה לי טראומות לכל החיים זה מגעיל רצח ואת בת אז תעשי את החישובים שלך..חבל באמת

• פותח/ת השרשור
באמת שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה בשבילך לקחת חלבון.. את צריכה להגיע ל120 חלבון ביום אני מגיע בכיף ל175 מלא בלי בעיה..לא חסר מאכלים עתירי חלבון,חבל פשוט כי מכניסים לשם ממתיקים (ואלוהים יעזור לי איך זה עדיין מגעיל) זה לא איזה רעל אני לא נגד אבקות אבל אין כמו אוכל חוץ מזה שאני יש לי דלי של דימטייז וניל עשה לי טראומות לכל החיים זה מגעיל רצח ואת בת אז תעשי את החישובים שלך..חבל באמת

כמו שאמרתי..ניסיתי לאכול וברור שאני מעדיפה שזה יבוא מאוכל, אבל אחרי חודשיים שאני מכניסה רק את הדברים האלה לגוף (וגם כשהם עוד היו לי טעימים לא הצלחתי להגיע ל120) אני לא מצליחה להכניס את זה יותר, יש לי מחסור של 40 גרם או יותר בכל יום, ממש קשה לי להכניס את האוכל

כמו שאמרתי..ניסיתי לאכול וברור שאני מעדיפה שזה יבוא מאוכל, אבל אחרי חודשיים שאני מכניסה רק את הדברים האלה לגוף (וגם כשהם עוד היו לי טעימים לא הצלחתי להגיע ל120) אני לא מצליחה להכניס את זה יותר, יש לי מחסור של 40 גרם או יותר בכל יום, ממש קשה לי להכניס את האוכל
כמו שאמרתי אני לא נגד אבקות אבל זה מיותר..אם לא בא לך חזה עוף לכי על בשר שמן זה בריא ואין בזה שום דבר רע הוא לא אוכל אותך 2-3 ביצים ביום 2 פרוסות גבנ''צ חצי קופסאת טונה נגיד 200 גרם אוסובוקו הבשר (אני אוכל 400,זב מאוד טעים וקל לאכול,400 גרם זה קצת יחסית) הנה 100 גרם חלבון מלא בלי בעיה,קוטג' ? חוץ מזה ש100 מלא זה מספיק תוסיפי שקדים ואורז ותגיעי ליופי של חלבון אבל..החלטה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית